Winactie | Bluetooth koptelefoon


Een draadloze koptelefoon, hoe handig is dat! Ik wist het zelf nog niet, totdat ik er een mocht ontvangen. En het leukste is, ik mag ook wat weggeven! Lees snel meer over deze koptelefoon en kijk mee hoe je mee kan doen met deze winactie. 

Als fervente treinreiziger zie ik steeds meer bluetooth koptelefoons en draadloze oortjes om me heen. Zelf had ik er eigenlijk nog nooit aan gedacht, het leek me eerst wel handig tijdens het hardlopen, aangezien ik nooit zo goed weet wat ik met die vliegende kabels aan moet. Toen Bluetoothkoptelefoons.nl mij benaderde voor een samenwerking was ik meteen enthousiast, dit is iets wat me leuk lijkt! Ik moest even twijfelen tussen bluetooth oortjes of een bluetooth koptelefoon. Oortjes zijn makkelijker om mee te nemen of tijdens het sporten, maar een koptelefoon leek me prettiger om je af te zonderen tijdens het studeren én een koptelefoon is iets wat ik nog nooit heb gehad.

Zo koos ik uiteindelijk voor de Hoco W10 Over-ear koptelefoon. Lekker basic in het zwart.

Het model is heel simpel en daar houd ik van! Op de koptelefoon zelf zitten drie knoppen: harder en zachter en aan/uit. Daarnaast is er een lichtje wat brand als de koptelefoon aan staat of oplaadt (handig!). Ik heb hem nu een tijdje in gebruik en moet zeggen dat ik hem al vaak heb opgezet. Vooral als ik aan het werk ben op mijn laptop, zo handig dat je gewoon op kunt staan en weg kunt lopen met je muziek op.

Beoordeling
Batterijduur: ★★★★★
Comfort: ★★★✩✩
Geluid: ★★★✩✩
Afsluiten van omgevingsgeluid: ★✩✩✩✩

Ben jij nou ook op zoek naar een draadloze koptelefoon? Of wil je het gewoon een keertje uitproberen? Goed nieuws! In samenwerking met bluetoothkoptelefoons.nl mag ik €25,- shoptegoed weggeven. Zo kun je zelf kiezen of je liever een koptelefoon draagt of oortjes.

Wat moet je doen om deel te nemen aan deze winactie?

 • Laat een reactie onder dit artikel achter met een geldig e-mailadres
 • Volg mij op Instagram
 • Like de Facebookpagina van Bluetoothkoptelefoons.nl

De winnaar krijgt een mailtje op 1 mei!

Liefs, Sophie

Heb jij al een bluetooth koptelefoon of bluetooth oortjes? 

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking

13 comments

 1. Wat een super leuke win actie. Eerst had ik er ook nooit aan gedacht, totdat iemand uit mijn klas er één had. Die eens getest en toen was ik om. Geen draadjes meer die rond bungelen en inderdaad super handig tijdens het hardlopen. Nu draag ik vaak geen oortjes, doordat die draadjes in de weghangen. Nu ben ik zelf al een paar weken op zoek naar de perfecte koptelefoon, maar hoe leuk is dat om hier al een deel te winnen!!?😱😊 Daarom doe ik graag mee!!😍

 2. Ik doe ook graag mee! Ik heb nog geen koptelefoon, alleen de standaard oortjes van mijn telefoon, en kan jaloers staren naar mensen om me heen in de trein of de UB. En super chill dat je gewoon thuis even een kopje thee kan zetten in de keuken en dan weer terug kan naar je bureau zonder dat je muziek stopt!

 3. Dit lijkt me echt super handig! Ik zit altijd in de knoop met mijn oortjes en aangezien ik elke dag 1,5 uur heen en 1,5 uur terug reis, zou dit echt ideaal zijn. Super tof dat je er eentje weg mag geven 😊

 4. Dit lijkt mij zo handig en fijn! Waag graag een kansje!
  Volg je op instagram onder TurtleBookwurm en Bluetoothkoptelefoons.nl op FB onder mijn eigen naam.

 5. Oeh leuk! Heb al meerdere keren mijn laptop bijna van mn bureau afgegooid, omdat ik vergat dat ik oortjes in had😅
  Zo’n draadloze koptelefoon lijkt me dus ideaal!

 6. Oooo, net op tijd 😁Lijkt me super handig, ook op de fiets als je geen jas aan hebt om je telefoon in te doen! Ik volg je al op instagram en de koptelefoons op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge