Waarom deze zomer een feestje wordt!

image
Eindelijk, ik ben klaar met alles van school en hoef nu enkel nog op één cijfer te wachten. Het gevoel van vakantie ligt voor het oprapen en is zo dichtbij! Het allerleukste wil ook nog dat ik geweldige plannen heb voor deze zomervakantie, kijk je mee naar mijn plannen?

Ik heb het geluk dat ik deze zomervakantie al met een beter gevoel begin dan die van vorig jaar. Ik heb alles gehaald en moet nog wachten op één cijfer, verder voel ik me redelijk gezond en zit ik best goed in mijn vel, al zeg ik het zelf. Deze zomervakantie mag ik naar zoveel leuke dingen uitkijken dat ik maar gelijk begin!

Guus Meeuwis
Morgen mag ik dan ein-de-lijk naar Guus Meeuwis toe! Echt, ik roep al jaren dat ik er zo graag heen wil en vorig jaar verraste mijn vriend me met kaartjes voor in de Golden Circle (!!!!). Ik kijk er onwijs naar uit om zaterdag uit volle borst mee te zingen en te genieten van de prachtige sfeer! Dubbel leuk dat het ook nog eens live wordt uitgezonden op TV! Het komt om 20:30 op RTL4. Wie weet spotten jullie mij en mijn vriend wel :) (ik hoor het graag van jullie haha) Ik kan in ieder geval niet wachten om er heen te gaan!

Citytrip
Aangezien het eerst de bedoeling was om in het buitenland te studeren zou ik niet op vakantie gaan met mijn vriend. Toch begon het onlangs te kriebelen en toen ik gewoon in Nederland zou blijven besloten we meteen een datum te prikken. We gaan waarschijnlijk voor een last minute aangezien ons dat vorig jaar ook gewoon goed bevallen is! Het enige wat ons nog in de weg kan staan zijn de tentamens. Mijn vriend moet vandaag nog een tentamen maken wat hij moet halen en ik moet mijn Spaans tentamen halen, anders kan het helaas niet doorgaan. Maar daar gaan we niet vanuit! Ik heb al zitten kijken in Spanje of Portugal, Valencia en Lissabon leken me geweldige steden om op citytrip te gaan. Iemand nog tips voor (een van) deze bestemmingen?

Mallorca
Dit jaar ga ik ook met mijn moeder en zusje op vakantie. Het stond al bijna een half jaar vast en ik kijk er enorm naar uit om naar Mallorca te gaan. Heerlijk een weekje ontspannen en het eiland ontdekken. Wat mag ik echt niet missen op dit eiland?

Parijs
Oh het wordt best wel erg hé met mijn reisjes… Na Mallorca ga ik ook nog op vakantie met twee vriendinnen, daar heb ik ook onwijs veel zin in. Deze keer geen stapvakantie maar gewoon vijf dagen genieten van de geweldige stad Parijs. Ik kijk er nu al naar uit!

Mijn verjaardag
Ik ben altijd jarig in de zomervakantie, zo ook nu weer. Dit keer vier ik alweer mijn 19e verjaardag. Wat gaat het toch snel allemaal! (Gelukkig heb ik een mega wishlist dus de verjaardag komt stiekem wel goed uit!) Zelf jarig zijn vind ik meestal niet zo leuk aangezien je bijna alleen maar aan het rennen bent voor het bezoek maar ik vind het wel iets wat ik niet over zou willen slaan! Het is toch wel weer een mijlpaal in het leven!

Amsterdam
Aangezien ik stage ga lopen in Amsterdam zal ik daar in de zomervakantie heen verhuizen! Hier moet ik dus nog veel voor regelen, laten we beginnen met het zoeken van een tijdelijk onderkomen! (mocht dat niet gaan lukken is Utrecht ook een optie.)

Zoals je hebt kunnen lezen kan mijn zomervakantie niet stuk! Naast al deze supertoffe reisjes zal er natuurlijk ook gewerkt moeten worden en zal ik dus op de dagen waarop ik thuis ben vaak bij de AH te vinden zijn. Ten slotte moeten de vakanties ook gefinancierd worden haha ;)

Liefs, Sophie

Waar mag jij naar uitkijken deze zomervakantie?

30 comments

 1. Wat een hoop leuke vooruitzichten! Ik ben toevallig afgelopen vrijdag naar Guus geweest haha! Was echt heel erg gezellig. En misschien ga ik morgen ook weer haha. Een vriend van mij heeft nog een kaartje over. Heel veel plezier alvast! Oeh spannend om te gaan verhuizen, maar begrijpelijk dat je er heel veel zin in hebt. Ook dat gaat vast helemaal goed komen! Liefs

 2. Wat een leuke dingen staan er op de planning! Heerlijk dat de tentamens voorbij zijn. Ik heb gisteren mijn laatste tentamens gemaakt en nu is het aftellen om naar Spanje te gaan! Ik heb ook onwijs veel zin in de zomer. Veel succes met het zoeken van een kamer in Amsterdam!
  Liefs, Iris

 3. Wat een mooie en leuke vooruitzichten heb jij in de planning staan voor van de zomer. Ik ben dan ook echt benieuwd naar jouw ervaringen :-) Ik heb zelf nog niet echt veel in de planning staan, dat is het harde leven van een werkend persoon haha: die heeft geen zomervakantie, alleen wanneer hij het opneemt ;-) Mijn vriend en ik willen nog wel een keer weg, maar vanwege ons nieuwe huis (en de kosten die daarbij komen kijken) zal het niet ver weg worden denk ik. Natuurlijk hoop ik wel veel met vrienden te kunnen BBQ’en, terrasjes en festivals te pakken: daar kijk ik dan toch wel naar uit. X

  1. Valencia is overigens echt een aanrader niet te groot, alles is op de fiets prima te doen, leuke tentjes lekker winkelen & op mijn blog heb ik hier over geschreven omdat ik er zelf heen ben geweest misschien leuk om te kijken als je geïnteresseerd bent om naar valencia te gaan :)

 4. Ik ga dit jaar niet op vakantie maar wel naar concert at sea, breda live en drop the 90s. Deze week hebben een vriendin en ik in een impulsieve bui weekend+campingkaarten gekocht voor, jawel, de zwarte cross. En dat is toch wel het gene waar ik het meeste naar uit kijk. Ben er nog nooit geweest maar het lijkt me gewoon super leuk. Gewoon een weekend flink bier drinken en los gaan terwijl het niet uit maakt hoe je er uit ziet haha.
  Lara schreef onlangs …‘Uh, ik wist niet dat jij stottert’

 5. Wat een suoerleuke vooruitzichten! Vooral flink van genieten! Mallorca lijkt me echt mooi en gezellig, maar ik ben als de dood voor alles wat kriebelt dus met die kakkerlakken daar.. Verjaardagen komen eigenlijk altijd wel fijn uit, tenminste ik heb het hele jaar door wel een wishlist, haha. Zelf ga ik eind juli 2 weken naar Zuid-Frankrijk. Ontspannen, genieten van de zon zee en het strand, én cocktails!
  Loes schreef onlangs …Wat hebben mediteren, Robbie Williams, vrijwilligerswerk en hardlopen gemeen?

 6. Wat super leuk allemaal voor je! Geniet ervan =)
  Ik ga genieten van mijn 2 weken vakantie, waarin ik niet fulltime hoef te werken…nu al zin in!
  Miriam schreef onlangs …WJD? #2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge