VLOG | Mijn weekend in IJsland, op trip, een geweldige hotspring en mijn kamer opfleuren!

img_20160919_163713.jpg
Hoi! Het is alweer zondag en ontzettend lang geleden dat ik een video heb gedeeld met jullie. Althans voor mijn gevoel dan. Tijd dus om al het moois wat ik heb mogen zien hier in video-vorm met jullie te delen. Dit keer reden we naar Snæfellsjökull en genoten we van het heerlijke weer. Daarnaast heb ik mijn kamer een beetje eigen gemaakt en moesten ook de huishoudelijke dingen gedaan worden, kijk je mee?

Dit keer vertrokken we met twee auto’s voor een dagtrip richting Snæfellsjökull (Nee, ik kan het ook nog steeds niet uitspreken). Voor degene die niet weten waar dat ergens ligt in IJsland. Tadaa! Speciaal voor jullie een kaartje zodat jullie een beetje een idee hebben waar ik deze prachtige dingen heb gezien.

snaefellsjokull
Ik woon trouwens daar ergens in de buurt van die paarse stip.

Deze omgeving van IJsland was zo bijzonder! De wilde zee, de rotsen, de stranden en het groen. Het weer die dag maakte het nog fantastischer. Ook ligt in dit gebied de meest gefotografeerde berg van IJsland. Daarnaast was dit de trip met de onvergetelijke duik in de hotspring. We waren op zo’n prachtige locatie, zomaar uit het niets en het was er onbeschrijfelijk mooi. De beste hotspring ervaring ‘ever’, denk ik zo! Maar goed, op naar de vlog! Hopelijk genieten jullie er net zo van als ik tijdens het kijken van deze beelden.

Bedankt voor het kijken!

Liefs, Sophie

7 comments

  1. Wat een leuke vlog, je praat zo makkelijk voor de camera! IJsland is ook wel echt super mooi zeg, ik moet heel eerlijk bekennen dat ik me daar nooit zo in heb verdiept, maar het ziet er echt mooi uit. Woon jij daar trouwens (tijdelijk)?

    1. Aaah wat een compliment haha! Het vloggen gaat me steeds beter af ;-) Ik woon hier inderdaad tijdelijk voor mijn studie. Ik studeer hier voor vier maanden! Ik had me er ook nooit zo in verdiept dus IJsland blijft me verrassen!

  2. Supermooi filmpje! Wat is IJsland toch prachtig! En die schoenen hahaha, gelukkig heb je ze weer schoon gekregen. Toffe foto’s aan de muur trouwens. Fijn zo bij je laptop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge