Vlog | Mijn laatste week in Amsterdam!

1-DSCN1447

Het is alweer eventjes geleden, maar doordat vorig weekend half Nederland biertjes of andere drankjes aan het nuttigen was onder het genot van Nederlandstalige hoogstandjes betreft muziek, besloot ik het delen van mijn vlog een weekje uit te stellen. Maar goed nieuws, hij staat nu online! Kijk je mee?

Spannend, mijn tweede vlog pas sinds ik blog op demooistesteraandehemel.nl Ik heb de laatste week onwijs leuke dingen gedaan en kon het niet laten om jullie hier in mee te nemen. Zo ging ik in de laatste week een drankje doen in Amsterdam, leverde ik mijn onderzoek in op school, genoot ik bij de vrienden van Amstel live, had ik een event en sloot ik de week af met een fantastisch afscheid. Oh én vergeet mijn toffe buurjongen niet die heel goed kan zingen en waar ik mijn tijd in Amsterdam heel veel van heb genoten. (Het is in het echt nog veel mooier! ;-) haha)

Nieuwsgierig? Tadaaaaaa!

Liefs, Sophie

Wat vinden jullie ervan?

15 comments

 1. Oh superleuk om weer een vlog van jou te zien, Sophie! En wat een lieve cadeautjes heb je gekregen van je collega’s! :) Lijkt me wel gek zo je laatste week… je hebt er tenslotte toch een tijd gelogeerd!

 2. Hee, wat leuk dat je vlogt en wat een mega leuke vlog ook!!:D En wat heb je trouwens prachtig haar ook hihi. Fijn dat je zo’n leuke laatste week hebt gehad en dat je het gezellig hebt kunnen afsluiten!! Nu weer op naar een nieuwe fase? Ohja, en ik vraag me dus af hoe alle bloggers bij zulke events komen, ik wil dat stiekem ook wel! Lijkt me zo tof om bloggers eens in het echt te ontmoeten! X

 3. Yay, je blog is online! Wat is ie leuk geworden Sophie, zit echt tof in elkaar! Goed te zien dat je het zo naar je zin hebt gehad daar bij Hema, het spat er vanaf!

 4. Super leuke vlog Sophie! Wat ben je ook een spontane meid, het is echt leuk om je video te kijken en totaal niet saai ofzo (ik scrol regelmatig door tijdens een blog haha, maar nu dus niet). Echt tof dat je zo’n leuke ti h de hebt gehad bij Hema! :)
  Trouwens, die Joost kan écht goed zingen en piano spelen zeg! Fantastische stem. Hij heeft écht talent!

 5. Super leuk een vlog, moet je vaker doen!!
  En wat een leuk jurkje, volgens mij… Had je aan toen je de cadeautjes aan het inpakken was voor je zusje en moeder.
  Groetjes Femke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge