VLOG | Het meest fantastische weekend in het noorden

wp-1482000304564.jpeg
Het noorden was toch echt wel een hoogte puntje tijdens mijn trip naar IJsland. Het weer was geweldig, de mensen waren geweldig en eigenlijk was gewoon echt alles geweldig! Kijk je mee?

In de vijfde week besloten we twee dagen naar het noorden te gaan. Aangezien we altijd met z’n vieren gingen hadden we nog ruimte voor één persoon in de auto en dus plaatste we een oproep in de facebookgroep van de exchange students. We hoopten stiekem al dat Martin zou reageren en dat deed hij! Na de les kwam hij vrij wel meteen naar mij toe of de plek nog vrij was. In het weekend vertrokken we dus weer op trip, bepakt en gezakt en hopend op goed weer.

En goed weer dat kregen we! De eerste dag was eigenlijk nagenoeg helemaal droog en de tweede dag hadden we een strak blauwe lucht met een stralend zonnetje. Ik hoefde soms niet eens een jas aan! Deze trip genoot ik meer dan ooit van walvissen, watervallen en geothermische velden. Hieronder weer een kaartje van de weg die we gereden hebben en de plekken die we ongeveer bezocht hebben zodat je een indruk hebt waar het allemaal ligt!

kaart

We zijn op twee daagse trip geweest. De eerst dag hebben we gereden tot Akureyri waar we onderweg stopten voor IJslandse paarden, een prachtige kloof, watervallen, een rotsformatie in het water en typisch IJslandse huisjes! We sloten de dag af met whale watching in Akuereyri waar we overnachtten. We sliepen in een superleuk huisje en genoten ’s avonds nog van de jacuzzi! De volgende dag vertrokken we met een strak blauwe hemel richting Myvatn en omgeving. En dan nu is het eindelijk tijd om deze video met jullie te delen. Elke keer wanneer ik hem weer zie krijg ik weer een lach op mijn gezicht van de fantastische trip, mag ik terug!?

Liefs, Sophie

Zou jij naar IJsland op vakantie willen?

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge