VLOG | De marktstrat game in Valencia

IMG_20160419_202011

Vlog twee alweer van Valencia! Deze keer iets heel anders dan alleen maar genieten van de mooie stad. De tweede vlog gaat namelijk over de Markstrat game. Hetgeen waarvoor ik in Valencia was. Benieuwd hoe die game in zijn werk ging en wat ik nog meer deze week heb gedaan? Kijk dan verder!

Vandaag is het tijd voor de tweede en laatste vlog van Valencia! Die eerste vlog was nog geen probleem. Ik was in mijn eentje op reis en ik hoefde bij niemand verantwoording af te leggen waarom ik vastgegroeid zat aan mijn camera. Filmen tijdens de game was eigenlijk stiekem gewoon super spannend. Een beetje alsof je voor de aller eerste keer een filmpje gaat maken, als je begrijpt wat ik bedoel. Het is natuurlijk altijd spannend hoe de mensen om je heen reageren op het feit dat je filmt. Gelukkig was ik gezegend met lieve mensen om mij heen die het helemaal niet erg vonden dat ik af en toe iets heb vastgelegd van deze tijd!

De Markstrat game duurde van zondag tot vrijdag. Op zondag begonnen we met een activiteit op het strand, op woensdag kregen we een mini-tour door Valencia van Spaanse studenten en op vrijdag sloten we de week af met een international dinner. Kortom, naast rondhangen op de universiteit in Valencia en de game spelen heb ik ook nog veel meer gedaan!

Het was echt een ervaring om nooit te vergeten! :)

Liefs, Sophie
Zou jij ook graag mee willen doen aan zo’n internationale game?

3 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge