VIDEO | Landmannalaugar, hier moet je zeker heen als je de kans hebt!


Landmannalaugar, ik had er nog nooit van gehoord totdat we zelf een trip mochten organiseren in IJsland. Raften was lang het plan geweest maar de meeste waren hier toch niet zo enthousiast over. Wat natuurlijk begrijpelijk is, want niemand wil kletsnat worden als het zo koud is! Het uitje bleef dus een beetje stil totdat Tjark met het idee kwam om naar Landmannalaugar te gaan. Na wat googlewerk kwam ik erachter dat dit een gebergte in het midden van IJsland was met prachtige kleuren. Mijn interesse was gewekt!

Zoals bij elke trip in IJsland waren we weer aan het hopen op, in ieder geval, droog weer.  We vertrokken al vroeg in de ochtend omdat het zo’n vier uur rijden was vanaf de universiteit. Eenmaal daar aangekomen was het echt enorm indrukwekkend! We reden met de speciale bus door rivieren, wegen die je amper wegen kan noemen en door een super mooie omgeving. Elke keer dachten we dat we er waren omdat het er al zo mooi was! Ik kon helaas niet vloggen tijdens deze trip omdat het heel erg waaide in de bergen. Daarnaast was de hike ook enorm zwaar. We hebben zoveel bergen beklommen dat ik soms gewoon ook aan het genieten was en druk bezig met de top bereiken, waar ik dan eventjes mijn camera uit mijn rugzak kon halen. Vandaar deze keer een video, in plaats van een vlog! Het is daar zo fantastisch mooi, we hebben een hike gelopen waarin ik soms gewoon amper kon geloven dat deze wereld écht was en niet gewoon een ‘green screen’. Op de beelden is het dan ook maar half zo mooi als de werkelijkheid. Toch wilde ik jullie deze prachtige plek in IJsland niet laten missen, dus veel kijk plezier!

Liefs, Sophie

Zou jij deze plek ook willen bezoeken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge