Toe aan iets nieuws!

wp-1476982065789.jpeg
Kennen jullie dat gevoel dat je toe bent aan iets nieuws? Nee, dan heb ik het natuurlijk niet over een nieuw avontuur deze keer want ik heb hier niks te klagen in IJsland. Avonturen zijn er genoeg. Ik heb alleen zo erg het gevoel dat ik toe ben aan nieuwe spullen! Gelukkig staat er thuis iets heel tofs te wachten.

Leven uit een koffer is enorm leerzaam. Wanneer ik mijn koffer in moest pakken leer je ineens je meest belangrijke spullen kennen. Ik ben dan ook elke keer weer trots als ik zelfs vijf dagen kan reizen met alleen een rugzak om. Toch is het soms best vermoeiend en draag je eigenlijk praktisch bijna altijd hetzelfde. Namelijk je favoriete kleren/schoenen/etc. Daarnaast is foto’s maken hier in IJsland echt wel van wekelijkse orde en dus probeer ik elke keer weer wat anders te combineren. Toch ben ik nu écht toe aan iets nieuws. Als ik al die toffe outfits en nieuwe aankopen voorbij zie komen op andere blogs denk ik echt van: aah ik wil ook weer eens iets anders aan!

Gelukkig komt mijn moeder morgen langs en heeft zij wat bij wat ik kan wisselen. Extra is namelijk niet helemaal een optie in verband met kilos in de koffer. Mijn vriend had ook al wat sportkleren bij aangezien ik hier twee tot vier keer in de week sport en ik daarvoor niet helemaal genoeg kleren voor bij had. Daar heb ik dan weer dagelijkse kleren voor in moeten leveren.  Nu ik dan weer op trip ga met mijn moeder en zusje en ik al voor de zoveelste keer in mijn rode fijne trui verschijn, zou ik stiekem wel graag even wat anders willen. Winkelen hier is niet echt een optie aangezien er maar een shoppingcentre is hier in Reykjavik en daar kom ik niet zo heel vaak. Daarnaast wil ik ook niet kopen om het kopen en weet ik dat ik best wel zonder nieuwe dingen kan.

Als ik thuis kom staat er echter wel iets heeeeeel leuks klaar voor mij. Ik was er dit jaar al bijna vanuit gegaan dat ik geen nieuwe laarzen zou kunnen kopen, in december nog laarzen kopen is namelijk vaak een no-go, vooral met mijn maat. Toen Sacha mij benaderde voor een samenwerking was ik dan ook meteen enthousiast. Welk hart gaat er nu niet sneller kloppen van schoenen!? Daarnaast loop ik ook altijd direct binnen bij Sacha of kijk ik op de website als ik nieuwe schoenen nodig heb.

wp-1476914230913.jpeg

Tadaaa dit zijn ze dan! Deze geweldige laarsjes staan op mij te wachten als ik thuis kom. Ik vond het meteen geweldig dat de achterkant van deze laars voorzien is van een andere structuur dan de rest van de laars. Daarna lijkt me de hakhoogte ook ideaal. Net een beetje hoger dan de laarzen die ik al een paar jaar heb. Daarnaast zijn lange laarzen voor mij niet zo geschikt met mijn korte benen dus ik ben heel blij dat er weer zoveel toffe zwarte enkellaarsjes zijn!

wp-1476914230887.jpeg

Ik kan niet wachten tot ik thuis ben ik ze dan eindelijk aan kan doen! Er staat iets nieuws op mij te wachten en ik heb dan ook nu al zin om outfitfoto’s te maken. Deze foto’s zijn gemaakt door mijn zusje waarvoor ik enorm dankbaar ben. (Thanks sis!)

Voor nu vind ik het niet erg om nog even uit mijn koffer te leven, de tijd vliegt en voor je het weet ben ik alweer thuis! Ik geniet nu nog vooral even van al het moois om mij heen. Kan ik me, als ik thuis ben, weer focussen op andere dingen zoals schoenen, kleren, etc. ;-)

Liefs, Sophie

Ken je dat gevoel dat je toe bent aan iets nieuws? Heb jij al laarzen voor het nieuwe seizoen?

6 comments

 1. Hihih hoe leuk dat je een samenwerking kan doen vanuit Ijsland! Ze zien er leuk uit, die laarsjes. Ik wil me dit jaar ook eens zo’n soort laarzen aanschaffen, ik heb het gevoel dat iedereen daar wel mooi mee staat :) Veeel liefs!

 2. Het is wel begrijpelijk hoor, dat je soms iets anders wilt dragen. Gelukkig dat je moeder en vriend wat anders mee konden nemen. Lijkt me wel echt lastig, maar je hebt gelijk: we kunnen heus wel overleven zonder 246 setjes kleding. :)

 3. Hé Sophie,

  Wat een bofkont ben jij! Ik gun het je zo, dat je daar in dat mooie IJsland mag studeren.
  Je schrijft zo enthousiast, en hebt weer veel nieuwe nieuwe vrienden gemaakt. Hoe groot is jouw wereld geworden nu!
  Jullie mam en Fleur kunnen nu ook van dichtbij meemaken wat jij daar allemaal ziet en meemaakt.
  Fijn voor als je weer thuis bent, en je herinneringen wilt ophalen aan deze waardevolle tijd. Geniet nog extra de komende week dat jullie mam en Fleur er zijn, en ik kom graag als je thuis bent weer een prachtig fotoboek kijken, zoals jij die alleen kunt maken. (En natuurlijk ook naar je nieuwe laarsjes ;)

  Lieve groetjes van Mieke en de rest van de familie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge