Things that made me happy in… Februari

image

Het is vandaag alweer 1 maart. Dat betekent dat het alweer tijd is om de dingen die mij in Februari gelukkig hebben gemaakt op een rijtje te zetten. Ik maakte in Februari maar liefst twee reisjes en het was natuurlijk carnaval. Kijk je mee naar de dingen die mij vrolijk maakte deze maand?

image
☺ Een Milka chocolade reep met oreo! Mijn zusje wilde deze wel eens proberen en dus ging hij in de winkelwagen mee naar huis. Ze vond hem toch niet zo lekker wat betekende dat mam en ik de grote reep voor onszelf hadden. Heerlijk!

☺ Dit huisje kwam ik tegen bij de Karwei toen we naar een kastje aan het kijken waren. Ik vond het zo’n mooi huisje! Vooral de kleur vond ik mooi! Helaas past de kleur niet zo goed bij mijn kamer dus zette ik hem weer netjes terug in het rek.

image

☺ Uiteten voor de verjaardag van mijn vriend. Het was superfijn om weer eens even een avondje weg te gaan en het voorgerecht én het hoofdgerecht smaakte heerlijk! Ik had als voorgerecht gebakken champignons met gesmolten kaas en mijn vriend een plankje met kipsaté, salade en een broodje. Als hoofdgerecht hadden we beide een hamburger, ik een gewone en mijn vriend een Mexicaanse. Jammie!

☺ Daarna gingen we naar PSV – FC Utrecht. We hadden op onze plek super goed overzicht op het veld en het was een leuke wedstrijd om te zien. Vooral omdat PSV won met 3-1!

image
☺ Toen ik thuis kwam van school genoot ik nog van het zonnetje dat scheen achter het huis. Heerlijk vind ik dat! Ik kan écht écht heel gelukkig worden van het zonnetje dat schijnt. Vooral van de eerste zonnestralen in het nieuwe jaar!

☺ De indianen jurk hing buiten klaar om weer gedragen te worden. Het was namelijk carnaval! Hoewel ik in een eerder artikel al aangaf dat ik de carnaval misschien dit jaar een keer over zou slaan begon het toch te kriebelen om mee te gaan. Uiteindelijk ben ik twee avonden mee geweest en was het reuze gezellig!

image

☺ De rest van de carnaval heb ik gewerkt maar dat vond ik helemaal niet erg. Toen ik op maandagavond klaar was met werken en naar buiten liep langs de kroeg riep er een vrouw “Kijk het heeft gesneeuwd”. Nou, volgens mij was het gewoon confetti maar ik kon er wel om lachen haha.

☺ Van woensdag t/m vrijdag gingen we naar Bergen. Heerlijk om weer eens naar zee te gaan. Dat is echt genot! De zee vind ik zo mooi en heerlijk rustgevend!

image

☺ Onderweg kwamen we die mooiste plekjes tegen die nóg magischer werden door het zonnetje dat de gehele dag scheen. Ik houd van mooie plekjes en ik moest ze allemaal vastleggen van mezelf!

☺ Toen we op vakantie waren hebben we ook een avond uitgegeten. Ik had een hamburger en hij was echt heerlijk! Ik zou er zo nog eens voor terugrijden!

image

☺ Na het geweldig fijne reisje naar Bergen mocht ik maandag nog eens op vakantie! Ik ging namelijk op studiereis naar Engeland. Binnenkort zal ik er nog uitgebreid over schrijven maar hier alvast het huis waarin ik verbleef met 5 anderen. We zaten met maar liefst negen man in dit huis! Gezellig en knus haha.

☺ Het zonnetje scheen volop in Engeland. Huh, zo kende ik Engeland helemaal niet? Op de bus wachten was ineens helemaal niet erg meer met dit uitzicht en de stralend blauwe lucht!

image

☺ Mijn broers en zussen voor een weekje haha! We zaten (per ongelijk) met zijn zessen in één gastgezin maar dat maakte het alleen nog gezelliger.

☺ Selfie voor een telefooncel in London! Wat een geweldige dag was dit met al deze lieve meiden van de opleiding! Volgens mij zegt mijn gezicht al genoeg haha

image
☺ Deze foto is best wel grappig. We deden een wedstrijdje wie als eerste op het standbeeld kon klimmen en daarna op een leeuw kon zitten. Die leeuw was niet gelukt maar om op het plateau te komen was al een heel karwei.

☺ ’s Avonds aten we bij een Italiaan midden in London. Het was écht heel gezellig met al deze meiden. Een aantal kende ik al maar veel heb ik (beter) leren kennen op deze reis. Zodra ik deze foto zie krijg ik al een glimlach op mijn gezicht. Wat voelde ik me gelukkig toen! Dit was ook de leukste dag van heel de reis als het aan mij ligt!

image

☺ In Engeland hadden we ook Engelse les (we gingen tenslotte wel via school haha) en we besloten de terugweg met de bus te doen in plaats van de taxi. De bus reed door allemaal leuke straatjes en plekjes van Brighton dat het eigenlijk een soort tour leek! Genieten van al het moois van Brighton!

☺ Het eten in Engeland, nah dat was niet zo mijn ding. Dit toetje wat onze gastvrouw zelf had gemaakt was daarentegen écht heerlijk. Ik genoot van de cheesecake met toffee saus erop!

image

☺ Toen ik thuis kwam zag ik dat mam me een cadeau had gegeven! Zo lief! De tekst in het lijstje vind ik ook écht prachtig! Ik vond het ineens in mijn kamer en ben er enorm blij mee!

☺ Zaterdag was het tijd om te kijken naar de eerste hockeywedstrijd van het seizoen van mijn zusje. Het begon alweer te kriebelen toen het zonnetje zo fijn scheen op het hockeyveld. Laat het nieuwe seizoen maar komen!

Wat maakte jou vrolijk deze maand? Staan er leuke dingen op de planning voor Maart?

37 comments

  1. Dat zijn een heleboel leuke dingen die je gedaan hebt, feb. was voor mij een zeer aparte maand, wie weet schrijf ik er vandaag of morgen nog wel wat over, heel anders dan andere jaren, waarin ik vooral een geweldig besluit heb genomen, zo blijkt nu!

    Jouw maand ziet er geweldig uit, en voor maart, heb ik weinig in de planning, behalve mijn vrijwilligerswerk elke donderdag en de rest staat open, alhoewel, 2x per week fysio op de dinsdag en de vrijdag, dan is je week al aardig vol. Maar in april staat er een concert voor mij in de planning waar ik erg naar uitkijk!

  2. Wat leuk dat je naar de voetbal gaat! Dat doe ik ook heel graag, en het is natuurlijk altijd leuk als je favoriete ploeg wint! Carnaval is altijd zo’n gezellige boel! Ik ga er ook met plezier naar toe, dan kan je je even laten gaan!

  3. Ziet eruit als een geweldige maand! Heel tof om te zien dit! In maart gebeuren een aantal hele gave dingen. Ik treed een aantal keer op met theater maar ook met zingen. Ik kijk er al naar uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge