Things that made me happy in … November!

Hoi hoi, vandaag iets nieuws op DeMooisteSterAanDeHemel! Een tijdje geleden ben ik Dagmar’s blog gaan volgen. Doordat ik echt helemaal geen zin had in zoveel positiviteit heb ik het echt lang uitgesteld. Uiteindelijk heb ik toch de stap gezet om haar te volgen. In de tijd dat ik haar nu volg heb ik echt een enorme bewondering voor de positiviteit van Dagmar gekregen! Ik vond het confronterend hoe iemand zo vrolijk kon zijn. Maar uiteindelijk was het écht een “eyeopener” voor mij. Ik moet gaan maken van het leven, wat er te maken valt. Hoe weinig puf ik soms heb voor dingen. Door het lezen van Dagmar’s blog heb ik dan ook besloten dat mijn blog wel wat positiviteit kan gebruiken! Het is tijd voor positiviteit :) Vanaf het begin van November ben ik alle dingen gaan noteren waar ik “happy” van werd! Zie hier het resultaat!

20141124_193103 2014-11-13 09.03.33

– In het begin van November had ik nog fijn een weekje vrij! Ik had namelijk al mijn tentamens gehaald met als laagste punt een 6! Woehoe!

– Een heerlijk stralend zonnetje bij het wachten op de bus.

P1130118 2014-11-16 18.40.47

– Eindelijk nieuwe pasfoto’s laten maken voor mijn ID. Ja het was nodig na zo’n 6 jaar. Ook al zijn pasfoto’s zo lelijk als iets, het kon haast niet slechter dan mijn huidige foto op mijn ID.

– Is er nog uitleg nodig bij deze foto haha? Na een pizza voor de tv te hebben verorberd, kon er ook nog best een heerlijk toetje in!

2014-11-17 13.53.59 2014-11-17 17.17.00

– Een lekker productief busritje richting huis! De bus was echt leeg dus ik had alle plek voor mijn laptop! Ik ben deze periode de notulist en heb tijdens de busrit de notule in orde gemaakt zodat ik hem zodra ik thuis kwam meteen online kon zetten!

– Ik moest dus een nieuwe ID aanvragen omdat de andere niet meer geldig was als ik naar Engeland zou gaan. Met mijn gedachten al bij het weekje Engeland zat ik te wachten tot ik aan de beurt was bij het gemeentehuis!

 2014-11-19 14.39.47

– Om mijn teamgenootje en tevens vriendin op te fleuren had ik een chocolade reep met een boodschap in de brievenbus gedaan. Ik kreeg echt een superlief appje terug dus ik ga zeker vaker mensen spontaan verrassen!

– Oh eindelijk daar is ie dan! Mijn nieuwe telefoon! Ik liep echt al veeel te lang rond met mijn Samsung Galaxy Ace en hij was echt aan vervanging toe. Ik had alleen mijn rooster en whatsapp op mijn telefoon en nog zeurde die dat ie te weinig geheugen had. Nu ik een Samsung galaxy S4 heb ging er echt een wereld voor me open nu ik zoveel apps kan downloaden! Het is trouwens een verjaardags- en (alvast) sinterklaas kadootje in een!

Snapchat--7827686297461973881  Snapchat-2355728220580066162

– oke, dit zegt denk ik ook genoeg haha… Ik heb eindelijk een frontcamera en snapchat op mijn telefoon in plaats van op de iPad. Dus er zullen nog vele selfies gemaakt worden :)

– Racoon trad op bij Sta Op Tegen Kanker, ik ben en blijf een fan van hun muziek! Ook Brick by brick, hun nieuwe nummer, klinkt heerlijk!

 Snapchat-6204886980345834623

– Heeeeeeel fijn nieuws. Door alle omstandigheden heb ik een tijdje geen werk gehad, maar deze maand kreeg ik te horen dat ik ben aangenomen bij de Albert Heijn. Tijd om me eindelijk weer een beetje nuttig te voelen in de maatschappij.

– Ik heb een voorliefde voor scherpe foto’s en vergeleken met mijn oude telefoon zijn deze foto’s echt heel scherp. jeej!

Processed with VSCOcam with lv03 preset Processed with VSCOcam with g3 preset

– Samen met mijn zusje ging ik een brief op de post doen en onderweg kwamen we deze mega paddenstoel tegen! Als dit niet herfstig is!

– Even samen met mijn zusje de camera op mijn nieuwe telefoon buiten testen… *huhum*

2014-11-17 15.42.44 2014-11-17 21.38.48

– Dit heeft denk ik even wat uitleg nodig haha. Ik moest Spaans huiswerk maken en om een beetje in de Spaanse sfeer te komen zette ik deze afspeellijst aan. Good old times! Ohja, van dat Spaans kwam niet heel veel.. Oeps.

– ’s Avonds met mama een filmpje kijken. De laatste keer dat we dat deden was echt al een jaar geleden. We keken Smoorverliefd, zo’n typische film waar je lekker niet bij na hoeft te denken.

 

 
– De laatste keer dat ik zo hard heb gehuild als deze avond was de middag voor dat we pap in de kist gingen leggen. Deze avond was ik zo ontzettend verdrietig dat ik nadat ik bij mijn zusje in bed heb gehuild, mijn vriend heb geappt of hij kon komen om 12 u ’s nachts. Ik voelde me zo ongelukkig maar ik vond het zo lief van hem dat hij zo laat nog naar me toe is gekomen om me te troosten. Ik ben hem echt super dankbaar!
–  Ik ging voor het eerst sinds maaanden weer op stap en ik vond het supergezellig met de mensen waarmee ik was. Ik heb weer eens gekletst met andere mensen, gedronken, gedanst en gelachen. Kortom, ik kon weer eventjes “proeven” van het ‘normale’ leven van een 18-jarige.
Snapchat--8132208318049459225 20141124_213755
– De laatste week van november moest ik elke dag 8:45 op school zijn. Zo vroeg omdat ik best ver moet reizen! Gelukkig ben ik dan wel bijna elke dag vroeg uit en kan ik genieten van het zonnetje in de trein!
– M&M’s, jammie. De M&M’s in de blauwe zak zijn mijn favoriet! (Al zal ik de andere ook niet afwijzen hoor)
Snapchat--4167508444139208850   20141126_172655
– Lekker rustig een krantje lezen in de trein op de vroege vroege morgen. Standaard ritueel!
– Omdat het bij opa & oma sinterklaas was geweest had ik een chocolade letter gekregen. Ik vind witte chocolade niet echt lekker, maar ik deel hem graag!
Snapchat-8376369999111669573   20141125_174956
– De aanmelding voor de Engelandreis in februari is officieel. Ik kijk er nu al ontzettend veel naar uit! Lang leven de voorpret met mn oude klasgenootjes van vorig jaar!
– Samen met de meiden uit de klas zijn we sushi gaan eten. Oei, ik had nog nooit sushi gegeten maar uiteindelijk vond ik het toch wel lekker, vooral de kipdingetjes en de gebakken banaan haha :) Ik had trouwens ook een stukje zalm geprobeerd -wat al heel wat was voor iemand die nog nooit vis had gegeten- maar ik moet wel wennen aan de nasmaak. Maar goed, ik heb het tenminste geprobeerd!
Snapchat-1378017463244469094 Snapchat--1067243701923889318
– Dit deelde ze uit op het trein station, toevallig zat mijn vriend in dezelfde trein (ja, we zitten op dezelfde school:)) en kreeg hij er ook een! Zelf had ik ze nog nooit gegeten.
– Met mijn projectgroep heb ik de cracker(?) geproefd, maar we vonden hem allemaal echt niet lekker. Haha de gezichten van de jongens waren echt lachwekkend toen ze de harde ‘cracker’ probeerde door te bijten. Deze zijn dus echt niet voor herhaling vatbaar helaas, veel te hard! Achja, we hebben gelachen!
 Snapchat--2343716812974037314  Snapchat-497527628167198553
– Helaas de laatste hockeytraining van het seizoen gehad, maar wel de allerfijnste! Kom maar op met die laatste wedstrijd zondag! (ja, nu dadelijk haha)
– Gezellig bij mijn vriend een spelletje doen! Heerlijk zo’n avondje op de bank voor de tv!
wpid-159330_thumb_612x612.jpg   Screenshot_2014-11-29-12-25-22
– Ik kreeg zo’n lieve reacties op mijn artikel ‘Lieve beste vriendin’. Wauw echt zo fijn! Ik voelde me echt een stuk beter door jullie!
– Uhm ja, een bedankje via instagram van de ‘queen of positivity’ How can that not make you happy?!

Dit waren de ‘Things that made me happy in November’ alweer! HIj is behoorlijk lang geworden! Wat veel fijne momentjes heb ik gehad deze maand! Bijna elke dag wel één! Ik ga dit denk ik voortaan bijhouden, want het doet me goed om herinnerd te worden dat het leven soms ook echt wel positiviteit heeft ondanks alles. Ik hoop natuurlijk dat jullie het ook leuk vinden om te lezen! Misschien hebben jullie zelfs tips om hem beter te maken?

What made you happy in November?

13 comments

  1. Wat goed dat je naast al je verdriet toch probeert te focussen op het positieve. Ik vind dat de twee zeker naast elkaar mogen blijven bestaan. Je hoeft je zeker niet schuldig te voelen als je eens wat leuks doet of je eens blij bent, en andersom hoef je je ook niet schuldig te voelen als je verdrietig bent en even geen zin hebt om iets leuks te doen. Wat fijn dat je vriend je zo steunt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge