Things that made me happy in – November


Inmiddels zitten we alweer een week in december maar dat mag de pret niet drukken. Tijd voor de things that made me happy in November. Ja hoor, met de kou kwam ook meteen de maand november. Brrrr! Maar natuurlijk wel een goede reden om nieuwe truien te bestellen, oh én natuurlijk is het ook weer normaal om warme chocolademelk te drinken én de ‘fuzzy’ sokken weer tevoorschijn te halen. Heerlijk! Hoewel ik écht een zomermens ben, zijn er ook dingen die mij nu gelukkig kunnen maken. Vandaag heb ik voor jullie weer een lijstje met de ’things that made me happy’ in november. Let’s go!

Lekker & Simpel kookboek  
Kookboeken, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Vaak staan er gerechten in die je never nooit kan maken, of waar je een halve dag voor uit moet trekken. Nu ik echter de trotse bezitter ben van het (tweede) kookboek van ‘Lekker & Simpel’ ben ik om! Wat een geweldige gerechten staan er in. Ik haal er wekelijks inspiratie uit voor wat ik kan eten én ook iedereen om mij heen is fan. Zo leuk!

Dagje Maastricht
Nu ik in Nijmegen studeer zie ik Martijn niet zo vaak als ik zou willen. Aangezien hij elke dag veel reist voor zijn minor en veel werkt, ik twee dagen tot laat naar school moet én ook nog tijd aan school moet besteden komt het er steeds niet van. Wel hebben we beide nog een ov-kaart en omdat ik in het weekend vrij kan reizen en hij door de weeks is vrijdag de ideale dag voor een uitje! Zo besloten we spontaan een dagje naar Maastricht te gaan, waar we vervolgens door de stad struinden, koffie & thee met een gebakje aten en heerlijk uitgegeten hebben. Fijn! Zo’n uitjes mogen wel vaker nu het nog kan!

High tea
Nou ging het eigenlijk niet helemaal om die high tea, maar meer om de gezellige meiden waarmee de high tea op de planning stond. Ook al was de locatie heel leuk en zou ik dolgraag nog eens terug willen om te fotograferen, het gezelschap was nog leuker! Inmiddels is het zo’n leuke groep geworden met een aantal meiden van de uni. Pap je moest eens weten!

Chocolade testen
Via Jenny won ik een heel pakket chocolade! Toevallig kwam de postbode langs toen oma op bezoek was. We besloten er meteen een te testen én dat was enorm leuk! We hebben enorm gelachen om oma die heeeeel erg lang moest bijten op het chocolaatje omdat er een noot in zat haha. Toen ik het voorstel deed om een ander te testen was ze nog aan het kauwen haha. Al zei ze wel dat ze lekker waren ;-)

Celtic Woman
Met mama ging ik in de maand november naar Celtic Woman, het cadeautje dat ik al zo ontzettend lang geheim moest houden. Het concert was ongelofelijk mooi, het klonk echt precies zoals op Spotify. ZO zuiver! Ook zongen ze als een naar laatste liedje, het liedje van papa. Tranen kwamen op én gelukkig ook bij de buurvrouw naast mij. Dat maakte het dan wel weer iets minder ‘gênant’, maar écht kippenvel!

Liefs, Sophie

Wat maakte jou gelukkig in november?

2 comments

  1. Mmmmm, wat leuk om zo’n groot pakket chocolade te testen, hihi. En High Tea, wat een origineel idee om te doen met vriendinnen! Liefs en een fijne zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge