Things that made me happy in November #2

wpid-2015-11-13-12.39.25-2.jpg.jpeg
Zoals ik vorige week al zei ben ik al een jaar lang lichtpuntjes aan het verzamelen. Deze keer ga ik het alleen net wat anders aanpakken! Kijk je mee?

Normaal gesproken maakte ik van al mijn geluksmomenten een foto. Toch vind ik het de laatste tijd lastig om overal een foto van te maken. Soms is geluk gewoon niet vast te leggen!

Eten met de eenheid – Ik vind het zo ontzettend gezellig om met zo’n grote groep eten te maken en het gezamenlijk op te eten. Ik wist niet dat ik het zo ontzettend leuk zou vinden!
Zonsondergang op stage – Wat een geluk heb ik met een prachtig uitzicht op het IJ! Echt elke keer is de zonsondergang weer adembenemend bij helder weer.
Een fris bed – het is echt zo heerlijk om in een fris bedje te slapen! Hier is verder geen uitleg voor nodig dacht ik zo!
Naar PSV – Samen met Martijn heb ik in november de wedstrijd PSV – FC Utrecht bezocht én ze wonnen. Beter kan niet.
uiteten met de Adorable Bookclub – Sinds kort ben ik een van de versterkers van de Adorable Bookclub. Superleuk en onwijs gaaf! Toen er al heel snel een diner gepland stond vond ik het wel spannend. Uiteindelijk was het nergens voor nodig en was iedereen geweldig leuk en aardig! Zo leuk om op deze manier ook nog nieuwe mensen te leren kennen!
Lekker eten – Ik probeer toch altijd wel wat nieuws uit wat betreft eten. Vooral het eten koken hier in Amstelveen is uitdagend maar superleuk! Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te ontdekken en te horen dat het dan ook nog eens lekker is! Zo maakte ik een heerlijke pastasalade maar ook een lekkere hamburger met aardappelpartjes.
Twee nieuwe boeken – Toen ik bezig was met interviews voor mijn onderzoek bezocht ik ook Dagmar. Ze verraste mij toen spontaan met twee superleuke boeken, zo lief en leuk! Happy me!
Goede buit tijdens de demodagen – Op het hoofdkantoor was er een soort van sample sale! Normaal blokkeer ik altijd totaal als ik moet graaien in bakken of als ik pareltjes uit vele spullen moet halen. Deze keer ging het gelukkig best goed (al zeg ik het zelf) en heb ik superleuke spulletjes gescoord!
Mijn geslaagde event – In november was het dan eindelijk zo ver, mijn event bij HEMA. Als je stagebegeleider dan alleen maar lof uit kan spreken dan kan je bijna niet anders dan trots zijn op jezelf.
Nieuwe plekken ontdekken – Door mijn stage ben ik op vele plekken in Nederland geweest. Zo kwam ik bijvoorbeeld op Schiphol (en wilde ik spontaan op vakantie haha), kwam ik voor het eerst in Rotterdam en zag ik nog wat meer van Utrecht dan het station.
Spontane uitjes – Zo besloot ik spontaan om op vrijdag naar de bioscoop te gaan met mam en mijn zusje en het was echt heel leuk!
Leuke mailtjes ontvangen – Ik kreeg een aantal superleuke mailtjes in mijn mailbox in November. Echt elke lieve of leuke mail maakt mij zo gelukkig!
Geluksbubbel –  Ik zat echt een hele tijd in een geluksbubbel! Doordat er zoveel leuks om me heen gebeurde en ik zo veel leuks op de planning heb staan leek het leven even geweldig.
Het opruimen van mijn blog –  Jullie merken er waarschijnlijk niet zo veel van maar zodra ik tijd heb ben ik aan het puzzelen met mijn blog. Zo heb ik al bijna de helft van de categorieën geschrapt en probeer ik artikelen niet te lang te maken. Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van andere klusjes op de to-do lijst maar goed, een goed begin is het halve werk!
Eindelijk weten wat ik met mijn haar wil doen – De kappersafspraak staat inmiddels vast en ik ga voor een nieuwe coupe. Ik heb er lang over moeten denken aangezien er verschillende consequenties aanzitten maar nadat ik mijn haar gedoneerd heb is mijn haar alweer zo hard gegroeid dat het weer tijd is om de schaar er in te zetten. Ben benieuwd!

November was een goede maand, op naar december!

Liefs, Sophie

Wat maakte jou gelukkig in november?

p.s. mocht je nog tips hebben voor deze rubriek dan hoor ik ze graag!

8 comments

  1. Wat een mooie en vooral lange lijst! Zo te zien was november een hele mooie maand (en ik heb daar met Rotterdam een klein beetje aan bijgedragen, hihi!) :-D Ah ik ben heel benieuwd naar de coupe die je voor ogen hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge