Things that made me happy in… Mei

Het einde van mei is vandaag alweer! Jeetje, ik moet zeggen dat nu ik echt zoveel deadlines heb elke week de tijd nog sneller voorbij vliegt. Mei was een gewone maand, niet heel spectaculair! Toch bevat Mei een aantal hoogte punten zoals de oreo-taart, een zalando pakketje, het doneren van mijn haren én de laatste keer trainen. Ohja, ook laat ik jullie mijn moederdagcadeau zien! Je ziet het allemaal in ‘The things that made me happy in… mei!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– In het eerste weekend van mei ging ik op stap met mijn collega’s van de Albert Heijn. Ik was al sinds lange tijd niet meer weg geweest en ik keek er in eerste instantie heel erg tegenop. Gelukkig viel alles mee en had ik het reuze gezellig gehad die avond! Ohja, ik had ook een ‘good face & hair day’! Uitzonderlijk!
– Jummie, zoals jullie ondertussen wel weten maakt lekker eten mij altijd wel gelukkig! Deze combinatie van aardbei en Oreo koekjes door de yoghurt bleek zo slecht nog niet!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– Hey hoi! Een make-up loze selfie op Bevrijdingsdag! Het waaide enorm deze dag maar het zonnetje straalde aan de lucht. Mijn zusje en ik besloten een flinke tocht te maken. Ik te voet en mijn zusje op skeelers. Eventjes lekker naar buiten!
– Deze goddelijke oreotaart was goed gelukt! We genoten er thuis maar kort van, hij was zo lekker dat ie na twee dagen al helemaal op was! Oeps :D Aanrader dus!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

– Er kwam een mega stortbui met hagel en onweer toen ik naar het werk moest. Aangezien mam en mijn zusje naar de stad waren besloot ik met de auto naar het werk te gaan. Zo kon mam vanaf de AH naar huis rijden met de auto. De terug weg was het gelukkig droog en genoot ik tijdens mijn wandeltocht naar huis van de heerlijke geur na zo’n stort bui. Wat ruikt het buiten dan toch lekker!
– Spontaan besloot ik een spelletje te spelen met mijn zusje, levensweg! Dat had ik al heel lang niet meer gespeeld. Helaas had ik verloren ondanks dat ik bijna 3 miljoen op mijn bankpas had staan! Blijkt het toch maar weer dat levenspunten belangrijker zijn… (Goede les om de overwinning te pakken de volgende keer ;))

Processed with VSCOcam with hb1 preset

– Dit Zalando pakketje heeft me echt zoveel stress bezorgt! In het pakketje zat namelijk een deel van het Moederdagcadeau. Op zaterdag zou het bezorgt worden en er was niemand thuis. Ik was in mijn pauze van het werk dan ook razend snel naar huis gefietst in de hoop dat ik in dat half uur de postbode zou treffen. Gelukkig zag ik een briefje in de brievenbus liggen dat het twee huizen verderop bezorgd was. THANK GOD!
– Het cadeau voor mama verstoppen werd het volgende probleem. Het was namelijk nogal groot. Gelukkig vond ik een plekje achter mijn kast op het nachtkastje! Geheel onopvallend natuurlijk ….

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– Het Moederdagcadeau! Een strandtas, Licor 43, een citroen en een limoen. Alle ingrediënten om het leven wat zonniger te bekijken. Wat dan ook het ’thema’ was wat ik om deze Moederdag heb gehangen. Mijn super mama was er blij mee :D
– Op zondag was het zo’n mooi weer dat ik besloot om weer eens een jurk aan te trekken. We zaten bij opa en oma onder de overkapping maar al gauw verplaatste ik mijn stoel naar het zonnetje. Even wat zonnestralen opvangen op die melkflessen! Mijn tante vond het volgens mij een fantastisch idee want al gauw zaten we met zijn tweeën in de zon. Even genieten!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

– Maandag bleef het heerlijk weer. Helaas moest ik direct na vier uur weer aan het werk bij de Albert Heijn. Gelukkig kon ik in mijn eetpauze nog buiten zitten om te genieten van het heerlijke weer.
– Ik en Engels gaan gewoon niet samen. Op de een of andere manier kom ik gewoon nooit verder dan een 6,5. Deze keer kreeg ik gewoon een 8 terug! WAT! Ik was door het dolle heen. Oke, deze docent is volgens mij nog niet gewend aan het Engels op het HBO én ik heb hulp gehad van twee lieftallige mensen maar goed. Hé, die 8 is in de pocket!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– Bij de zalando bestelde ik ook deze hakken. Ik wilde al een hele tijd zwarte hakken voor in de zomer en ik vond ze! Ik vroeg op instagram of jullie deze prachtige exemplaren zouden houden ondanks de hoge hak en jullie waren het daar unaniem over eens: ja! Zo kon ik ze natuurlijk niet terug sturen en ik heb weer een prachtig paar schoenen bij mijn collectie toe kunnen voegen haha.
– Deze foto maakte ik om twee uur ’s nachts na het feest van mijn oom en tante. Mijn make-up zat nog zo goed net als mijn haar! Zo zonde dan als je het er weer af moet halen! Ik had trouwens mijn nieuwe hakken meteen aangedaan, ze stonden namelijk erg goed bij mijn outfit. Ik was wel maar ál te blij toen ik ze uit kon doen hihi!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– Mijn vriend bleef de hele zondag nog bij ons hangen in de zon. Echt even genieten hoor! Aan het eind van de middag besloten mijn vriend en ik samen met mijn zusje naar de ijssalon te gaan. Ik nam after eight (mijn ultieme favoriet!) en meloen. Enjoy!
– Dinsdag kwam mijn gastblog online op de blog van Saske. Het was zo’n eer om voor haar een artikel te schrijven! Het idee dat dan ineens zoveel andere mensen een artikel van jou lezen is echt overweldigend. Ik kreeg zelfs een reactie van de moeder van Saske (en Teske natuurlijk ;)) Hoe leuk! :D

Processed with VSCOcam with hb1 preset

– Ik ga vaak met de buurtbus naar het station als dit zo uitkomt met mijn rooster. Heerlijk luisteren naar de radio én een kwartier kortere reistijd! Deze keer zat ik alleen in de buurtbus en bleef de chauffeur maar kletsen over zijn pas geboren kleinzoon waar hij gisteren was geweest. Zo lief!
– Nadat ik op Eindhoven station was aangekomen genoot ik van een krantje op die nieuwe leuke zitjes op het station! Even genieten in het zonnetje!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– Het was een lekker rustige dag en ik besloot de citroen van Moederdag maar eens te gebruiken voor citroenwater! Van te voren moest ik natuurlijk even een gekke foto maken! #sorrynotsorry!
– Toevallig twee keer dezelfde kleur top aan hihi! Ik besloot spontaan een dikke 5 kilometer te hardlopen. Ohja, ik loop altijd hard op mijn oude hockeyschoenen aangezien de noppen toch al versleten zijn en ik op deze schoenen al verschillende keren 40 kilometer heb gelopen. Ze zitten dus heerlijk! Besef momentje: De laatste keer sporten met lange haren!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– Eindelijk was het dan zover! Ik maakte een afspraak bij de kapper en de schaar ging erin voor het goede doel! Ik doneerde mijn haar!
– Doei lange haren, nu heb ik voortaan een heel stuk korter! (De mensen in de kapsalon keken me een beetje raar aan bij deze foto, akward! hahaha) Het lijkt misschien nog steeds lang maar aangezien ik mijn haar vaak vast heb en ik nogal dik haar heb moest het over mijn schouder vallen wil het nog enigszins fatsoenlijk zitten. Vandaar dat ik het expres lang heb laten worden zodat er nog zeker tot over mijn schouders over zou blijven. Ik kreeg zoveel lieve reacties op het artikel en mocht alleen door dit artikel al heel veel nieuwe volgers verwelkomen op mijn blog! Dat is nog eens dubbel geluk!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– In het pinksterweekend zou ik eigenlijk tot 19:00 uur moeten werken. Omdat het toch iets rustiger was dan gepland mocht ik eerder naar huis. Thuis bakte mijn vriend pannenkoeken. Jammie, wat een verwennerij!
– Je kan me haten doordat ik elke keer weer iets zeg over het aantal volgers maar echt, ik zie elk mooi rond aantal als een echte mijlpaal voor mijn blog en kon het echt niet laten om jullie te bedanken. Zoals ik al vertelde in het artikel van woensdag heb ik het leven op dit moment niet helemaal onder controle. Het enige wat wel erg goed gaat in mijn leven is mijn blog. Daar ben ik dan ook extra extra blij mee!

Processed with VSCOcam with a5 preset

– Ik ben enorm blij met mijn kortere haren. Ze zijn wel echt ineens een stuk stijler. Ze mogen nog iets langer groeien en dan is het perfect!
– Lekkere harde broodjes met heksenkaas (favourite!), paturain en Surinaamse eiersalade. (Zien jullie de happy-face!?)

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– We bestelde na lange tijd weer eens een broodje. Deze keer vanwege de mega goede cito score van mijn zusje (onder het motto van, alle mijlpalen in het leven moet je vieren). Ik nam een broodje met asperge-ham salade. Zo lekker!
– Hier moest ik wel even om lachen, sorry Martijn! Samen met mijn vriend ging ik even het vliegengordijn ophangen bij mijn oma. Zo fietste we met de gereedschapskist richting oma. Ik plaagde hem onderweg met het feit dat hij nu wel een echte bouwvaker/klusjesman leek, hihi sorry not sorry! Samen hadden we het binnen no-time af en volgens mij was oma wel trots op ons teamwork. Jeej, goede daad verricht!

Mei 20151-001

– Mijn allerlaatste hockeytraining is een feit :( Afgelopen donderdag trainde ik voor de laatste keer aangezien ik ga stoppen met hockey. Gelukkig was het echt een heerlijke training waarbij ik met een rood hoofd het veld af liep en heb ik het seizoen zo toch nog met een goed gevoel afgesloten.
– Vandaag is het wedstrijddag! Nog twee wedstrijden te gaan en dan zit het seizoen er alweer op. Ik heb er onwijs veel zin in aangezien we vandaag echt even kans maken op de winst. De vorige keer eindigde deze wedstrijd namelijk in 7-3 in het voordeel van ons! Ohja én ik had een aantal keer gescoord wat het natuurlijk nog even extra leuk maakt.

Vandaag op 31 mei zit ik ook in de kerk. Vandaag is het weer mis voor papa. Dit keer voor zijn verjaardag op vier juni. Het voelt een beetje gek om dan op dit moment zo’n artikel online te zetten maar ik weet zeker dat hij het goed vind! Focus on the good things! Hij is het er vast mee eens!

Liefs, Sophie

Hoe was jou maand? Wat kies jij altijd op jou broodje?

20 comments

  1. Wat een lieve foto van jou en je zusje! Leuk dat jullie samen op pad gingen.
    En ik denk inderdaad dat je vader het er helemaal mee eens was geweest. Het is oké. Ik denk oprecht niet dat hij zou hebben gezegd ‘nee, je mag geen blog online zetten terwijl er een mis is voor mijn verjaardag’. Ik wil je heel veel sterkte wensen vandaag.
    Veel liefs, Kim

  2. Leuk om een heel overzicht te zien Sophie! Je haren staan je super <3 Geniet van je laatste hockeywedstrijd en succes en sterkte de aankomende dagen<3!!

  3. Ik ben stiekem een beetje jaloers dat je blog zo hard groeit. Je verdient het echt! Die van mij hangt een beetje stil de laatste tijd, lastig om het weer op gang te krijgen! Mei zag er uit als een leuke maand!

  4. Wat een leuke dingen heb je vorige maand gedaan. Ik wou nog deze maand schrijven, alleen zijn we al weer juni. De tijd gaat te snel, geniet van deze maand. Ik vond het leuk dat je het haar doneerde. Een moedige beslissing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge