Things that made me happy in… Januari

Processed with VSCOcam with x1 preset
De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op! Ook deze maand heb ik weer geluksmomentjes mee mogen maken. Ik haalde ongelofelijk mooie cijfers voor mijn mondelingen, er kwamen weer ontzettend leuke tv programma’s, mijn blog groeide magisch hard en ik won maar liefst twéé winacties! Hoezo lucky me!? Kijk je mee?

Januari 2015☺ Ik ben een trouwe fan van Boer zoekt vrouw. Dit programma kijken we al zolang als ik het me kan herinneren. Er is (bijna) geen betere manier om je weekend af te sluiten! Heerlijk met een kopje thee en een lekkere koek op de bank ploffen. Jup, ook vanavond ben ik er weer klaar voor. Dit is echt een rustmomentje voor mij!

☺ Het jaar begon gelijk goed op 1 januari! Het was namelijk weer tijd voor Wie is de mol? Ik vind het echt een ge-wel-dig programma en kan er dagen mee bezig zijn! Ik heb er zelfs een artikel overgeschreven – misschien kom ik toch wel in de buurt van een molloot haha ;) – omdat ik er gewoon zo mee bezig ben. Weer helemaal anders dan boer zoekt vrouw waarbij je heerlijk gedachteloos kan kijken maar wel ontzettend leuk.

 

 

 

 

 

 

Januari 20151

☺ Jaaaa je ziet het goed. Dit is een hele happy me! Ik had namelijk een 8 voor mijn spaans mondeling. Ik had totaal niet verwacht dat ik deze mondeling zo goed had volbracht! Ik had me er niet goed genoeg op voorbereid (eigen schuld) en heb ondanks dat er toch nog zo’n hoog punt voor kunnen halen! Spaans is voor mij een extra vak en dit volg ik nog naast mijn andere vakken. Gewoon omdat het kan! Ohja ook kwam op deze dag mijn Albelli kalender binnen!

☺ De dag er na ging ik weer op weg naar Den Bosch voor mijn Duits mondeling. Ik voelde me ontzettend goed toen ik richting school liep. Die Duits presentatie moet en zal goed gaan! Het zonnetje zorgde voor de extra energie boost. De mondeling viel mij helaas erg tegen, ik gebruikte verkeerde naamvallen en ik sprak met ‘du’ in plaats van ‘Sie’. Stom! Ondanks de onzekerheid daarna heb ik ook voor deze mondeling een 8 gekregen. Mijn week kon niet meer stuk ;)

Januari 20152

☺ Ik stel je voor aan (een van) mijn favoriete eten! Dit is ‘gebakken stamppot’.  Als we van de avond daarvoor nog ‘wortelstamp’ over hebben dan bakken we dat vaak de volgende dag op. Dit is zo ontzettend lekker! Vooral omdat het dan een soort van korstje heeft gekregen. Jammie! Ik krijg er nu al zin in. Zeker het proberen waard, ennuh zuinig!

☺ Een vriendin kwam mijn ski-kleren terugbrengen en gaf als een bedankje voor het lenen chocolaadjes. Het was helemaal niet nodig om er iets voor terug te geven aangezien ik de ski-kleren nu toch niet draag maar het is altijd leuk om iets te krijgen zo spontaan! Ohja, ze zijn erg lekker ;)

Januari 20153

☺ Op de ochtend voor kerstavond kreeg ik een mailtje van Anne dat ik haar win-actie had gewonnen van de Ray-ban zonnebril! WAT!? Ik was enorm blij met het feit dat ik uit zoveel deelnemers de gelukkige was! Ik sprong gelijk uit bed om het tegen mam te vertellen. Deze maand kreeg ik het pakketje binnen. Ik kan niet wachten om deze zonnebril de hele zomer te gebruiken! Voor nu gebruik ik hem alleen nog in de auto maar ik vind hem echt geweldig! Zodra de zonnebril was bezorgd maakte ik er een foto van om deze naar iedereen te sturen via snapchat. Oh ik was zo ontzettend gelukkig!

Januari 20154

☺ Ik begon de maand januari met tentamens. Helaas wat minder leuk maar de lekkere donut en de heerlijke kaneelkaars maakte het nog een beetje leuk.

Januari 20155

☺ Deze maand ging ik ook weer eens wat leuks doen met twee hiele lieve meiden! Eerst gingen we gezellig uit eten en deden daarna een spelletje en dronken een wijntje. Rond 23:00  uur gingen we samen met nog wat anderen op stap. Dat was al een hele tijd geleden maar het was ontzettend gezellig! Af en toe zo’n leuke avond doet me enorm veel goed. Ik ben nog lang de oude niet wat betreft weggaan maar het is zo fijn om af en toe eens meegevraagd te worden.

Januari 20156

☺ Ik herontdekte verschillende spelletjes in Januari. Zo speelde ik een hele oude Winnie The Pooh kwartet met mijn zusje en nichtjes en Uno met mijn zusje mama en oma. Heerlijk om gezelschapsspelletjes te spelen. Daar houd ik écht van! (Vooral als ik kan winnen haha).

Januari 20157

☺ We kregen spontaan een mooie bos tulpen van vrienden. Zulke dingen voelen echt als ultiem verwen momentje! Zo lief als er mensen spontaan aan je denken en zo iets aardigs doen. We hebben heel lang van deze mooie gele tulpen genoten! Bovendien kon ik ze gebruiken voor de foto’s met de kalender haha :)

☺ Ik kon het amper geloven toen ik maar liefst 40 volgers had via Bloglovin. Ik vind het werkelijk fantastisch hoe mijn blog langzaamaan groeit. Het grootste geluksmomentje kwam toen ik binnen een paar dagen alweer de 50 had behaald! Ik had nooit kunnen dromen dat ik met mijn blog zoveel mensen kon bereiken. Er gaat een wereld voor me open en ik ben verslaafd! Ik wil meer groeien! Want resultaat smaakt naar meer als ik eerlijk ben. Wanneer ik de tijd heb ga ik me nog wat meer verdiepen in het hebben van een eigen domein en andere zaken. Als het zover is houd ik jullie natuurlijk op de hoogte! Op dit moment heb ik 62 volgers, dat betekent dat ik maar liefst 34 nieuwe volgers heb gekregen in de maand januari. Dit zijn absoluut hele leuke dingen aan het bloggen! Wie weet wat februari gaat brengen.

Januari 20159

☺ Ik ging na lange tijd weer eens wat doen met een andere vriendin. We aten een heerlijke lunch (Broodje met kip, groente en (gesmolten) geraspte kaas) en kletste weer eens bij. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar wat is het onwijs fijn dat er mensen bestaan die je langzaamaan weer mee terug ‘de maatschappij’ in willen helpen. Het begin is gemaakt en ik hoop dat ik aan het einde van dit jaar eindelijk zo ver ben dat ik zelf ook eens wat meer initiatieven kan nemen wat betreft dingen doen.

☺ In januari was het ook tijd om een vakantie te boeken voor de zomervakantie! Wat is het heerlijk om door die reisgidsen te bladeren en het ene na het andere mooie vakantieoord te zien. Na een aantal uur(!) bij het reisbureau te hebben gezeten was de beslissing dan toch gemaakt. Ik ga in de zomervakantie naar Mallorca met mam en mijn zusje. Ik heb nu al zin om het eiland te ontdekken. Heb je tips voor leuke hotspots, laat ze dan zeker even achter!

image

☺ Ik deed de boodschappen en nam zoute rijen mee. Oh ik vind deze snoepjes zo ongelofelijk lekker!

☺ Ik doe echt al meer dan vijf jaar mee met de iq test. Heerlijk old-school met pen en papier op de knieën aan de salontafel vul ik ijverig de antwoorden in. Gelukkig heb ik mezelf nog elk jaar overtroffen. Deze keer haalde ik 130. Een hele mooie score dacht ik zo. *Voelt zich even ontzettend slim*

image

☺ Mam en ik kochten superleuke spulletjes voor in de woonkamer. Ik vind het zo gezellig als het donker is en de kaarsjes aan zijn! Er waren onwijs veel spullen in de winkel. Onder andere de warme kopertint vind ik mooi! Ik kan niet wachten om mijn eigen huis in te richten!

Januari 20158

☺ Toen ik pas laat thuis kwam van mijn hertentamen lag er een pakketje op mij te wachten. Wonder boven wonder had ik ook nog eens de win-actie van Dagmar gewonnen. Ongelofelijk gewoon dat ik zoveel geluk mocht hebben met mijn blog in januari. Soms voel ik me zelfs schuldig dat ik zoveel geluk mag treffen met de artikelen die ik typ. Ik kan in ieder geval niet wachten om de boeken te gaan lezen die Dagmar me heeft opgestuurd. Gelukkig is het snel weer vakantie en kan ik er eens lekker voor gaan zitten. Ik heb er nu al zin in om de boeken te lezen!

☺ Ook ging ik in januari naar de Ikea! Van deze dag komt nog een plog online! Ik had me extreem goed voorbereid met mijn paint tekeningen – wat een skills – en ik ben goed geslaagd! Ik heb bijna alles gevonden wat ik nodig had voor mijn slaapkamer! Ook ben ik er zelf heen gereden en weer terug. Jup, voor de eerste keer ‘alleen’ de snelweg overleefd! Lucky me!

Op naar februari, ik hoop dat het weer een mooie maand mag worden voor mijn blog. In ieder geval staan er leuke reisjes gepland in februari en daar kijk ik nu al naar uit!

Liefs, Sophie

Wat is jou favoriete spelletje? Heb jij al een zomervakantie geboekt? Wat maakte jou gelukkig in januari?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge