Things that made me happy in… Augustus

Processed with VSCOcam with t1 preset

Een overzichtje van mijn augustus. De dingen die mij gelukkig maakten en een (glim)lach op mijn gezicht toverde! Hij is wat vertraagd maar vandaag neem ik jullie alsnog mee! Van zwierige zomerjurkjes naar wijn drinken bij de Eiffeltoren en van bbq-en in de regen tot jarig zijn en verhuizen. Kijk je mee?

IMG_20150803_104521

Een van mijn nieuwe aanwinsten deze zomer. Zodra ik die jurk aan heb voel ik me net Sandra Ysbrandy (ik snap dat deze naam je niet veel zegt maar zij kookte bij Life4You) haha!  Of terwijl; heel netjes maar toch zomers en fleurig. Ik ben blij met deze aanwinst!

IMG_20150809_222359

In augustus stond het laatste tripje van deze Zomer gepland. PARIJS! Met twee lieve meiden genoot ik vijf dagen van de geweldige stad, de lekkere drankjes en het stralende zonnetje. Ik had het reisje echt niet willen missen en het heeft mijn zomer helemaal compleet gemaakt!

IMG_20150813_222554

Een magisch momentje bij de Eiffeltoren, cheers!

IMG_20150808_102359

Ook gingen we een dagje naar Disneyland Parijs en uhmmmm wie wordt daar nu niet blij van? Oh en zoals ik al vaak heb gemeld, jup ik ga z.s.m. nog schrijven over Parijs zodra ik wat meer ritme heb gevonden in mijn leven. Ik kan er namelijk nog steeds niet over ophouden wanneer ik er over begin.

IMG_20150811_174019

Happy birthday to me! 11 augustus is mijn verjaardag en ook dat kon niet worden overgeslagen in Augustus. Hoe erg ik er ook tegenop zag, door de lieve mensen om me heen en degene die op bezoek zijn gekomen heb ik toch een fijne verjaardag gehad. Om de dag wat te vullen gaan we sinds het overlijden van papa vaak lunchen als er iemand jarig is. Lekker én tijd dodend zodat de confrontatie dat pap er niet meer bij kan zijn niet continu in je nek staat te hijgen. Want ’to be honest’, wat heb ik geschreeuwd en gehuild. Rot verjaardag dit, rotleven dat.  Gelukkig viel het op de dag zelf wel wat mee en heb ik het oprecht naar mijn zin gehad.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Helaas verdween na mijn verjaardag het zonnetje alweer snel maar dat mocht de pret niet drukken. In de stromende regen zaten wij namelijk buiten te bbqen met lieve mensen! Deze ervaring kan weer van de bucket list af haha ;-)

IMG_20150824_112100

Dinsdag ging ik naar lieve Saar! Zij had een afscheidsfeestje omdat ze voor stage naar Nieuw-Zeeland gaat! Onwijs veel respect en jaloezie! Zo gaaf dat ze het gewoon doet! Bovendien was ik echt een gelukkig mens toen ik op de terugweg in de bus zat. Ik heb ontzettend lieve meiden leren kennen in mijn eerste leerjaar op het HBO en ik ben onwijs blij dat ik ze nog steeds spreek en dat het altijd weer leuk en gezellig is ook al zitten we nu apart!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ook was het in augustus tijd om de sleutels op te halen van mijn nieuwe kamer in Amstelveen. Na een flinke poetsbeurt begon het al steeds mooier te worden!

IMG_20150821_121200

Na de flinke poetsbeurt nog richting de IKEA voor wat spulletjes op mijn kamer. Moe en voldaan reden we ’s avonds laat terug naar huis. Yay voor productieve dagen!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Gelukkig werd het wel weer opnieuw mooi weer in Augustus en genoten we nog van heerlijk eten! Bakplaten is echt mijn favoriete ding om te doen in de zomer, zeker met een lekker drankje erbij!

IMG_2154

De laatste weken waren enorm druk met werk. Op de zondag voordat mijn stage begon moest dan ook nog heel mijn kamer worden ingericht. Toen alle spulletjes een plekje hadden gekregen gingen we nog even eten aan de Amstel. Mama had het geregeld ter afsluiting van de vakantie én voor de trouwdag van pap en mam. 30 augustus zouden pap en mam namelijk 24 jaar getrouwd zijn.

IMG_2170

Ik genoot voor de laatste keer deze zomer van een Aperol Spritz! Zeker een van mijn favoriete drankjes deze zomer!

1-IMG_2145

De kamer was (bijna) af, onze buikjes vol en de maand augustus bijna om. De stage kan beginnen! Nog even een selfie met de selfiestick van mijn zusje. Yes, ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging!

Op naar september!

Liefs, Sophie

Hoe was jou maand Augustus? Begint voor jou in september ook een nieuwe periode?

11 comments

  1. Fijn om te zien hoeveel plezier je in augustus hebt gehad! Grappig ook om te lezen dat je ‘bakplaten’ noemt. Ik moest eerst even nadenken wat het kom zijn, totdat ik de foto goed bekeek, hihi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge