Things that made me happy #1

In een ver, ver verleden had ik ook al eens zo’n categorie op mijn blog. Toen schreef ik elke maand wat me toen gelukkig maakte. Tijd om daar nieuw leven in te blazen, want zeg nou eens eerlijk. Niets is leuker dan stil staan bij waar je gelukkig van wordt én dat te kunnen delen met anderen. Deze keer ga ik niet per maand een artikel schrijven maar gewoon wanneer ik het graag met jullie wil delen.

IJsland
Hoe kan het ook anders dan niet te beginnen met dit waanzinnige avontuur van vorig jaar. Ik blijf gelukkig worden bij elke foto, zin of gesprek dat gaat over IJsland. Kriebels in mijn buik, een glimlach op mijn gezicht. Mijn liefde voor IJsland lijkt oneindig.

Auto rijden
Ik weet niet waarom, maar nu ik vaker richting Nijmegen rijd vind ik het steeds leuker worden om auto te rijden. Heerlijk om even alleen te zijn en te luisteren naar de muziek op de radio.

Muziek
Ik luister graag naar muziek en vaak geldt bij mij de regel: hoe harder hoe beter. Op dit moment zijn bij mij een aantal liedjes favoriet die je zeker eens moet luisteren als je in een vrolijke bui bent/wil komen:

Queen Elizabeth – Cheat Codes
La Colegiala – The boy next door, Fresh Coast, Jody Bernal
Barcelona – Ed Sheeran

Op vakantie gaan
Ik hou er van om nieuwe plekken te ontdekken, ik kan dan ook niet wachten om jullie van alles te vertellen over Nice, München, Kos én eigenlijk nog steeds IJsland. Er is zoveel wat jullie moeten weten!

Foto’s maken
Hoewel ik in de wintermaanden mijn fotocamera ergens ver weg stop, ben ik er in de zomer continu mee bezig. Ik hou er gewoon zo ontzettend van om alle mooie dingen vast te leggen die de wereld ons laat zien.

Mijn figuur
Het lijkt voor sommige onvoorstelbaar, maar ook ik heb een lange periode niet echt lekker in mijn vel gezeten. Ik voelde me onzeker en wilde niet langer zo doorgaan. Hierdoor ben ik weer gaan sporten en zit ik sinds korte tijd weer lekker in mijn vel. Ik kijk nu dagelijks trots in de spiegel en dat is echt heel fijn. Dat heb ik hele lange tijd niet kunnen doen, nu nog volhouden! :)

Boeken lezen voor Adorable Books
Elke keer wanneer ik weer een boek mag lezen vind ik het weer onwijs bijzonder. Deze meiden geven mij de kans om allerlei genres te proberen en mijn boekenkast aan te vullen met pareltjes van boeken! Nieuwsgierig? Kijk dan zeker even op de website van Adorable Books!

En eigenlijk is dit nog maar de basis, want er zijn zoveel kleine dingen waarmee je mij zo gelukkig maakt. Daar komt dus zeker een vervolg van!

Liefs, Sophie

Wat maakt jou gelukkig?

4 comments

  1. Wat een mooie dingen allemaal. Grappig om te lezen dat je auto rijden leuk vind, ik vind daar juist helemaal niks aan haha. Heel goed van je dat je blij bent met je figuur, dat mag je zeker zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge