Stress!?

image

De tentamens, helaas staan ze deze week weer voor de deur (en hoe?! Bijna allemaal ’s avonds!) Ik heb deze week drie tentamens waarvan morgen eentje met vier vakken. *zucht*

De dagen van stressen, opgeven en miljoen keer twitter, instagram, facebook en bloglovin doorscrollen duren nog even.

Ik heb aan het einde van de kerstvakantie gelukkig wel al een schema gemaakt met alles erop wat ik moet leren. Nu er nog mee verder gaan… Want niets voelt zo goed als afstrepen! Ja ik weet het, het is zondag en ik heb nog maar één dag én ik moet nog een hoop leren….

Zitten jullie ook ooit in het dilemma van: leren of opgeven (omdat het uiteindelijk toch veel te veel blijkt te zijn in de tijd die je nog hebt). Ik en concentratie om te leren op de computer gaat niet samen. Er zijn zooooveel boeiende sites en dan zou ik naar wrts.nl gaan of naar blackboard…..

Gelukkig heb ik voor dinsdag een extra artikel klaarstaan. jeeeeej! Daarbij ook al een artikel voor woensdag! Ja, ik heb vooruitgewerkt om jullie niet teleur te stellen haha (en omdat ik last had van studie-ontwijkend-gedrag ;)). Vanaf donderdagmiddag ben ik weer heerlijk vrij en ga ik hopelijk fijn met alle blog-inspiratie aan de slag!

Fijne zondag!

Liefs, Sophie

Wat doe jij op deze zondag?

23 comments

  1. Ik zit momenteel ook zelf nog te leren heel de maand. Heb 28 januari pas m’n laatste examen dus ben nog wel even bezig :-) Good luck girl!
    Doe jij trouwens mee met mijn winactie??
    Liefs, Annelies

  2. Haha ik heb momenteel ook drukte van studie, volgens mij de meeste studenten, hoor er zoveel over. Ineens bezoek ik instagram en youtube continu en vind ik dat er te weinig gepost wordt, terwijl ik normaal nooit al de video’s bij kan houden haha! Succes :) X

  3. Ik zit midden in mn se-week, maar het lukte dit weekend echt niet om te leren, haha. Gelukkig had ik het al geleerd in de vakantie :). Succes trouwens!

  4. Succes met je tentamens alvast! Ik volg dan misschien geen studie meer, maar geregeld heb ik poets ontwijkend gedrag haha. Er zijn toch veel leukere dingen he ;) Maarja, soms moet het helaas. Leuke blog heb je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge