Spam je blog!

Processed with VSCOcam with b5 preset

Jeeeeeeeeeeeeeej! Ik ben vandaag klaar met mijn tentamens (of heb er nog eentje om 11:00u, ligt eraan wanneer je dit leest) – die andere zijn overigens tot nu toe rampzalig gegaan maar dus heb ik nu lekker een tijdje rust waar ik écht aan toe ben (lees: tot ik mijn punten dinsdag terugkrijg). Wat is er nu leuker dan in je vrije tijd nieuwe blogs ontdekken! Het is daarom tijd voor een extra artikel: ‘Spam je blog’.

Voordat je vol enthousiasme je link wilt achterlaten zou ik het leuk vinden als je wat over jezelf wil vertellen. Wie je bent, hoe oud je bent én natuurlijk wat voor blog je hebt. Vind je het ook nog leuk om een quote erbij te plaatsen die bij jou past dan mag dat ook! Ohja, en één linkje is genoeg hoor! Ik ben heel erg benieuwd.

Liefs, en wie weet tot snel op jou blog!

Volg je mij nog niet? Dan kun je hier klikken!  Vind ik heel erg leuk!

19 comments

 1. Ben ik de eerste? Mijn naam is Ester, ik ben een paar dagen geleden 40 geworden en ik blog inmiddels 12.5 jaar op http://www.estrellaweb.nl. Ik ben geen typische blogger, heb dus ook geen beautyblog ofzo, maar schrijf over uiteenlopende onderwerpen. Van serieus tot grappig en van persoonlijk tot informatief.

 2. wauw wat leuk dat dit mag! mijn naam is Rachel Kromdijk, 22 jaar, gek op schrijven, fotografie en make-up! Op mijn blog kan je voor van alles terecht. Inspiratie post, video’s via mijn eigen youtube channel (RachelKromdijk en BeautyBeyondRachel) en outfit foto’s, recepten, veel make-up producten! http://www.Rachelkromdijk.nl

 3. Leuk! :) Mijn naam is Mariele Gaalswijk, ik ben 16,5 en ik ben gek op video’s maken, bloggen en gek doen. Mijn blog gaat over dingen die ik leuk vind en ik post een artikel als ik er zin in heb. En dat is tegenwoordig steeds vaker. :D Neem zeker even een kijkje ♥

 4. Mijn naam is Kim, 21 jaar en ik ben een fotografe en videografe. Mijn blog http://www.gratefuldays.nl staat in het teken van dankbaarheid en de mooie dingen in het leven. Ook blog ik over persoonlijke dingen, fotografie, video en andere dingen die ik graag met jullie wil delen!

  It’s not happiness that makes us grateful, but gratefulness that makes us happy.

 5. Yayyy, leuk! Haha. Ik ben Mylène, ik 24 jaar en ik hou ervan om lekker creatief bezig te zijn. Soms door filmpjes te maken, soms door te schrijven (op mijn blog (http://blog.mylenecybele.com) of in een boekje), soms door te knutselen in photoshop of door zomaar opeens gitaar te leren spelen. Ik schrijf op mijn blog over persoonlijke dingen. Dingen die ik meemaak of zie of hoor. Dat kan van alles zijn. Maar vaak probeer ik er een persoonlijk tintje aan te geven.

 6. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle op bymarlayne.nl. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje zou willen nemen! Op Instagram en Twitter ben ik ook te vinden onder de naam bymarlayne.

 7. Leuk dat je je blog mag spammen! Ik ben Janne, 14 jaar en ik blog over alles wat ik meemaak, interessant vind en over nog veel meer. Ik heb niet echt een quote die bij mij past, het zijn er heel veel! :) Liefs, Janne.

 8. Leuk dat we mogen spammen! Mijn herinnering is hier al eens geplaatst, maar voor de zekerheid laat ik nog even een linkje achter hihi. Ik ben dus Denise, ik ben 19 jaar en samen met Melanie ( 18) run ik http://www.blogbydeslie.nl. We schrijven van alles. Het kunnen reviews zijn, maar ook hele persoonlijke artikelen. Of een lijstje met tips of herkenningspunten. We zijn ook te volgen op Instagram onder de naam @blogbydeslie en op bloglovin’ onder Deslie. Zien we je daar? (:

 9. ooh tof! Ik zie het nu pas haha :D Nou ik ben Marieke, 24 jaar en blog sinds afgelopen oktober op http://www.liefsmarieke.nl en dat doe ik met heel veel liefde! Ik blog vooral over lifestyle en daarnaast over food, beauty, boeken, films en nog wat dingen :) Eigenlijk gewoon over de dingen die het leven voor mij nog net wat leuker maken! :)

 10. Ik zal er ook maar eens aan meedoen :)
  Mijn naam is Sarah. Ik ben een 21-jarige juf in het tweede leerjaar. Ik schrijf eigenlijk altijd over hetzelfde, misschien vinden jullie mijn blog wel oersaai, maar voor mij betekent hij heel veel. Mijn papa is ondertussen iets meer dan 3 jaar geleden gestorven. Omdat ik mijn emoties niet makkelijk kan uiten, schrijf ik ze allemaal neer op mijn blog. Ben je daarin geïnteresseerd, neem dan eens een kijkje op mijn blog: https://samentegendehardewereld.wordpress.com/
  Groetjes!

 11. Wat leuk, en lief van jou dat we mogen spammen ;) Ik vind het zelf ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken :)

  Sinds een paar maandjes schrijf ik dagelijks een artikel voor mijn blog : http://www.simplynspecial.wordpress.com en doe dit met heel veel plezier! ik had nooit gedacht er zoveel positiviteit uit te halen. Ik schrijf over beauty, lifestyle, persoonlijk en ook komt er regelmatig een diy online.

  Ik vind het leuk als je een kijkje neemt en wellicht ook een berichtje achterlaat :)

  liefs Nina

 12. Hey! Ik ben Romy en ik post op http://www.thesparklingbeauty.wordpress.com over beauty en fashion met mijn eigen smaak en mening er doorheen. Ik vind het erg leuk om te doen en word zo onwijs blij als ik thuis kom en er is een nieuwe reactie, like, comment of zelfs volger. Dat maakt soms gewoon echt mijn dag. Een quote die bij mij zou passen? Winners never quit, quitters never win! Dit zorgt ervoor dat ik blijf doen wat ik leuk vind ♥

 13. Oh wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Anneleen, 20 jaar en blog op ‘kleingeluk’. Ik ben nog niet zo lang aan het bloggen en vind het allemaal nog een beetje zoeken maar het lukt me steeds beter om regelmatig een artikeltje te plaatsen en daar ben ik dan ook best trots op… Kom gerust eens een kijkje nemen! :)

 14. Wat lief dat we mogen spammen!
  Ik ben Senna een zeventienjarige meisje uit Nederland. Ik blog nog niet zo heel lang, Mijn blog gaat vooral over de dingen wat me interesseren, wat me blij maakt, tips en meer!
  Neem gerust een kijkje en een berichtje is altijd leuk!

  Life is too short to wait

  Liefs,
  Senna.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge