Soggen

Ja, soggen je kent het vast wel als je nog op school zit. Studie ontwijkend gedrag vertonen. Deze week is voor mij de tweede periode begonnen en echt, ik kan mezelf maar niet aan het werk krijgen. Nu, op zondagmiddag krijg ik zelfs niet de motivatie gevonden om aan school te werken. Want ja, er zijn zooooveel dingen leuker dan huiswerk maken of leren.. Wil je weten wat ik dan zoal doe lees dan verder!

Niemand kan er omheen, voor veel huiswerk heb je gewoon een computer nodig. Is het geen wrts om woordjes te leren, dan is het wel de studieplanner waar je moet kijken welk huiswerk je moet maken voor deze week. Maar vaak voordat ik op de goede site beland ben ik al wat anders aan het doen.

Facebook
Iedereen kent het wel, scrollen tot je vingers er zeer van doen en je weer uitkomt op iets wat je al eerder hebt gelezen en het overzicht vervolgens om de 10 minuten refreshen. Daarnaast moet ik dat natuurlijk ook op twitter en instagram even doen ;)

Spotify
Ja, ook ik ben om sinds ik spotify heb op de computer. Vooral de afspeellijsten die je bij ‘bladeren’ vind, vind ik te gek! Er staan vaak minder populaire liedjes in en ik vind het dan ook superleuk om mooie/leuke muziek te ontdekken!

Bloglovin’
Ik weet niet of ik dit nog uit moet leggen.. Ik volg ongeveer 30 blogs en je snapt dat dat het nodige leesvoer oplevert wat ik écht even moet lezen voor ik begin aan school. Om dan nog maar even te zwijgen over het doorklikken naar andere blogs om daar nóg meer artikelen te lezen..

Youtube
Ook ben ik een actieve youtube-kijker en volg ik redelijk wat mensen. Ja, die moeten toch ook echt ‘eventjes’ bekeken worden toch?

Sims
Oh hemel, ik blijf de Sims een leuk spel vinden maar als je daar aan begint.. dan ben je gelijk 3 uur verder..

Foto’s kijken
Misschien ben ik de enige hoor, maar ik start vaak gewoon picasa op om nog eventjes de foto’s van de zomervakantie te kijken, en die van de vakantie daarvoor, en die van kerst, en ook die van 4 jaar geleden..

Snapchats versturen
Vooral als je verveeld komen er hele mooie snapchats te voorschijn – huhum-. Hoe erger de verveling hoe erger de snaps..

IMG_4808

Oke en nu, na het typen van dit artikel ga ik écht beginnen…. denk ik.

Wat doe jij als je aan het soggen bent?

Liefs, Sophie

9 comments

  1. Haha hier heb ik tijdens mijn studietijd ook heel veel last gehad.Ik deed in ieder geval heel erg mijn best om maar niet aan mijn studie te moeten (dit betekende soms ook dat ik de afwas ging doen oid om maar niet te hoeven beginnen ;))

  2. Haha, ik had echt nog nooit van het woord gehoord! Sims heb ik ooit gespeeld, dus dat probleem heb ik niet, maar die andere dingen, oh, zo veel leuker dan huiswerk he.. Al kan ik me er wel op storten, ik kan er niet tegen als er iets niet afgemaakt is. Waardoor ik meteen zo snel mogelijk begin. (:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge