Samsung powerbank yay of nay?

1-P1020408
Nu ik druk bezig ben met het inpakken voor IJsland kom ik erachter hoe handig sommige dingen kunnen zijn. Zo ook deze powerbank! Ik vertel je graag hoe lang deze meegaat én of hij handig is voor op reis, want zoals je kan begrijpen, op Tenerife en Ibizia is deze powerbank uitvoerig getest én die tweede keer was echt nodig…

Een powerbank, eerst dacht ik dat die dingen nooit nodig had totdat GSMpunt mij benaderde voor een samenwerking. Dit ding kon wel eens enorm handig zijn tijdens mijn avontuur in IJsland. Voor een weekendje weg in een tent heb ik dan spontaan wél telefoon een weekend lang.

Helaas was mijn eerste ervaring niet zo geweldig met deze powerbank. Vol enthousiasme stopte ik deze powerbank in mijn handbagage tijdens mijn vlucht naar Tenerife. Omdat deze vlucht een vertraging had van maar liefst meer dan vier uur(!) was mijn telefoon aardig leeg voordat ik in Tenerife was aangekomen.

Tijdens mijn vlucht wilde ik mijn telefoon opladen met de powerbank maar uiteindelijk kwam deze powerbank niet verder dan 26%. Niks dus als je nog een hele vlucht te gaan hebt van vier uur. Er zat verder ook geen handleiding bijgeleverd en ik wist dus ook niet wat ik fout had gedaan.

In Ibiza dus de herkansing. Deze keer was ik wel enthousiast! Ik kan mijn telefoon er bijna drie keer helemaal mee opladen zónder dat ik de powerbank nog eens moet opladen. Helemaal top dus! Deze gaat dus sowieso ook mee naar IJsland!

2-P1020410
De powerbank heeft twee poorten. Een USB poort en eentje die in een Samsung telefoon ook zit.

3-P1020413
De powerbank is nog groter dan mijn Samsung S4 (mét het folietje er nog op ja, ik weet het #zuinig) maar is gelukkig wel plat en dus makkelijk mee te nemen. Verder is het superfijn dat je geen losse kabel mee hoeft te nemen omdat deze in de powerbank zelf zit. Om de powerbank op te laden heb je echter wel een ander kabeltje nodig.

4-P1020418
Met een druk op de knop geeft de powerbank aan hoe vol deze nog is doormiddel van de lampjes aan de zijkant. Handig!

Benieuwd naar nog meer telefoon accessoires? Bij GSMpunt zijn ze heel behulpzaam! We zochten nog een fatsoenlijk hoesje voor de telefoon van mijn zusje én we zijn meer dan goed geholpen met het advies. (dit stukje is geen #spon) Voor advies kun je dus ook altijd terecht bij GSMpunt!

Liefs, Sophie
Heb jij ook een powerbank?

4 comments

  1. Wat handig! Zelf heb ik ook een powerbank van de Action, deze werkt voor mij ook prima. Kan er ook een aantal keer mijn telefoon mee opladen voordat ik de powerbank weer op hoef te laden. Super fijn dat deze gadgets zijn uitgevonden.
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Music is Life #20

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge