PLOG | Mijn 20e verjaardag en afscheidsfeest!

wp-1471038667351.jpeg
Afgelopen donderdag werd ik alweer twintig jaar! Benieuwd naar deze dag? Vandaag vertel ik je er meer over door middel van een plog van deze dag! Oh én ik heb een brandende vraag aan jullie ;-)

wp-1471038476777.jpeg
Goedemorgen! Mijn biologische wekker wekt mij om iets voor half acht. Nu ik twintig ben geworden begint toch wel de twijfel toe te slaan of ze me nog ‘wakker’ komen zingen bij mijn bed maar ik blijf nog even liggen. Ik check mijn social media en lees bergen met blogjes die ik op vakantie allemaal gemist heb. Om 9.00u besluit ik dan toch uit bed te stappen.

wp-1471038476762.jpeg
Als ik de haldeur open doe naar de kamer valt me meteen op dat er ‘Veel plezier in IJsland’ is opgehangen. Dat had ik niet verwacht en vind ik ZO’N ontzettend leuke verrasing. Gewoon net dat beetje extra aandacht met zoiets kleins kan mij al zo gelukkig maken! Het eerste wat ik dacht was meteen; ooh wat ontzettend lief! Met een warm gevoel werd ik gefeliciteerd door mijn moeder en zusje. Het stak wel heel even flink dat papa er niet is en dat ze toch zo hun best doen om er iets van te maken. Het cadeautje van mama had ik al een tijdje geleden gekregen!

wp-1471038476780.jpeg
We gingen naar de winkels om de vlaaien op te halen en haalden nog een bloemetje voor bij papa.

P1050212
Daarna haalden we een heerlijk broodje waarmee we thuis lunchten, ik koos voor mijn favoriet met kipfilet, sla, paprika en ananas!

wp-1471038667339.jpeg
Ik sprong in de douche en maakte me klaar voor het feest die avond. Mijn vriend kwam langs en we maakten alvast een fotootje van mij en mijn zusje om te testen. Het was helaas verschrikkelijk vies regenweer en dus hebben we maar even onder de overkapping foto’s gemaakt met opa en oma en oma voor als ik in IJsland ben :) Toch altijd wel fijn om zo’n foto te hebben. Bovendien kon het nu lekker rustig aangezien we samen gingen eten.

wp-1471038667333.jpeg
Omdat ik ook graag nog even met mijn opa, oma en oma wilde kletsen nodigde ik ze al van te voren uit om samen met Martijn, mama, mijn zusje en ik te eten. Mam maakte een volle pan met macaroni en samen genoten we van het eten en een ijsje na. Want héé IJSland is waar we op avontuur gaan ;-) haha!

wp-1471038667351.jpeg
We zetten alle glazen, borden en kopjes klaar en dan stroomt het bezoek in no time binnen. Het voordeel van jarig zijn is dat je zelf je vlaai kunt kiezen. Ik kon op wonderbaarlijke wijze voor mijn favoriet kiezen (in de zomer!) namelijk: Koffie vlaai! Daarbij ook aardbeien, roomvlaai, kersenvlaai én appelkruimel. Lekker lekker! Bijna heel de avond met mama in de verzorgingsmodus gestaan om iedereen te voorzien van eten en drinken. Dat is altijd weer wat jammer als je een feestje geeft. Gelukkig heb ik wel nog wat met het bezoek kunnen kletsen.

img_20160812_225833.jpg
Ik heb sinds het overlijden van papa zo’n fijne mensen om me heen gekregen in de loop van de jaren. Toch wel heel bijzonder. Sommige waren al in mijn leven en daarbij is de band alleen maar hechter geworden en sommige blijven vriendinnen. Ook kwam er zelfs een studievriendinnetje, helemaal vanaf Den Bosch, naar mij toe gereden. Dat vond ik zo speciaal en leuk! Bijna alle vriendinnen en vriendjes waren er daarnaast ook en ik ben gruwelijk verwend met leuke cadeautjes. Zouden jullie het leuk vinden als ik daar een apart artikel over maak?

Liefs, Sophie
Nou jullie kunnen nu wel raden wat mijn brandende vraag aan jullie is ;-)

6 comments

  1. Dit ziet eruit als een hele mooie dag, zo lief die mooie IJsland slinger en de aanwezigheid van veel lieve vrienden! <3 Ben heel benieuwd naar al je cadeautjes dus laat die blogpost maar komen ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge