Plog – Werken, heerlijk eten en Groots!

20-06-2015
Afgelopen zaterdag was het zover, een ding wat van mijn zomer een feestje maakt kan afgestreept worden! Ik ging naar Groots met een zachte G! Ik heb deze dag geplogt en neem jou graag mee!

20150620_102636-001

Ik begon de zaterdag met een boek op de bank. Even tijd om rustig te relaxen! Ik hoefde pas om half 12 te beginnen met werken dus ik had weer een heel stuk gelezen.

Snapchat-7265776952493254058-001

Toen ik om 3u klaar was met werken racete ik naar huis om me klaar te maken, snel douchen en make-up op doen met een kop thee en een koek.  Ik besloot maar eens wat meer op te doen dan alleen mascara en oogpotlood en ik nam er rustig de tijd voor. Soms is dat zo heerlijk om je rustig klaar te maken!

20150620_162829-001

De kaartjes keken me al bijna een jaar lang aan! Op 11 augustus (mijn verjaardag) kreeg ik dit namelijk als cadeau van mijn vriend! Eindelijk kon ik de kaartjes dan gaan gebruiken :D Echt, je wil niet weten hoeveel jaar ik al naar het concert wil. Ik heb het al ontelbaar vaak gezegd maar telkens wilde er niemand mee. Ik was dus zo ontzettend blij toen ik dit cadeau voor mijn verjaardag kreeg!

IMG-20150621-WA0022-001

We aten eerst bij de Vapiano in Eindhoven. Wat is dat trouwens een mooie zaak geworden! We houden beide enorm van pasta dus we hebben genoten van het eten, jummie!

20150620_180533-001

Een toetje kon natuurlijk niet ontbreken! Ik nam de heerlijke cheesecake maar daarna zat ik toch wel vol!  Op naar Guus!

IMG-20150620-WA0013-001

We waren er al redelijk vroeg, op dat moment waren er twee mannen de tijd op aan het vullen met muziek en een microfoon. Ze filmde stelletjes die ‘moesten’ kussen, dames die ‘moesten’ dansen en nog veel meer ;) Leuk om te zien maar ik ben blij dat ik zelf geen ‘slachtoffer’ was haha ;) Bij een was het wel enorm grappig. Hij vroeg aan de jongen en het meisje of ze een setje waren en de jongen knikte ja terwijl het meisje nee schudde. Iets van: uhhhhh ongemakkelijk!

IMG-20150621-WA0000-001

Groots begon met een optreden van Miss montreal. Daar kwam ook ‘ons’ liedje voorbij, namelijk ‘hoe’! Dat nummer werd voor het eerst gezongen bij de 3fm awards die we beide aan het kijken waren toen we nog maar pas met elkaar aan het appen waren ;) Aangezien ik enorme fan ben van Nederlandstalig moest ik natuurlijk meteen delen met Martijn dat ik dat liedje toch wel heel erg leuk vond! Hij vond het eerst maar niks maar daarna kon hij het toch wel waarderen! Toen het nummer een hit werd gingen we net samen met elkaar en sindsdien beschouw ik het liedje als ‘ons’ liedje :) Toen ik de eerste tonen hoorde ging mijn blik dan ook meteen naar Martijn en moesten we even meezingen natuurlijk haha :)

IMG-20150621-WA0007-001

Daarna kwam Guus en konden we het niet laten om deze foto te maken onder het mom van ‘Laten we proosten op het leven’.
P.S. WE STONDEN ZO DICHTBIJ!

IMG-20150621-WA0008-001

Yay, happy me! Een biertje maakt zo’n avond toch wel compleet!

IMG-20150621-WA0019-001

Een avond met een lach en een traan, want ja of ik het wilde of niet er kwamen tranen in mijn ogen bij het liedje van papa’s crematie: Genoten. De lichtjes maakte het zo mooi en tijdens het liedje was het even papa en mij in plaats van ik, die aan het meezingen was in een overvol stadion.

IMG-20150621-WA0017-001

Toen het was afgelopen werden we opgehaald door de vader van mijn vriend. Hij had alleen niet in de gaten dat het concert al afgelopen was aangezien het op de TV tot 23:50 duurde doordat er telkens reclameblokken tussen kwamen. We moesten dus nog even wachten en genoten ondertussen van een deels gesmolten milka oreo reep. Ach, het mocht de pret niet drukken! Het was een fijne avond!

Liefs, Sophie
Ben jij er al eens geweest? Heb jij het gekeken op TV?

12 comments

 1. Super gaaf dat je naar Guus bent geweest! Dat moet genieten zijn geweest. Ik heb de live uitzending bekeken en de sfeer daar leek enorm goed!
  Liefs Kim

 2. Oeh wat een leuke plog! Wat lief dat je de kaartjes hebt gekregen voor je verjaardag van je vriend. Ik wilde er ook al jaren geleden heen en toen ik dat een jaar geleden tegen mijn vriend zei hebben we gelijk kaartjes besteld. En wij zijn ook afgelopen zaterdag geweest en ook ik was mega blij dat ik geen slachtoffer was van de camera haha! Ik vond het echt super tof, vooral Brabant vind ik altijd zó mooi! Liefs

 3. Wat lijkt me dat toch ontzettend leuk om naar Groots te gaan!
  Eigenlijk moet je dat wel eens hebben meegemaakt als brabander haha,
  Volgende keer toch maar eens even over hebben hier!~
  Kim schreef onlangs …Nails VS. Nails #3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge