Outfit – Lekker in je vel

Processed with VSCO with a6 preset

Hiephoi! Hier is na lange tijd weer eens een outfitpost! Dit weekend ben ik eens in Amsterdam in plaats van mijn oude vertrouwde dorpje. Samen met Deisy trok ik er op de zaterdag meteen op uit voor spiksplinternieuwe outfitfoto’s. Kijk je mee?

Jeetje, de tijd vliegt voorbij op dit moment en wat ik zit ik goed in mijn vel! Ik straal, ik lach en geniet stiekem van alles om me heen. Daarbij zit ik geen moment stil hier in Amsterdam. Zo heb ik ook mijn vrije weekend in Amsterdam weer helemaal vol zitten. Vermoeiend maar ook superleuk! Deze outfit is dan ook echt een outfit waarin ik me helemaal ‘ik’ voel!

Processed with VSCO with a6 preset

De gehele outfit! Mijn geliefde nieuwe spijkerbroek, mijn korte laarsjes en mijn nieuwe favoriete blazer! Netjes door de blazer en de sieraden maar toch ook comfy door de spijkerbroek en de platte laarsjes. Naar kantoor zou ik er ook nog hakken onder kunnen dragen, maar voor een dagje door Amsterdam slenteren kies ik toch mijn platte laarsjes! ;-)

Processed with VSCO with a6 preset

Sinds ik hier in Amsterdam zit heb ik al de wens voor een subtiele ketting met een hanger eraan. Toen ik deze dan ook zag bij Lucardi was ik meteen om! Na een lange zoektocht dacht ik eindelijk mijn ketting gevonden te hebben. Toen ik hem om had wist ik het zeker, hier was ik al die tijd naar op zoek! De ketting is van de Swarovski Crystals collectie en, naar mijn mening, geschikt voor iedereen! De ketting is subtiel maar zorgt ervoor dat je outfit net wat leuker wordt! Pluspuntje, het werd ook nog eens leuk ingepakt én ze stuurden een hele toffe armband mee! Zoek je dus nog een sieraad om jouw outfit af te maken of wil je iemand verrassen met een sieraad, neem dan zeker even een kijkje!

Processed with VSCO with a6 preset

Voor deze outfit koos ik naast mijn nieuwe favoriete ketting voor mijn standaard sieraden, mijn armband die ik al een aantal jaar heb en mijn ring van papa. Zonder vindt je mij niet! De armband draag ik trouwens heel vaak omdat hij zo fijn plat is! Met deze armband kan ik gewoon typen en schrijven, wat ik zelf wel heel prettig vind!

Processed with VSCO with a6 preset

De top is trouwens mijn eerste aanwinst sinds ik hier in Amsterdam ben! Zoals je kunt zien, ik zit heerlijk in mijn vel! De lach is niet van mijn gezicht te krijgen en ik voel me beter dan ooit sinds het overlijden van pap. Ik ben ineens een stuk beter in relativeren en kijk steeds vaker naar positieve puntjes (voor zover mogelijk). Stiekem betekent bijvoorbeeld die ketting dan ook enorm veel voor me, zonder pap zou ik deze misschien wel nooit hebben gevonden! Thanks pap! <3

Top – Vila
Blazer – Costes
Broek – Vila
Laarsjes – Invito
Ketting – Lucardi
Armband – Josh

Liefs, Sophie

In welke outfit zit jij lekker in je vel?

12 comments

  1. De outfit staat je geweldig! Ben ook helemaal fan van je mooie kettinkje.

    Ben blij voor je dat je zo lekker in je vel zit en je veel kan lachen, fijn om zoiets te realiseren hè? Vind ik in ieder geval wel altijd, zeker na me een tijdje even niet zo fijn te hebben gevoeld.

  2. Wat een mooie outfit! Ik voel me het mooist in een jurkje met hakken eronder. Maar voor mijn stage is dat niet erg praktisch. En als ik zo naar school ga dan krijg ik minstens 5 keer de vraag of ik een feestje heb haha. Soms baal ik dat ik niet ook een stage op kantoor heb, of een opleiding waarbij het normaal is om met hakken etc naar school te gaan haha. Ik vind je ketting trouwens echt ontzettend mooi! <3
    Denise schreef onlangs …Ja, het was de goede keuze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge