Outfit – Business green

_MG_6622
Ik stel jullie voor aan mijn favoriete herfst outfit! Dit jurkje zagen jullie al eens voorbij komen tijdens dit artikel en nu zien jullie hem eens helemaal! Oh en mijn nieuwe zwarte hakken kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken! Op naar de outfit!

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Marleen.

Save the best for last! Onder dit motto komt deze outfitpost online. Zelf vind ik de foto’s van deze outfit het allermooist geworden. Ik kan dan ook niet wachten om ze eindelijk aan jullie te laten zien!

_MG_6583
Om eerlijk te zijn heb ik nu al 3x een tekst getypt voor onder deze foto en heb ik het weer weggehaald. Ik heb gewoon geen idee wat ik onder deze foto moet schrijven. Wat ik wel weet is dat ik jurkjes erg leuk vind en dat ik ze nu eindelijk door de weeks kan dragen naar stage! Oh én ik had deze dag dubbel geluk aangezien mijn haar niet eens zo verkeerd zat, maar goed dat terzijde.

_MG_6614
Het jurkje heeft korte mouwen en is achter iets langer dan voor. Dit vind ik zelf erg fijn als je gaat zitten ;-)

_MG_6629
Bij deze outfit draag ik mijn favoriete Josh armband en natuurlijk, hoe kan het ook anders, mijn horloge.

_MG_6625
Hakken maken een outfit met een jurkje vaak compleet. Toen ik twee jurkjes had gekocht wilde ik daar dan ook dolgraag nieuwe hakken bij. Uiteindelijk zijn deze het geworden en ze lopen echt superfijn! Door de dikke hak heb ik niet eens last als ik ze de hele dag aan heb! De hakhoogte is trouwens 8cm. Prima dus! De laarsjes zijn net iets anders dan basic zwarte enkellaarsjes. Zo zit de rits aan de buitenkant en bestaat de laars uit twee verschillende soorten materiaal. Dat maakt de laarsjes nog een tikkeltje leuker vind ik zelf!

_MG_6635
Het jurkje zelf heeft korte mouwen. Ik vind het zelf een leuk detail dat het randje van de mouw is omgeslagen, dat geeft net dat beetje extra. Verder is het jurkje geheel van suede wat erg warm en zacht is! Perfect jurkje dus voor het komende seizoen! Ik hoop hem heel vaak te kunnen dragen!

Het jurkje komt van Costes en de schoenen wederom van Invito. Ik blijf dat leuke winkels vinden!

Nu rest mij nog één ding en dat is het bedanken van Marleen. Dankzij haar heb ik deze supermooie foto’s mogen maken én heb ik er een leuke herinnering aan mijn stageperiode bij!

Natuurlijk heb ik nog veel meer outfits die ik met jullie zou willen delen maar dat komt vast nog wel een keer!

Liefs, Sophie

Wat is jouw favoriete kledingstuk voor het komende seizoen?

17 comments

  1. Wat ben je pretty! En het jurkje staat je geweldig! <3 Ik vind Costes altijd heel leuk en zal er zelf ook weer eens gaan kijken naar fijne najaarsitems.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge