Oud op nieuw cadeautjes!

Nu ik ongeveer een week geleden mijn wishlist voor nieuwjaar plaatste, moest daar natuurlijk een vervolg op komen. Wat heb ik gekregen met oud op nieuw, én hoe was mijn avond? Kijk gauw verder.

Allereerst waarschuw ik je alvast, dat ik alles echt superleuk vind wat ik heb gekregen dus je zult veel enthousiasme vinden in dit artikel. Maar goed, laten we maar snel beginnen!

P1130312

We hadden echt heel veel cadeautjes verzamelt! Ieder had 10 euro per persoon + een cadeautje voor ons alle drie verzorgd en deze enorme collectie die we bij papa’s plekje hadden neergezet kwam daar uit.

P1130416

Mijn gekregen cadeautjes!

P1130428

Als eerste de cadeautjes van mama! Een bord voor op mijn kamer met de tekst ‘pluk de dag’. Dit cadeautje gaf de doorslag dat ik vanaf nu écht niet meer zoveel de zeurkous en de pessimist uit moet hangen. Ik ga vol wilskracht dit jaar in om van dit jaar een beter jaar te maken dan 2014 mij bracht. Ik ga de dagen plukken en er een onwijs mooie bos bloemen van maken. Ik hoop dat ik jullie ook op mijn blog mee kan nemen op weg naar dit doel. Dit cadeautje stond trouwens helemaal niet op mijn wishlist maar ik vind quotes sowieso altijd al geweldig dus ik ben reuze blij met dit cadeautje!

P1130420

Oh lekker, chocolaatjes! Of eigenlijk chocoladekransjes. Achja, wat maakt het uit. Wie maak je daar nu niet gelukkig mee?

P1130423

Een cadeau van mijn wishlist! Lekkere huissokken mét een printje haha! Ze hebben het goed gelezen.

nieuwjaar 14-151

Oh en nog gaver, de sneeuwsterren aan de onderkant zorgen voor grip. Awesome! In het begin leek het net op kauwgom aan je voeten haha. Gelukkig ben ik er nu aan gewend en heb ik er de afgelopen dagen in gewoond!

P1130417

Op naar de cadeautjes van mijn zusje. Jeeeej, iets van mijn wishlist én wat voor iets. Een kaars die ruikt naar kaneel. Oh echt heaven, helemaal mijn favoriet! Ik kan niet wachten om deze aan te steken. Wel echt toevallig want ik baalde al toen ik deze variant zag in de winkel. Ik dacht dat mam of Fleur deze nooit voor me zou kopen – terwijl ik echt van zulke geuren houd – maar eerder voor een veilige geur zou gaan. Niet dus!

P1130421

Nog iets van mijn wishlist, parfum. Hij is erg zoet maar prima om op te doen naar het werk o.i.d. Ik kan voorlopig weer even vooruit!

P1130425

Ik kreeg nog een kaars van mijn zusje, deze keer met een heel subtiel luchtje maar een waanzinnig mooie buitenkant. Vinden jullie hem ook zo ontzettend prachtig?

P1130422

En ik sluit het lijstje af met precies het gene wat ik wilde hebben, Labello met een kleurtje in de watermeloen variant.

Zoals je kunt zien ben ik goed verwend met oud op nieuw. We hebben er ondanks alles nog een fijne avond van gemaakt voor zover het mogelijk was zonder papa. Hieronder nog een kort overzicht van mijn oud op nieuw.nieuwjaar 14-15

We hebben deze avond heerlijke oliebollen en appelbeignets gegeten, thee gedronken met daarna wraps, salades en chips, jammie! Kadootjes werden uitgepakt -Fleur kreeg dit geweldig toepasselijke hart voor op haar kamer- en er is geluisterd naar Racoon én Nielson. Ik blijf een enorm fan van Racoon en Nederlandstalig dus ik heb genoten! We dronken ‘Sjampie’ om 12 uur ’s nachts kijkend naar het vuurwerk en de vele wensballonnen in de lucht. De gehele avond hebben we spelletjes gespeeld en met elk spel werden er cadeautjes open gemaakt. Mijn cadeautje voor het gezin is nog niet af. Ik had dan ook allemaal chocoladerepen met letters ingepakt die (na veel gepuzzel van mam en Fleur) uiteindelijk het woord ‘Albelli’ vormden. Jup ik ben bezig met iets moois! Als een aardbei op de taart (ik vind kersen smerig haha) kwam mijn teamgenootje samen met een vriendin nog langs om mij een gelukkig nieuwjaar te wensen. Heel erg lief dat ze spontaan hebben aangebeld. Op die momenten voel ik me zo goed.

Hoe ben jij het nieuwe jaar begonnen?

Liefs, Sophie

27 comments

  1. Wat leuk dat je cadeautjes gekregen hebt! Dat carpe diem bord vind ik erg mooi! Haha van die huissokken met anti slip voelen soms interdaad alsof je in de kauwgom staat! Maar als ze lekker zitten geeft dat niks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge