Op naar Valencia en Q&A!

Processed with VSCO with t1 preset
Woehoe, vandaag is de dag dat ik vertrek! Als je dit leest ben ik vast druk met de laatste dingen inpakken, naar school gaan óf in het vliegtuig zitten. Benieuwd wat ik ook alweer precies ga doen in Valencia of heb jij een brandende vraag? Lees dan verder!

De reden van mijn vertrek naar Valencia heb ik al eens eerder toegelicht, maar nu heb ik het al een stukje duidelijker wat me zoal te wachten staat in het zonnige Spanje. Want zonnig is het zeker! De weersverwachting vertelt mij dat het elke dag minimaal 23 graden gaat worden! Het is dan ook heel gek om ineens allemaal zomerse dingen in te pakken die ik eigenlijk al een half jaar lang niet meer heb gedragen. Wel extra leuk natuurlijk dat het daar zo lekker weer is!

Vandaag is het nog best een drukke dag. Eerst nog even de laatste dingetjes inpakken, dan in de douche en op naar school. Op school hebben wij namelijk nog een last-minute bijeenkomst over onze tijd in Valencia. Aangezien we daar een business game gaan spelen is enige uitleg nog nodig voordat we kunnen beginnen.

Na die korte uitleg ga ik meteen terug naar huis om mijn spullen te halen en vervolgens naar het vliegveld te gaan. Ik vertrek namelijk ietsje eerder dan de rest omdat ik graag nog wat langer van Valencia wil genieten en ik deze week toch vrij ben!

In Valencia wil ik graag rustig aan genieten van het weer en natuurlijk naar het strand! Voor de rest zie ik wel wat ik ga doen de eerste twee dagen. Zaterdag komt de rest naar Valencia en verhuis ik van hotel naar hostel. Zondag begint de game en staan er sportactiviteiten op het strand op het programma, leuk! Daarna volgt een officiële opening en gaan we kennis maken met de teams.

Naast studenten van onze school zijn er studenten uit Noorwegen, Belgie, Italië, Duitsland, Frankrijk, Roemenië, Polen en natuurlijk Spanje. Zo tof dat er uit zoveel verschillende landen studenten mee doen!

Van maandag tot vrijdag ben ik elke dag van 8 tot 19 uur bezig met de game. Lange dagen dus! Gelukkig worden er ondertussen ook genoeg leuke dingen georganiseerd zoals ‘lectures’ en een ‘city tour’. Ik ga voor jullie proberen zo veel mogelijk vast te leggen in foto’s of misschien wel een vlog.

Nu lijkt het mij heel leuk om een Q&A op te nemen in Valencia. Ik zou het superleuk vinden als jij dus een vraag achter laat voor mij. Dit mag echt over van alles en nog wat gaan! Van lievelingsdingen tot ‘vind ik niet leuks’, dromen en nachtmerries haha :)

Liefs, Sophie
Wat is jouw vraag aan mij?

12 comments

  1. Oef, dat zijn lange dagen inderdaad! En de vraag die ik graag wil stellen in je Q&A: wat is je ergste nachtmerrie? En wat is je ochtend routine? :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge