Nieuwe periode, nieuwe doelen

Processed with VSCO with hb2 preset

Het is dinsdagavond nu ik dit schrijf en dit zal een van de laatste artikelen zijn die ik schrijf vanuit Amsterdam. Zo niet, de laatste! Vandaag wil ik jullie graag wat updates  en doelen geven over het komende half jaar. Lees je mee?


Zoals jullie inmiddels wel weten, is mijn stage a.s. vrijdag afgelopen! Ik ga vast nog vaker schrijven over mijn periode hier in Amsterdam maar voor nu houd ik even op met spammen. Het is tijd om vooruit te kijken en doelen te stellen voor de komende periode. Ik zit nu enorm goed in mijn vel en hoop dit vast te houden door de volgende doelen:

♥ Mijn stage met een ruime voldoende afsluiten
Ik hoop dat ik mijn stage met een ruime voldoende mag afsluiten! Dit weet ik echter pas in lesweek 2! (kalenderweek 7) Spannend! Mijn beroepshouding was in iedergeval enorm goed volgens mijn stagebegeleider, yay! Nu het onderzoek nog!

♥ Blijven lezen
Sinds ik een jaar geleden drie boeken won bij Dagmar is het leesvirus weer binnengedrongen. Zodra ik na de zomervakantie al mijn boeken al uit had en ik niks meer te doen had in de trein naar Amsterdam, heb ik het lezen weer opgepakt. Nu heb ik zelf een Goodreads account aangemaakt en hoop ik te blijven lezen! Ik reis elke dag zo’n drie uur als ik weer naar school ga, dus ik weet zeker dat dat wel goed moet komen!

♥ Er vaker op uit gaan

Ik zat in het begin van 2015 echt in een mega dip die duurde tot het begin van de zomervakantie. Ik was dan ook echt getransformeerd tot huismus en had helemaal niet de behoefte om alcohol te nuttigen of er uberhaubt uit te gaan. Nu geniet ik van elk feestje en elk ding wat op mijn pad komt! Vaker er op uit dus, ook thuis!

♥ Dingen organiseren
Tijdens mijn stage heb ik ondervonden hoe leuk ik het wel niet vind om dingen te organiseren! Zo heb ik nu al zin om etentjes te plannen en spelletjes avonden. Who’s in!?

♥ Mijn dromen achterna gaan
Ik heb zoveel dromen en het afgelopen half jaar heb ik geleerd dat het mogelijk is om sommige werkelijkheid te maken. Van hoever je ook moet komen, soms is een droom onverwachts dichtbij! Ik ga het zeker onthouden en ik ga alle kansen pakken die me dichter bij mijn dromen brengen!

♥ Oriënteren voor een minor
In september is het alweer tijd om een minor te gaan volgen. Ik wil nog steeds dolgraag naar het buitenland dus het wordt tijd om daar binnenkort werk van te maken!

♥ Sporten
Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat ik in juni gestopt ben met hockey. Dit omdat ik wist dat ik in het nieuwe seizoen (september) op kamers zou gaan in Amsterdam. Ik heb het sporten alleen zo erg gemist en alleen ben ik alleen met goed weer vooruit te branden. Niet handig dus! Ik ga me dan ook heel snel weer aanmelden om dit seizoen weer mee te spelen! Ik heb het stiekem toch wel heel erg gemist! De eerste stappen zijn al ondernomen en ik hoef me alleen nog maar aan te melden. Oh en nog een leuke mededeling. Ik mag dit seizoen Jong dames 1 versterken. Een hele eer en een echte uitdaging die ik zeker aan wil gaan!

Dit zijn mijn doelen voor de komende periode, tijd om er werk van te maken!

Liefs, Sophie

Welk doel wil jij dolgraag realiseren?

9 comments

  1. Mooie doelen! Ik zat ook een tijdje in de huismus fase maar merk dat ik het nu zo fijn vind om bijvoorbeeld een drankje te doen in de stad. Succes met je doelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge