Newyear Wishlist

wishlist

De kerstman en zijn rendieren zijn nog niet weg of ik begin al over nieuwjaar. Goedzo Soph! Maar goed, omdat we deze maand niet echt aan sinterklaas of kerstkadootjes hebben gedaan had ik bedacht dat het leuk zou zijn om elkaar kadootjes te geven met oud op nieuw! Aangezien ik oud op nieuw dit jaar voor de verandering gewoon thuis op de bank ‘vier’ samen met mijn zusje en ons mam (brabants, ik weet het) is het fijn als je wel wat te doen hebt zodat je niet de tijd uit gaat zitten. Ik bedacht dat het leuk zou zijn om kadootjes voor elkaar te kopen voor een bepaald bedrag.

(Dus mam en zusje, bij deze mijn wishlist!)

Aangezien we voor een bepaald bedrag hebben afgesproken heb ik allemaal ‘budget’ kadootjes uitgekozen!

Labello
Ik heb voor het eerst een labello opgemaakt voordat ik hem kwijt ben geraakt (een wonder!). Het is dus tijd voor een nieuwe  aangezien het nog gewoon ‘hartje winter’ is! Ik wil al tijden een lippenbalsem met een kleurtje en dit roze kleurtje lijkt me wel wat! Deze ‘watermelon’ labello staat dus op mijn wishlist!

Geurkaars
Ik ben op dit moment bezig om mijn laatste geurkaars op te branden. Het is dus tijd voor een (of twee;)) nieuwe geurkaars! Ik houd niet zo van zoete geuren als vanille maar voor de rest sta ik altijd open! De (nieuwe?) lichtroze kaars van de Ikea vind ik in ieder geval heerlijk ruiken!

Huissokken
Ik heb al een tijdje pantoffels maar ik draag ze eigenlijk helemaal niet meer omdat ik sokken gewoon veel fijner vind! Dus een paar leuke huissokken lijken me wel wat! Lekker dikke sokken die ook een kleurtje hebben, dat lijkt me juist leuk!

Sleek palette
Ik heb nu al een jaar een van de 88-paletten in mijn bezit maar ik ben niet zo te spreken over de pigmentatie. Een sleek palette daarentegen staat juist bekend om zijn goede oogschaduw. Met name ‘Storm’ vind ik een supermooi palette! Het heeft mooie draagbare kleuren en je kunt veel variëren omdat er niet alleen bruintinten inzitten!

Fotolijst
Aangezien ik meer eenheid in mijn kamer wil creëren is het fijn om allemaal dezelfde (kleur) fotolijstjes te hebben. Op dit moment staan er met name oud-bruine/zwarte lijstjes en het lijkt me leuk om deze door mijn hele kamer te gebruiken. De maat die ik nodig heb is 10×15 omdat de meeste foto’s dit formaat hebben.

Parfum
Mijn parfum die ik nu gebruik is al bijna op dus een nieuwe parfum is altijd welkom! Ik vind het leuk om eens een andere geur te dragen dan die ik nu al een jaar draag. Op dit moment draag ik Heat Rush van Beyoncé en Playboy VIP. Weet iemand toevallig een lekkere geur?

Wat zou er op jou newyear list staan? 

En ohja! Weten jullie nog een leuk spel met kadootjes? ‘Het’ kadootjes spel is namelijk niet mogelijk omdat de kadootjes specifiek voor iemand zijn gekocht.

Liefs, Sophie

5 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge