Mooie herinneringen, trots en gelukskriebels

Processed with VSCO with a5 preset
Nou jongens, daar zit ik dan. Het is tien voor twaalf en de Vrienden van Amstel live vormen nog enkele minuten mijn achtergrond muziek. Mijn laatste update vanuit Amsterdam (AAAH!).

Ongelofelijk, wat is de tijd gevlogen (ik val in herhaling volgens mij). Mijn een-naar-laatste nachtje slapen hier in Amstelveen. Ik ben vanavond al wat begonnen met inpakken maar jeetje! Wat neem je stiekem veel mee zo in die vijf maanden! Wat een spullen! De welbekende vakkenkast is alweer bijna leeg en er staat één fles rosé koud in mijn verder, nogal karige koelkast. Twee appels, een pak fristi, bakboter en een bakje kipmeloen salade vullen de rest van de koelkast. Oh en natuurlijk een halve abrikozen vlaai, niet te vergeten!

Morgen is alweer mijn laatste stagedag! Mijn onderzoek en stagedossier hebben inmiddels de weg naar de betreffende postvakken gevonden en dus kan ik morgen de hele dag mijn bureau leegruimen, mijn laatste werkzaamheden afmaken  én afscheid nemen! Vandaar ook de abrikozenvlaai (én een appelkruimel, maar die staat er bovenop) ;-)

Wat heb ik een ongelofelijke tijd mee mogen maken hier in Amsterdam op kamers én op mijn stage bij HEMA. Ik heb waanzinnig gave dingen mogen doen, zoals het organiseren van een event en daarnaast is mijn plan ook echt nuttig geweest voor HEMA. Soms kan ik nog steeds niet geloven dat ík, een simpele student, toch van zo’n betekenis kan zijn voor zo’n groot bedrijf.

Maar goed, het zit er dus op en ik kan er met een super gevoel op terug kijken! Het grootste doel van mijn stage had eigenlijk helemaal niets te maken met mijn stage op zich. Ik wilde namelijk gewoon even rust. Even weg van alles en iedereen in mijn omgeving.

En ik kan je vertellen dat dat is gelukt. Eventjes vijf dagen in de week alleen maar aan mezelf denken en doen wat ik zelf leuk vind zonder rekening te hoeven houden met andere mensen. Wat een rust geeft dat zeg! Het was dan ook het beste idee ooit om er na een hele zware periode in mijn rouwproces even tussen uit te gaan.

Als klap op de vuurpijl, of kers op de taart. Wat jij wil ;-) Heb ik de periode af mogen sluiten met waanzinnige dingen zoals Vrienden van Amstel Live en een heel leuk event waarop ik weer zoveel leuke mensen mocht zien en spreken. Ik ben er maar weer achter gekomen dat, wanneer je iets heel graag wil, je het gewoon moet doen! Ga ervoor! Zo heb ik de avond van mijn leven gehad in Ahoy en heb ik écht écht genoten. Weet je wel, zoveeeeel dat je van die gelukskriebels voelt. Ik ben trots op hoeveel ik ben gegroeid in deze periode en ik hoop dat ik ook in mijn rouwproces weer stappen heb mogen maken.

Ik ga in ieder geval geen droom meer uit de weg, gewoon doen! Iets wat ik zeker even mee moet nemen wanneer ik in mijn oude vertrouwde omgeving ben.

Liefs, een trotse, stralende Sophie

Heb jij een wens waarvan je hoopt dat die uitkomt?

9 comments

  1. Goeie foto! Fijn dat het allemaal zo goed gaat. Het is je gegunt!!

    Mijn wens momenteel is toegelaten worden tot de opleiding die ik wil.. 6 februari het eerste toelatingsexamen. Fingers crossed!!

  2. Volgens mij zit jij in een hele goede flow! Lekker zo doorgaan en met trots terug kijken op alles wat je de afgelopen tijd allemaal gedaan en bereikt hebt!

  3. Ik vond het heel erg leuk om je weer even gezien te hebben! Wat is de tijd snel gegaan in Amsterdam en wat fijn dat je zo hebt genoten van Amstel live! Je zag er prachtig uit om het Winter #bbb event! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge