Mijn wishlist! – Lentekriebels

wishlist03
Oh jeetje jongens, ben ik een paar maanden geleden nog zo verwend met kerst, heb ik nu alweer zoveel toffe dingen op het oog! Maar goed, kan iemand mij vertellen waar die geldboom staat? Deze keer heb ik namelijk nogal wat centjes nodig om dingen af te kunnen strepen van deze wishlist. Voor nu blijf ik nog even dromen over alles, kijk je mee?

☼ Een rugzak
Ik wil gewoon eigenlijk heel graag een rugzak voor op reis! Een stevige, compacte rugzak met veel vakjes! Oh én lekker basic, zo zwart. Dat lijkt me wel wat! Gelukkig is de zomervakantie pas over een tijdje, dus kan ik nog even goed nadenken wat ik nu precies wil. Deze lijkt me in ieder geval al top!

☼ Een handtas
Én nog een tas, oeps! Naja, onder het mom van; ‘Deze heb ik écht nodig en is heel anders dan alle andere die ik al heb’. Ik vind dit model gewoon zo leuk! Lekker old school dat ronde onderaan. Hier zie ik mezelf maar al te graag mee door Valencia wandelen! Het liefst eigenlijk nog in een zwarte variant, maar die heb ik nog niet kunnen vinden. Mocht je tips hebben, ik ben een en al oor! (Deze aankoop heeft namelijk wel haast (lees: over minder dan 30 dagen ga ik al naar Valencia!).

☼ Een fototoestel
Hij rammelt, loopt vast en in gedachte heb ik hem al een paar keer naar de grond willen smijten. Mijn fototoestel wat ik nu heb maakt nog steeds geweldige foto’s maar door de mankementen die hij de afgelopen vijf jaar heeft opgelopen is het toch echt tijd voor een nieuwe. Ik heb op dit moment de Lumix FZ45 en deze FZ1000 laat mijn hartje toch wel sneller kloppen met de kwaliteit en de mogelijkheden zoals het kantelbare scherm en de mogelijkheid tot delen via wifi. Ik heb me nog niet helemaal georiënteerd maar deze heeft nu al een lichte voorsprong. Ik weet in ieder geval wel dat ik sowieso een compact camera wil blijven houden. Dit omdat ik het mijn vriend, moeder en zusje echt niet aan wil doen om nog meer te wisselen met instellingen haha ;-)

☼ Een nieuwe lippenstift
De lente komt eraan en ik heb zin om weer eens iets anders te dragen dan rode lippenstift. Dit vrolijke roze kleurtje van de HEMA lijkt me wel wat!

☼ Een zonnebril
Wat de een heeft met tassen of schoenen, dat heb ik met zonnebrillen. Ik krijg er stiekem geen genoeg van. Elke zomer komt de drang weer naar voren om een nieuwe zonnebril te kopen. Vorige zomer heb ik de hele tijd mijn Ray Ban Erika gedragen maar stiekem lijkt me deze Clubmaster zonnebril van Ray Ban ook echt geweldig!

☼ Een E-reader
Ah ik ben toch stiekem een klein beetje om sinds ik via Elly’s Choice boeken aan het lezen ben op mijn telefoon. Hoe handig is het als je tas ineens de helft weegt en je wel honderd boeken mee kan nemen. Ik zou deze graag meenemen in mijn koffer naar een zonnige plek. Scheelt een hoop kilo’s én zo kom ik nooit zónder boeken te zitten ;-)

☼ Een horloge
Ik ben zo iemand die geen dag zonder horloge kan. Het is echt een van de eerste dingen die ik doe zodra ik op sta. Soms zelfs nog voor ik me heb aangekleed of überhaupt mijn lenzen in heb om de wijzers te kunnen lezen. Het voelt voor mij gewoon hetzelfde als een ring, ik voel het meteen wanneer ik hem niet om heb. Mijn huidige horloge draag ik alweer een aantal jaar en stiekem is afwisseling ook niet verkeerd. Deze Rosefield horloge heeft echt mijn hart gestolen!

☼ Een puzzel
Nou Sophie, wat heb je nu weer op je lijst staan. Komen er eerst allemaal fancy dingen voorbij, komt er spontaan een puzzel voorbij. Jup, een puzzel! Ik vind het stiekem een hele leuke bezigheid met iemand samen én omdat ik mijn 1000 stukjes puzzels natuurlijk al een aantal keer heb gemaakt ben ik toe aan een nieuwe uitdaging :)

☼ Schoenen
Ik ben verliefd! Op schoenen! Ik kan deze lente echt niet kiezen of ik nu voor een comfortabele stoere gymp van Sacha ga of toch voor een nette veterschoen. Ik vind ze beide echt onwijs leuk en kan dan ook niet wachten om ze te passen. Wie weet sieren ze binnenkort mijn ‘collectie’!

Liefs, Sophie

Wat staat er op dit moment bovenaan op jouw wishlist?

14 comments

 1. Leuke dingen allemaal! Op mijn wishlist staat ook een nieuwe camera. Jammer dat die krengen allemaal zo duur zijn, haha. De sneakers vind ik ook tof!

 2. Een e-reader is echt hartstikke tof. Ik heb ondertussen al mijn vierde reader en lees al sinds 2011 digitaal. Afgelopen kerst ging ik voor de Kobo Aura h20, waar ik stiekem heel trots en blij mee ben. Het is geweldig, opladen hoeft maar een keer in de twee maanden en ik sleep ‘m overal mee naartoe. Hij weegt nauwelijks iets, er zit een lichtgevend scherm in, wat ik ook uit kan zetten zodat ik in de zon kan lezen. Omdat hij dik twee maanden meegaat, hoef ik ook niet te kloten met opladers en dergelijke als ik op vakantie ga. Gewoon doen dus :)

  En puzzelen is ook zo leuk!

 3. Die ereader en de Dakine tas zijn echt een aanrader! Oh en de creepers van Rihanna staan ook nog steeds op mijn lijstje.

  En is een systeemcamera misschien niet wat voor jou? Kan je zelf wat verder komen met de fotografie en dan kan je familie hem gewoon als compact gebruiken.

 4. Wat een leuke wishlist! Ik vind die sneakers super gaaf! Die Clubmaster zonnebril van Ray Ban vind ik ook héél erg mooi. En die puzzel haha! Tof dat die er ook tussen staat. Ik ben een tijd terug begonnen met een Minion puzzel van 1000 stukjes. ZO MOEILIJK! Alles is geel en lijkt op elkaar haha! XOXO
  Sarah schreef onlangs …Travel wishlist

 5. Ik heb pasgeleden ook een rugzak aangeschaft en ik ben er zo blij mee! Ik ben helemaal niet zo’n rugzak meisje maar voor op reis is het ideaal. Ik heb een Herschel tas gekocht trouwens, echt een aanrader! En ik heb al bijna drie jaar een e-reader die ik bijna dagelijks gebruik. Je gaat er geen spijt van krijgen! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge