Mijn week in foto’s | Pasen, tentamens en de eerste echte zonnestralen


Het is weer eens zover, ik besloot weer eens een week lang foto’s te maken van alles wat ik deed. Deze week was onder andere één van mijn tentamenweken aan de gang en was het natuurlijk Pasen. Daarbij heb ik ondanks het leren ook enorm kunnen genieten van de eerste échte heerlijke zonnestralen. Kijk je mee naar mijn week?


Maandag
– Op maandag is het tweede paasdag en om eerlijk te zijn heb ik dit jaar helemaal niks met Pasen gedaan. Ik heb het hele paasweekend alleen in Nijmegen gezeten omdat de dag na Pasen het eerste tentamen van deze periode plaatsvond. Ik moest maandag écht nog even aan de slag voor het tentamen en het grootste gedeelte van de dag bestond dan ook met name uit leren en oefentoetsen maken.

Toch maakte ik nog even vrij om twee hockeywedstrijden te kijken van de EHL. Eindelijk een momentje dat hockeywedstrijden worden uitgezonden, Love it! Het is Pasen, dus ook tijd voor een lekker gebakken eitje!

’s Avonds maakte ik pasta met gezeefde tomatensaus en kookroom, en dat was geen succes. Het was wel te eten, maar niet echt lekker haha. Helaas heb ik er ook nog een bakje van in de vriezer gedaan, want weggooien is een beetje tegen mijn principes :(

Dinsdag – Het tentamen was al om 8.30 uur en dus gaat de wekker enorm vroeg, nog eventjes de laatste dingen doornemen tijdens het ontbijt.

Het tentamen was pittig, en ik ben heel benieuwd wat het gaat worden. ’s Middags ga ik voor het eerst een uurtje baantjes trekken! Ik dacht, we doen eens gek en we schrijven ons in om een uur te zwemmen. Het was echt mega lang geleden dat ik in een binnenzwembad ben geweest, maar het was eigenlijk best prima. Er waren enorm grote ramen bij het zwembad en daardoor kon je zo het bos in kijken. Ik zag verschillende keren een gele vlinder voorbij fladderen, dus dat maakte mij dan weer helemaal happy!

Op de terugweg was het zo’n lekker weer dat ik besloot snel mijn spullen af te zetten thuis en meteen door te gaan naar het park! Wat een heerlijk zonnetje! Er was net een bankje vrij in de zon en daar heb ik mooi een uurtje kunnen genieten. Er kwam ook nog een wat oudere vrouw bij me zitten en het blijft toch altijd leuk om verhalen te horen van deze mensen die al een heel leven achter zich hebben.

’s Avonds kon ik aanschuiven bij vriendinnetjes voor heerlijk avondeten, gevulde paprika met rijst en nachos, jammie! Dat hadden we wel verdiend na de tentamens.

Ook kwam Lisa nog even onze ‘modellen avond’ inhalen omdat we op maandag allebei niet naar Curvy Models hadden gekeken. Zo gezellig!

Woensdag – Op woensdag werd het hele huis wakker van getimmer. De buren hadden al vroeg een timmerman in huis en aangezien we niet wisten hoelang we nog met het geluid zouden zitten, besloot ik om half 10 maar naar de universiteit te gaan. Uiteindelijk heb ik van tien uur ’s ochtends tot vijf uur ’s avonds daar gezeten om te studeren. Dat was een productief dagje! ’s avonds deed ik dan ook lekker niks en heb ik nog even Champions League gekeken.

Donderdag – Stipt half 10 zat ik weer bij de universiteit, tijd om nog even door te zetten met de stof die ik nog moest samenvatten. Dat ging zo snel dat ik om 15:00u alweer klaar was en naar huis kon.

En toen, toen had ik eigenlijk niet zo heel veel meer te doen en dus kletste ik met een huisgenootje, deed ik mijn weektaak in het huis en keek ik ’s avonds Gordon en Estelle. Waar ik echt hardop om heb kunnen lachen. Toch wel lekker, zo’n avondje niks!

Vrijdag – Vrijdag besloot ik weer eens mijn ronde van 8,5 kilometer te lopen én het is wederom gelukt. Wat een lekker weertje was het ook.

Ik ging dan ook daarna meteen richting Brabant. Dan besef je weer hoe makkelijk het is om een eigen tuin te hebben.

Deur open, en genieten maar. Heerlijk! ’s Avonds kwamen opa en oma de nieuwe tuinverlichting bekijken en daarna heb ik tot midden in de nacht gekletst met een vriendin, zo gezellig eigenlijk!

Zaterdag – Al een hele tijd hadden mam en ik besloten om op 7 april naar de stad te gaan. Dikke pech dus dat het net die dag zo ontzettend mooi weer was. Maar goed, we zijn niet voor niks geweest en ’s avonds hebben we nog fijn kunnen genieten van het avondzonnetje.

En eindelijk weer eens buiten eten, love it!

Zondag – Niet alleen maar leuke dingen in het weekend helaas. De tentamens gaan gewoon door en daarom stond ik zondag extra vroeg op om te studeren. Het was nog fijn rustig in huis en zo kon ik toch nog even aan de slag. Daarna was ik de hele middag buiten te vinden om foto’s te maken voor mijn blog én een poging te doen tot studeren in de zon.

’s Avonds hadden we eigenlijk wat anders op het menu, maar door het lekkere weer kregen we zin in zomers eten. Wijntje erbij, genieten maar!

Dit was mijn week. Ik kan niet wachten tot er meer fijne en zonnige dagen zullen komen! :)

Veel liefs,
Sophie

Hoe was jouw week?

One comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge