Mijn week in foto’s | Event, terug naar school en een feestje!


Goedemorgen, het is maandag en een nieuwe week staat weer op het punt van beginnen. De tijd vliegt, net als ik trouwens. De afgelopen week was relaxed, maar toch ook heel druk. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan verder!

Heer-lijk! Een extra zondag, die zou er vaker moeten zijn! Eindelijk tijd om eens echt uitgebreid te ontbijten, wat te werken aan mijn scriptie, mijn mail bij te werken en hockey te kijken. Het voelde echt aan als een zondag en die dag rust had ik ook echt nodig. Ik had stiekem gehoopt dat de dag wat productiever uit zou vallen betreft mijn scriptie, maar achteraf ben ik blij dat ik mijn tijd gevuld hebt met ontspanning.

We aten frietjes voor de buis en mam en ik dronken ’s avonds nog een wijntje. Best een goede combinatie zo, met die scriptie ;-) Ik besloot dan ook al snel om ‘het mooiste meisje van de klas’ te kijken, die scriptie kwam later wel weer.

Op dinsdag begon de werkweek op stage. Ook vandaag werd ik weer opgehaald door een vriendin. Ik voelde me uitgerust en klaar voor een nieuwe dag op stage. Het afgelopen weekend had ik gewerkt aan het nieuwe voorstel van mijn scriptie en ik hoopte dat ik eindelijk op de goede weg zat. Als lunch nam ik de resten van ons enorme ontbijt mee, niet verkeerd! Helaas was het nieuwe voorstel niet helemaal wat het moest zijn en dus was ik blij dat ik we in het weekend niet al mijn tijd aan besteed heb.

Druk, druk, druk in mijn hoofd. Wat is dan wél de goede weg betreft mijn scriptie!? Tijd om het verstand op nul te zetten en te gaan sporten. Op de terugweg kwam ik langs de molen en aangezien Elgin, een van mijn vrienden uit mijn periode uit IJsland, zo gek is op windmolens, stuurde ik hem deze foto.

Woensdag hadden we een studentenkring bij de Jumbo. Ik zit in een groepje met drie jongens en de school wil dan graag dat we elkaars werk beoordelen en corrigeren. Aangezien mijn plan alweer van tafel geveegd was, vond ik het dus niet zo heel nuttig. Helaas! Toch zal ik het er mee moeten doen, aangezien school niet echt feedback geeft. De jongens waren aardig onder de indruk van het bedrijf wat wel weer leuk was om te zien. Dat maakt me dan wel weer even extra trots dat ik bij de Jumbo stage mag lopen. Daarnaast vonden ze me erg enthousiast ondanks de ‘problemen’ met mijn scriptie, maar ja wat wil je als je zo’n geluk hebt met je collega’s en een stage in dit bedrijf!

Samen met collega’s ging ik weer naar digital wednesday. Dit is een event in Eindhoven waar ik inmiddels al drie keer ben geweest. Deze keer ging het over persuasion, super interessant! Er zat zelfs wat bij wat ook interessant is voor mijn scriptie. Het enige nadeel van zo’n dag is dat je om half acht ’s ochtends vertrekt en je om half 11 ’s avonds weer thuis komt. Lange dag dus.

Op donderdag nemen ik en een andere stagiaire deel aan testlab. Deze keer mochten we vier soorten spinazie a la crème proeven. Ik wist niet eens dat er zoveel soorten waren en dat er zoveel smaakverschil aan kon zitten. Super leuk om elke week te doen en ik ben dan ook nu al heel benieuwd wat er de volgende keer op de planning staat ;-)

Eenmaal thuis besloot ik niet te gaan sporten, toch was mijn hoofd aardig vol en wilde ik er even uit. Ik besloot naar oma te wandelen en toen ik daar aan kwam was zij zo blij! Zo leuk om dat te merken dat een bezoekje zo goed kan doen. We wandelden samen nog een extra rondje, en we kletsten over papa en het leven. Soms wat zwaar, maar fijn dat we zo toch er over kunnen praten. Wat we in ieder geval beide wisten is dat niemand je komt helpen in dit leven en dat je er zelf wat van moet maken. Dat probeer ik dan ook elke keer weer te doen.

Vrijdag had ik twee afspraken op school. Hierdoor kon ik eens tot half negen blijven liggen, wat een luxe! Ik werkte ’s ochtends thuis en ’s middags ging ik naar school. Ik was alleen even vergeten hoe vervelend het openbaar vervoer ook alweer is. Jeetje mina, wat een drukte en wat een gedoe. Gelukkig had ik twee heerlijke broodjes bij als lunch, waardoor ik toch wat had om naar uit te kijken. Op school heb ik nog even gekeken naar hoe het nu verder moet. Voor de andere docenten was het ook een raadsel, wat betekent dat het gelukkig niet aan mij ligt dat ik eventjes vast zit. Gelukkig hebben ze wat ideeën geopperd en kan ik nu dus weer aan de slag voor zolang het duurt…

Toen ik thuis kwam was er een mega pakket bezorgd voor mijn blog, dat is toch echt wel heel bijzonder!! Het voelt bijna als jarig zijn!

Daarna werkte ik nog even mijn mail bij zodat ik maandag met een lege inbox weer kan beginnen.

’s Avonds gingen mam en ik nog even naar de winkel en daarna keken we naar The Voice Kids. Ik kroop voor de openhaard op de dikke mat, een heerlijk plekje! Wat waren die kinderen trouwens goed zeg! Ik kon op mijn tiende volgens mij nog maar net ‘yes’ en ‘no’ uitspreken.

Zaterdag werkte ik aan mijn scriptie en ging ik ’s middags naar de sportschool. Daar was het enorm rustig, heerlijk!

Op zaterdagavond stond er een groot feest gepland, leuk! We waren weer eens met alle vriendinnen en aanhang bij elkaar en hebben de hele avond gedanst, zo gezellig!

Zondag heb ik gewerkt aan het fotoboek van IJsland. Het is nu echt bijna af! Ik ben er al zo lang mee bezig, maar het is zo lastig om 10.000 foto’s te selecteren! Ik luisterde ondertussen naar PSV- Ajax op de radio en ’s avonds keek ik Boer zoekt vrouw. Zo jammer dat het nu weer afgelopen is!

Liefs, Sophie

Deze week is het koningsdag! Dat betekent weer geen volle werkweek, maar wel genoeg te doen. Heb jij plannen voor deze week?

6 comments

  1. Woooow, 10.000 foto’s selecteren! Ik zou er zelfs niet aan kunnen beginnen denk ik, haha, er liggen nog zoveel foto’s te wachten om in boekjes geplaatst te worden.. Ik ben al benieuwd naar je blogpakketje :D Leuke foto’s! Wat zit er in dat broodje op die eerste foto? Het ziet er zó lekker uit! Leuk om je fotoweek te lezen. Liefs!

  2. Wooow super leuke week! 😄 maar wat doe je van sport? Goed dat je dan toch bij je oma gegaan bent 😊 Haar kon ik vroeger ook zoveel kwijt! Eerst papa… Papa.. Paar maanden geleden oma 😢 ik geraak iedereen kwijt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge