Mijn week in foto’s | Deadlines en écht herfst


Mijn week in foto’s, stiekem toch gewoon heel leuk om te maken én later terug te kijken. Vandaar dat ik er nog gewoon even mee door ga. Eigenlijk wilde ik graag zondagavond dit al in elkaar zetten, maar toen zat ik nog midden in een drukke periode voor de deadline. Daarom nu een beetje later!

Maandag, het is heerlijk weer en dus geniet ik vol op van de weg terug van school naar huis. Ik fiets voor het eerst eens niet iedereen voorbij en geniet van het even buiten zijn :)

De herfst is inmiddels in volle gang, zelfs de plekken om bladeren te deponeren staan al op z’n plek hier in de straat.

Van mijn vriend kreeg ik dit fantastische kookboek voor mijn verjaardag, ik doe meteen inspiratie op en kook op maandag mijn eerste gerechtje uit dit kookboek van lekker & simpel. Sinds mijn afstudeeronderzoek heb ik kennis mogen maken met verschillende receptenwebsites en dit is toch wel echt een favoriet, superleuk dat ik er nu een boek van heb! Tijd om me uit te leven in de keuken hier ;-)

Dinsdag is het alweer prachtig weer! De lucht is helemaal blauw en omdat ik vrij ben wil ik toch even een ommetje maken om te genieten van het weer.

’s Avonds hebben we kijkavond omdat  er een kamer vrijkomt in ons huis. Ik kook twee schalen lasagne voor de huisgenootjes die we samen opeten. Met een wijntje er bij, helemaal gezellig! De kijkavond was gelukkig niet mijn eerste kijkavond aan de ‘andere kant’, toch leef je wel heel erg mee met de mensen die op bezoek komen en allemaal hopen op een plekje. Het gaat allemaal stiekem zo snel en dat heb je echt niet in de gaten als je wordt uitgenodigd voor zo’n kijkavond.

Woensdag heb ik eerst school en gaat SPSS voor het eerst even ‘redelijk goed’. ’s Middags besluit ik weer even mijn nieuwe rondje hier in Nijmegen hard te lopen. Dat gaat aardig goed, al was het weer écht slecht. Enorme wind en tussendoor ook nog wat regen. Maar goed, het zit er weer op ;-)

Daarna gauw douchen en klaarmaken want we gaan uiteten met de huisgenootjes. Gezellig! We zijn eigenlijk bijna nooit allemaal bij elkaar zo vaak als deze week, maar dat maakt het er niet minder gezellig op.

Donderdag was het alweer geweldig weer… Ik kan me nog maar weinig dagen herinneren dat ik niet doorweekt ben aangekomen op school.

Vrijdagochtend begint weer donker, ik download alvast het tvprogramma ‘Designdroom’ zodat ik dat kan kijken in de trein op de terugweg. Verder werk ik nog aan wat taken van mijn to do list.

Het weer op vrijdag is weer eens enorm wisselvallig, zonnestralen worden afgewisseld door fikse regenbuien. Deze lucht voorspelt alleen al drama! Gelukkig komen we net droog aan op de uni.

Ook stoppen we eerder met de les (YAY!) en haal ik de eerst volgende trein (YAY!) waar ik een fijn plekje vind en de finale van Designdroom terug kan kijken (DUBBEL YAY!). Helaas is het programma dus nu afgelopen, maar ik vond het echt een onwijs leuk programma. Hopelijk komt het nog eens terug op tv met nieuwe designers! Vrijdagavond komen nog twee vriendinnen op bezoek.

Zaterdag probeer ik aan mijn deadline te werken, maar dat gaat niet helemaal zo als gepland. ’s Avonds heb ik ook nog een feestje op de planning staan.

Zondag zit ik de hele dag achter de computer, maar komt er niet echt iets uit. Niet handig, want de deadline is maandagochtend. Zo zit ik de hele zondagavond nog aan deze deadline te werken en heb ik dus geen tijd om nog een blogje te tikken.

Maandag haal ik de deadline nét, én kan ik weer even ademen. Deze week heb ik namelijk veel minder lessen en hijgt er geen zware deadline in mijn nek. Even tijd voor helemaal niks dus.

 

Liefs, Sophie

Hebben jullie ook zo’n ‘last’ van het wisselvallige weer? 

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge