Mijn verjaardagscadeautjes!

wp-1471290697777.jpeg
Wat is dat lang geleden zeg, cadeautjes op mijn verjaardag. Deze keer stond er een hoop op mijn wishlist en kreeg ik zelfs onverwachts iets wat ik stiekem dolgraag wilde! Je snapt dat ik enorm blij ben met mijn cadeautjes! Kijk je mee naar wat ik heb gekregen?

Ten eerste even alle credits naar mijn geweldig creatieve tante die dit superleuke ‘kistje’ zelf geknutseld heeft wat hierboven op de foto staat. Zo knap en leuk! Elk jaar weer een feestje om te bekijken wat ze nu weer heeft gemaakt. Ook extra leuk dat ze mijn blog leest en dat ze dus had gelezen dat ik die foto wel leuk vond, haha! Ja dat blijft gewoon altijd fijn om te horen. (Hoi tante!)

Maar goed, op naar de cadeautjes!

P1020783
Van mam en mijn zusje kreeg ik een e-reader! Zo kan ik boeken blijven lezen in IJsland (zonder dat mijn koffer meteen teveel kilo’s heeft) en kan ik boeken blijven recenseren voor de Adorable Bookclub! :) Lieve mama! Ik heb er meteen een hoesje om heen gevraagd die ik van mijn peettante heb gekregen, ook staat hij al vol met boeken dus ik kan vooruit!

Processed with VSCO with a5 preset
Van mijn vriend kreeg ik een externe harde schijf met wel 2tb geheugen! Zo onwijs veel! Zo kan ik zeker al mijn foto’s en bestanden een plaatsje geven, wordt eindelijk de computer eens opgeschoond én heb ik álles bij me als ik in IJsland ben. Bovendien ziet deze externe harde schijf er ook gewoon heel tof uit! Ik ben zeker verwend én hij is al helemaal in gebruik!

Processed with VSCO with a5 preset
Van de vader van mijn vriend kreeg ik een hoesje voor bij de externe hardeschijf, altijd handig als ik deze mee wil nemen. Van mijn zusje kreeg ik een ‘bon’ voor een boek, ook altijd een goed cadeau en van mijn peetoom en tante kreeg ik een heel leuk boekje van Loesje met allemaal leuke uitspraken. Echt een verrassing toen ik het uitpakte en heb het inmiddels al veel doorgebladerd en verschillende keren hardop gelachen. Als er wat plek over is dan gaat deze zeker mee! Net als de stroopwafels van de HEMA trouwens, lekker!

Processed with VSCO with hb1 preset
Van de moeder van mijn vriend kreeg ik een heel leuk setje met allemaal thee gerelateerde dingen. Lekker! Ook maakt ze elk jaar weer een hele mooie kaart! :)

Processed with VSCO with a5 preset
Van een vriendin kreeg ik dropjes en een boek. Ik ben heel benieuwd naar het boek én de dropjes moeten natuurlijk mee naar IJsland, want als ik iets ga missen… ;-)

Processed with VSCO with a5 preset
Van de groep kreeg ik een heel mooi minimalistisch kettinkje en….

Processed with VSCO with hb2 preset
… ik ben nog meer verwend! Ook een krultang die net wat grovere krullen maakt, een spelletje en een hele leuke foto die ik sowieso mee ga nemen zaten erbij. Wat een verwennerij!

wp-1471295005073.jpeg
Ook zat er nog een kaartje bij, spannend! Die gaat ook in de koffer *maakt een notitie op de inpaklijst*

Processed with VSCO with a5 preset
Er kwam zelfs een studievriendinnetje helemaal naar mij toe! Dat alleen al vond ik onwijs lief. Toen ze ook nog eens een cadeautje had waar ik al de hele vakantie over praat vond ik dat zo onwijs leuk. Ik wilde al zolang een wat strakker zwart kettinkje dus je snapt dat ik deze nu bijna niet meer af doe :) Deze MOET mee naar IJsland!

Het zijn allemaal cadeautjes waar ik zo blij mee ben! (ik blijf maar uitroeptekens typen…) Ik weet niet waar ik het meest blij mee ben maar dat er veel in mijn koffer gaat naar IJsland moge duidelijk zijn. Dus terwijl ik ondertussen nog nageniet van mijn cadeautjes ben ik stiekem ondertussen al in IJsland. Ik weet namelijk niet of ik dit eerste weekend wel tijd heb om een blogje te typen. Maar hopelijk heb ik mijn enthousiasme over alles goed over kunnen brengen! Ik ben namelijk echt zo verwend :)

Liefs, Sophie
Wat is jouw leukste verjaardagscadeau?

12 comments

  1. Wat ben je lekker verwend! Zo leuk allemaal! Vind die twee kettinkjes die je hebt gekregen heel erg tof. Super ook dat je nu een e-reader hebt en zo’n grote harde schijf! Dat zijn echt twee hele handige dingen. :) Aan je Instagram en Snapchat foto’s te zien heb je het naar je zin in IJsland! Geniet er van!!

  2. Waauw, wat een heerlijke cadeautjes heb je gekregen. Ze hebben je inderdaad goed verwend. Geniet van je tijd in Ijsland. Al lijkt dat aan je Instagram foto’s tot nu toe al aardig te lukken :)
    Sarah schreef onlangs …Canal du Midi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge