Mijn ochtendroutine

6-P1020309
Alweer een hele tijd geleden heb ik jullie gevraagd om vragen te stellen voor een Q&A! Vele heb ik al beantwoord maar het leek me wel leuk om de vraag naar mijn ochtendroutine vast te leggen met foto’s. Bij deze dus een artikel met alles wat ik doe en gebruik tijdens mijn ochtendroutine.

2-P1020273
9.02: Goedemorgen! Mijn wekker gaat af. Op een vrije dag probeer ik altijd rond dit tijdstip op te staan. Jup, ik zet hem nooit op een rond getal maar eigenlijk altijd op 02/12/22/32/42/52. Geen idee waarom eigenlijk ;-)

1-P1020276
Ik pak mijn telefoon en zet mijn wifi weer aan. Eventjes kijken of er belangrijke e-mails zijn, instagram doorscrollen, twitter checken en uit bed. Soms is het social media rondje snel gedaan, soms ben ik er wel even mee bezig.

3-P1020290
Tijd voor een zomerse outfit! Vaak leg ik mijn kleren al klaar voor de volgende dag. Daarnaast heb ik in de zomer altijd slippers aan als ik niet direct plannen heb om weg te gaan. Sokken zijn dan echt te warm ;-) Ik kan trouwens ook echt niet zonder horologe. Dus die gaat ook om!

1-P1020293
Dan ga ik naar de badkamer om mijn lenzen in te doen. Dit doe ik eigenlijk altijd pas als ik al aangekleed ben. Soms komt het dan ook voor dat ik nog even terug ga naar mijn kamer om me toch weer om te kleden. Het ziet er dan toch niet zo uit als dat ik had verwacht met lenzen in haha!

4-P1020301
Nadat ik mijn lenzen in heb gedaan doe ik altijd mijn dagcrème op. Ik gebruik al een hele tijd dagcrème van Biodermal maar helaas is deze nu uit de winkels. Hopelijk kan ik hier nog even mee vooruit want een goede dagcrème vinden voor je huid is altijd lastig!

5-P1020303
In de zomer maak ik me altijd alleen maar op met mascara en oogpotlood. Mijn vaste basis het gehele jaar door. Ik smeer absoluut niks op mijn gezicht en alleen bij feestjes of speciale gelegenheden doe ik ook wat oogschaduw op. Ik zweer bij de oogpotloden van Bourjois. De waterproofvariant blijft ook écht de hele dag zitten. Mascara gebruik ik iedere dag wel een andere. Ik ben fan van die van Maybelline maar deze moest nog op voordat ik naar IJsland ga. Vandaar dat ik nu die van L’Oreal gebruik.

7-P1020314
Dan is het tijd om deodorant en parfum op te doen. Met mijn haren doe ik eigenlijk nooit iets. Ik laat het los of ik maak een staart of knot direct nadat ik uit bed kom.

8-P1020317
Beneden maak ik een boterham met vlokken. Sinds een halfjaar mijn vaste ontbijtje. Ik ben het nog steeds niet beu dus blijf ik dit eten totdat ik weer een andere favoriet krijg.

9-P1020322
Daarna weer naar boven om tanden te poetsen. Ik ben klaar om de dag te beginnen!

Vaak neemt mijn ochtendroutine een halfuurtje in beslag. Als ik snel moet zijn kan dit alles natuurlijk ook in een kwartiertje tot twintig minuten. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

Liefs, Sophie
Wat kan niet ontbreken in jouw ochtendroutine?

 

8 comments

  1. Leuk om te lezen. Ik zet mijn wekker, in tegenstelling tot jou, àltijd op een rond getal. Haha. Zo gek. Wat er bij mij niet mag ontbreken is mijn social media ronde ’s morgens. Op die manier kan ik rustig wakker worden. Vind ik altijd het leukst :)
    Sarah schreef onlangs …Over negativiteit…

  2. Haha, wat grappig dat jij je wekker niet op een rond tijdstip zet! Ik doe dit eigenlijk altijd automatisch. Een rondje social media als ik wakker word zit ook standaard in mijn opstaan-proces (hahah). Zonder dit gedaan te hebben voelt het gelijk onwennig aan. Erg eigenlijk, dat dit echt zo’n moet-je is geworden. :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge