Mijn nieuwe favoriete sieraden


Als ik ergens blij van word, dan zijn het nieuwe mooie sieraden. Ik heb geen grote collectie, maar goed genoeg om dagelijks blij te worden van nét dat beetje extra bij je outfit. Nu ik op kamers zit heb ik helemaal weinig om uit te kiezen. Mijn favorieten gaan mee naar Nijmegen en in het weekend kijk ik eigenlijk nog maar amper naar mijn andere dingen. Toch zijn er de laatste tijd weer wat favorieten bijgekomen, zowel nieuwe dingen als nieuwe ontdekkingen tussen mijn oude sieraden. 

En toen ineens werd het geweldig mooi weer op een zondag in oktober. Met een hemdje over straat, wie had het kunnen bedenken!? Mijn moeder en ik besloten om een middagje te gaan fietsen in Nijmegen. Zo kon ik wat van de stad laten zien én natuurlijk de universiteit waar ik nu studeer. Ondertussen is mama ook gewoon een hele goede fotograaf en stopten we halverwege om nog even wat foto’s te maken.

In samenwerking met Lucardi mocht ik namelijk nieuwe sieraden uitkiezen. Aangezien mijn hartje sneller gaat kloppen van minimalistische dingen was het voor mij al gauw duidelijk waar ik voor zou gaan.

Ik ga het huis niet uit zonder mijn horloge. Sinds lange tijd heb ik stiekem al een crush op alle horloges van Daniel Wellington en Cluse, ik kan er naar blijven kijken! Helaas zijn deze horloges allemaal vrij prijzig én had ik al een supertoffe lichtblauwe horloge van Zinzi in mijn bezit. Nu was ik echter opzoek naar iets wat beter zou passen voor de winter en dus viel mijn oog op deze subtiele zwarte horloge.

Deze horloge is precies wat ik al een hele tijd zocht, maar dan in een budgetvariant en ik moet zeggen, ik draag hem met veel liefde! Hij past echt werkelijk overal bij.

Daarnaast ben ik ook fan van minimalistische kettinkjes. Helaas is mijn favoriete ketting helemaal versleten (het zilver veranderde langzaam in brons) en dus ben ik nog altijd op zoek naar een nieuw subtiel kettinkje. Bij Lucardi vond ik deze dubbele choker ketting. Doordat deze een dubbele ketting heeft is hij net een beetje anders, supertof

Jammer genoeg is de ketting niet geheel ‘dubbel’ en bestaat de ketting voor 40% uit een deel om de ketting aan vast te maken met de sluiting. Gelukkig heb ik de mogelijkheid om mijn haren er overheen te hangen, dus voor mij is het niet erg maar ik kan me voorstellen dat het mooier was als de dubbele ketting wat langer door had gelopen.

Daarbij draag ik ook nog mijn favoriete armband die ik kreeg van een tante van mama én iets wat vroeger enorm in was! Deze armband met schakels had iedereen in de tijd dat ik op de basisschool zat, ik vond hem laatst en hij past nog steeds. Ik had niet zoveel speciale schakels, maar vier is nu precies genoeg. Dat maakt de armband rustig (én daar houd ik van!). Nu is het een nieuwe favoriet omdat het zoveel jeugdsentiment heeft en omdat het handig is dat deze armband zo strak om mijn pols zit. Hierdoor zit hij niet in de weg als ik moet schrijven of typen. Ook draag ik de ring die ik van papa heb gekregen. Die doe ik het liefst zo min mogelijk af!

Al met al is de horloge écht favoriet en past het kettinkje overal bij, happy me! Je kan het horloge (€29,99) en de ketting (€19,99) ook vinden in het Lucardi filiaal in Nijmegen.

Liefs, Sophie

Wat is jouw favoriete sieraad?

4 comments

  1. Mooie juwelen! Die schakelarmband heb ik dus ook nog in mijn juwelendoosje liggen van vroeger. Toen had inderdaad echt iedereen zo’n ding. Zo leuk om aan terug te denken. Ik moet die van mij ook maar eens terug boven halen want nu ik jouw foto’s hier zie vind ik hem toch echt wel leuk staan. En hij brengt inderdaad weer leuke herinneringen naar boven. Top :)
    Sarah schreef onlangs …Havenstad Sanary-sur-Mer

  2. Wow wat een memories dat armbandje! Ik heb hem ook nog ergens liggen maar draag hem echt nooit meer. Ik ging al die schakeltjes online bestellen zodat ik allemaal speciale had, haha. Grappig om te zien dat jij hem weer draagt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge