Mijn mini bucketlist voor Amsterdam – het resultaat!

IMG_20150913_220246
Alweer meer dan een half jaar geleden besloot ik een mini lijstje te maken met dingen die ik graag zou willen doen in de periode dat ik in Amsterdam was. Of dat gelukt is ga ik jullie vertellen in dit artikel! Lees je mee?

Mijn mini bucketlist bestond uit zowel grote en kleine dingen. Geen extreem gekke dingen maar daarom waren vele punten ook zeker haalbaar! Vandaag een deel van de lijst aangezien het anders wel een heel lang artikel zou worden.

Onverwacht heb ik zoveel dingen meer af kunnen strepen! Vandaag dan ook de eerste helft van mijn mini bucket list. Here we go!

♥ Outfitfoto’s maken
Dit had ik ZO niet verwacht. Maar direct nadat ik het artikel had geplaatst over mijn minibucketlist waren er gelijk mensen geïnteresseerd om samen foto’s te maken. Onder andere deze toffe foto kwam uit een van de outfitfoto’s. Dankjewel Marleen! Mocht je benieuwd zijn naar meer foto’s check dan even dit, dit en dit artikel.

_MG_6622

Met heel de eenheid samen eten
En meteen oprecht de aller gezelligste gourmet ever! Een betere sinterkerst gourmet heb ik nog nooit meegemaakt en gaat er ook niet komen. Het was echt zo zo zo fijn en gezellig. Ik ben al mijn lieve huisgenootjes zo dankbaar voor de fijne tijd die ik daar heb mogen hebben! Heeeel veel liefde voor deze mooie herinnering dus!

Processed with VSCO

♥ Leuke plekjes ontdekken
Toen de klok nog niet vooruit gezet werd heb ik nog een aantal keer mijn hardloopschoenen aangetrokken. Vaak liep ik naar het Amstelpark en daar voorbij omdat ik steeds nieuwe plekken tegenkwam. Maakt het hardlopen meteen een heel stuk leuker!

wpid-2015-10-30-02.37.15-1.jpg.jpeg

♥ Wandelen door het vondelpark, omdat het kan!
Zodra ik de kans had sprong ik in de tram op naar het vondelpark. Lekker mensen kijken en genieten van de herfstkleuren. Zo tof om dat zo dichtbij te hebben!

wpid-2015-10-25-11.21.55-1.jpg.jpeg

♥ Thee drinken met een gebakje bij een zelf ontdekte hotspot
Yay, I did it! Het was even een mini drempel maar ik heb een hele productieve middag gehad met mijn blog én heb genoten van een heerlijke worteltaart en een theetje.

naamloos

♥ Met Anne wat leuks doen in Utrecht
Ah noooo hierbij moet ik helaas zeggen dat dat niet is gelukt met onze volle agenda’s. Wie weet lukt het ons dit jaar nog wel!

♥ Mijn garderobe vernieuwen
Alle winkels zo dichtbij! Zo scoorde ik het ene leuke item na het andere. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn moeder en zusje. Dit jurkje wat ik daar kocht is nog steeds een favoriet!

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Genieten van het feit dat alles zo dicht bij is nu!
Overal leuke lunchplekjes, de gezelligheid over de drempel van mijn kamer. Het was een echt feestje in de tijd dat ik daar heb mogen zitten!

wpid-2015-10-25-11.21.45-1.jpg.jpeg

Dit was alweer het eerste deel van mijn bucketlist. Zondag deel 2! Kijk je dan ook weer mee?

Liefs, Sophie

11 comments

  1. Goed bezig zeg meis! Het is zo tof om te zien hoeveel je uit je periode in Amsterdam heb gehaald en hoeveel leuke dingen je hebt gedaan. Ik kijk nu al uit naar je andere deel <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge