#2 Mijn weekend – Debatteren, werken, pizza en heel veel thee.

 

Processed with VSCOcam with b5 preset

Ik vond het wel weer eens tijd om jullie een keertje mee te nemen! Er stond veel op de agenda voor zaterdag en ik had het heerlijk rustig op zondag. Kijk je mee?

We beginnen op zaterdag! Het was echt een superdrukke dag die helemaal volgepland stond.

December 2014

– De wekker ging om 6:02 deze morgen. Jeetje wat was toch wel redelijk vroeg. Ik las wat artikelen via Bloglovin en kwam uiteindelijk om 6:30 mijn bed uit. Het was namelijk tijd om te gaan werken! Ik begon de dag met een Strepsils aangezien ik al de hele week niet fit ben geweest en ik wakker werd met erge keelpijn.

– Een standaardontbijtje! Een boterham met pasta en fristi, ik eet volgens mij al maanden niets anders ’s ochtends.

December 20141

– Ik moest werken van 7:30 tot 13:00u, vandaag moest ik voor het eerst op zaterdag. Ik vond het echt ontzettend leuk, van het broden bakken, harde broodjes bij vullen, tot donuts verpakken! Al was het wel lastig hoor om niet stiekem te snoepen!

– Gelukkig had ik nog even pauze waar ik mijn honger kon stillen met een koekje. Het is zwaar werken hoor om met honger op een bakkerij staan. Vooral als je de donuts ruikt, of de nét verse broden/harde broodjes uit de oven…. *bevindt zich in de zevende hemel*

December 20142

– Toen ik thuis kwam bakte ik een ei. Deze keer ging ik voor een spiegelei, al vind ik geklutst ook heel lekker! Hoe eten jullie altijd je ei?

– Daarna ruimde ik de boodschappen op die ik had gedaan voor het avondeten.

December 20143

– Oh dit is zo lekker hé! Wij noemen dit een ‘bakboterham’. Je smeert boter op je boterham en doet hem in de pan. Zodra die krokant is haal je hem eruit en doe je er suiker over. Heel makkelijk, snel en lekker!

– Na het eten had ik rijles, toen ik daarvan thuis kwam moest ik gelijk door. Ik ging naar het dorp om een ‘bedankje’ te halen voor de coach!

December 20144

– Aangezien we de coach wilde bedanken voor alle zondagen langs de lijn op het hockeyveld ging ik samen met een teamgenootje een leuk bloemetje en chocolaatjes halen! Ze vond het stukje heel leuk en de merci natuurlijk ontzettend lekker haha.

– Oke, ik wilde hier – al fietsend – een foto maken van de enorme kerstboom die in het dorp stond. MISSION FAILED :(

December 20145

– Zodra ik thuis kwam maakte ik wraps met gehakt, heel veel groente en crême fraiche met kruiden. Ze waren volgens mij wel goed gelukt als ik mijn vriend en zusje moet geloven ;)

– Nadat ik me had klaargemaakt voor die avond had ik nog even tijd over om blogjes te lezen, I like!

December 20146

– Het was behoorlijk koud toen ik wachtte op een teamgenootje die me op kwam halen met de auto. Gelukkig is mijn stapjas (de jas die ik altijd draag als ik op stap ga) wel warm! Waarom ik een stapjas heb? Voor het geval mijn goede winterjas gejat wordt. Deze stapjas is gelukkig zo lelijk is dat niemand hem wil jatten.

– Aangezien ik de hele week niet zo fit ben geweest dronk ik niet zoveel. Ik drink normaal altijd bier of rosé bier maar voor nu was een glaasje rode Jillz wel lekker! Wat drinken jullie altijd als je op stap gaat/bent? (Oh en zien jullie de ultieme life hack voor studenten?)

December 20147

– Ik kwam uiteindelijk nog zieker thuis dan dat ik was toen ik weg ging, toch was het wel een gezellige avond. Het enige minpunt was de ontzettende rot muziek die toevallig die avond gedraaid werd. Ik ben echt totaal geen fan van hardstyle. Geef mij maar lekkere dans nummers en meezingers. Ik ging met knallende koppijn naar bed. (Achja! Smile and pretend everything is fine!)

– Om half 4 was het tijd om te slapen. Ik zag dat Dagmar’s post al online stond maar bewaarde hem maar voor zondag.

December 20148

– Zondag werd ik om 11 u wakker met gigantische hoofdpijn. Ik besloot nog even verder te slapen en uiteindelijk kwam mam me wakker maken om 13u! Jeetje, zo lang heb ik nog nooit geslapen! Een Ibuprofen was wel echt nodig om de hoofdpijn te minderen.

– Daarna was het tijd voor een kopje thee en verassing! Een boterham met pasta :)

December 20149

– Lazy, lazy sunday! Ik had mijn comfi-outfit aan, een lekker dik vest, mijn bril, en een warrige vlecht. Ohja en natuurlijk heerlijk ‘no make-up on’. Er luier uitzien dan dit kan volgens mij niet.

– Ik moest een debat voorbereiden voor school. Debatteren vind ik echt superleuk maar ik heb natuurlijk weer de rotste stelling gekregen. De stelling is: Dierenproeven moeten verboden worden, en ik ben tegen! Uhm hallo, ik kan écht geen goed argument bedenken waarom we door zouden moeten gaan met dierenproeven. Misschien een van jullie? *kijkt smekend*

December 201410

– De rest van de middag heb ik dat dan ook maar opgegeven en heb ik met een lekker kopje thee en een heerlijk cakeje voetbal gekeken! Jeeej, PSV won met 2-0 van Fc Twente. Mijn weekend is goed!

December 201411

– Mam meehelpen met het ophangen van de gordijnen. Aangezien het huis wordt geschilderd moest alles eraf. Iedereen kon dus gewoon binnenkijken wat echt vet irritant is. Doei vissenkom :)

– Jaaaa, lekker mijn lievelings pizza bolognese!

December 201412

– En omdat je van pizza nooit genoeg krijgt…  ook nog piccolini’s!

– Op zondag eten we wel eens bij de tv, eerst kijken we dan ‘Life for you’ voor mam maar na 19u eis ik de tv op! Het is tijd voor Studio Sport!

December 201413

– Wat zijn er toch veel kerst-afspeellijsten op spotify! Ik kan helemaal niet kiezen!?

– Ik voel me nog steeds niet goed dus heb maar een dikke sjaal omgedaan. Helaas ben ik er achter gekomen dat ik nog een heeeele hoop moet doen voor school. Tijd om daar maar eens aan te beginnen dacht ik zo!

 

Dit was mijn weekend alweer! Morgen staat er weer een drukke (laatste!) schoolweek klaar. Nog eventjes en dan is het vakantie!

Hoe was jou weekend?

Liefs, Sophie
Volg je me al op instagram?

8 comments

  1. Haha ‘de tv eisen’ is bij ons thuis ook een bekend fenomeen! Uiteindelijk komen we er wel uit en we hebben sinds kort een systeem waarmee je programma’s kan opnemen, heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge