Mijn blog

Wat leuk dat je wat meer wilt weten over mijn blog! Ik vertel je hier waar ik precies over blog, waarom ik deze blog ben begonnen, waarom ik voor deze naam heb gekozen en wanneer je een artikel kunt verwachten op www.demooistesteraandehemel.nl.

Waar ik nou eigenlijk over schrijf
Schrijven, een passie van jaren geleden die weer is opgerakeld door mijn blog. Schrijven en fotograferen hebben weer opnieuw een plaatsje veroverd in mijn hart! Ik schrijf dolgraag over alles wat ik meemaak in het leven, zo schrijf ik graag over de reizen die ik maak, de dingen die ik als student meemaak en van alles en nog wat. Zolang het me maar bezig houdt in mijn dagelijks leven. Mijn blog is begonnen als een plek om mijn verdriet een plaats te geven, nu is dat veranderd in een plek waar ik graag van alles deel over mijn leven.

Blognaam: De mooiste ster aan de hemel
Ik weet nog goed wanneer deze naam in mij op kwam. Ik zat op mijn oude vertrouwde plek in de woonkamer, aan het bureau met de computer. Papa lag in zijn bed in de woonkamer, en terwijl ik naar hem keek wist ik waar ik over zou schrijven wanneer ik er klaar voor zou zijn: De mooiste ster aan de hemel. Mijn papa, die ooit een ster ging worden en nu de mooiste ster aan de hemel is voor mij. Maar van te voren was ik altijd al een meisje wat vaak naar de sterren keek. Het fascineert me hoe oneindig de lucht lijkt, hoe mooi de sterren stralen. Ik hou van deze kleine details, de kleine dingen, het kleine geluk.

Artikelen
Ik schrijf sinds november 2014 regelmatig artikelen voor mijn blog. Op 1 maart 2015 is www.demooistesteraandehemel.nl officieel de lucht in gegaan. Met liefde en plezier schrijf ik op maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel voor jullie!

 

8 comments

  1. Heel bijzonder dat je de kracht hierdoor vindt om te gaan bloggen en dat je zo positief in het leven staat na zo iets ingrijpend. Je inspireert mij nu in ieder geval al om alles van de zonnige kant te bekijken.

  2. Ik heb echt enorm respect voor jou omdat jij ondanks alles ontzettend positief in het leven staat. En juist kracht haalt uit de mooiste ster in de hemel!

    (PS. Wat leuk dat je mijn Blog hebt gevonden. Zo vond ik jou weer! Ik ga even vaker neuzen bij je!)
    Liefs Lieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.