Mededeling

Het is vandaag 4 maart. Het is precies één jaar geleden dat mijn leven nog ‘eventjes’ gewoon was. 5 maart 2014 was de dag waarop mijn leven in een klap veranderde. Een leven zonder papa stond om de hoek. Ik wil jullie graag meenemen door deze hectische week van vorig jaar. Hoe gaat zo’n week er aan toe? Wat moet er gebeuren in zo’n week? Hoe voel je je deze week? Ik geef antwoord op al deze vragen. Van 5 t/m 13 maart kun je dan ook elke ochtend om 6:00 uur een artikel verwachten over hoe ik deze week heb beleefd. De vaste rubrieken stel ik bij deze een weekje uit. Verleg je grenzen en durf te vragen, ik vind het helemaal niet erg als je je iets afvraagt of iets wilt weten rondom dit alles.

Ik vind het reuze spannend om dit alles met jullie te delen. Het voelt heel gek om terug te blikken en te beseffen dat het alweer een jaar geleden is. Het voelt en lijkt als de dag van gisteren voor mij en het besef dat mijn papa dan echt nooit meer terug gaat komen is nog ver weg. Mijn blog is op dit moment ook mijn uitlaatklep en ik ben reuze blij met deze mogelijkheid, jullie lieve reacties helpen mij enorm met het verwerken! Hopelijk mag dat de komende week ook zo zijn.

Liefs, Sophie

9 comments

  1. Wat een bijzondere blog heb je meis.. Ik wens je heel veel sterkte komende week, lijkt me ontzettend moeilijk. Ik ben vorig jaar mijn vader op een haartje na net niet verloren, lijkt me echt verschrikkelijk wat je hebt meegemaakt. Nogmaals, veel sterkte! X

  2. Ik vind het iedere keer zo bijzonder hoe jij zo dicht bij je hart kan schrijven: dat benijd ik echt aan jou. Ik probeer het altijd, maar op een of andere manier zijn er altijd wel gedachten welke mij tegenhouden. Hoe dan ook: ik ben heel erg benieuwd naar je prachtige artikelen. X

  3. Wauw, wat goed dat je dit gaat doen, zowel voor jezelf als voor ons. Want dit is inderdaad iets dat ik me heel moeilijk kan voorstellen, dus wel eens fijn om jouw ervaringen te lezen. En ook fijn dat je zegt dat we alles mogen vragen, want vaak zijn we daar wat bang voor denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge