Lief dagboek #85 – Nog meer zon!?


Joehoe! Het is dinsdagavond en hoewel het onweer nu ook Nijmegen heeft bereikt, ben ik helemaal happy! Oké, ik had nu graag een rondje hardgelopen en was zelfs alle traptreden met liefde op en af gerent, die zich bevinden op de route die ik altijd ren in Nijmegen. Maar, het is ook wel fijn dat er momenten zijn waardoor je even wat dingen kan doen. Tijd om jullie dus even een kleine update te geven! 

Vandaag is het dinsdag en het voelt stiekem toch wel als een maandag aan. Het weekend vloog wederom voorbij! Gisteren kwamen mam en mijn zusje naar Nijmegen en hebben we ook weer fijn kunnen genieten van het zonnetje hier in Nijmegen. Deze periode gaat het echt enorm goed op de universiteit. Ik kan wel zeggen dat ik eindelijk een goede balans heb kunnen vinden tussen ontspanning en studeren. Stiekem heb ik wel een beetje last van de zon, want zodra die schijnt doe ik niets liever dan buiten van het zonnetje genieten. Toch moeten er ook dingen af en probeer ik elke week weer netjes mijn gehele to do lijst af te strepen. Dat gaat me op dit moment nog verdacht goed af! Ik loop met alles bij en ben nu alweer aan het bedenken hoe ik er voor kan zorgen dat ik dit weekend zo min mogelijk hoef te doen met nóg mooier weer op komst. Dat betekent dus wel dat het eigenlijk maar goed is dat ik nu niet ben gaan hardlopen, want hierdoor kan ik weer wat andere dingen afkrijgen (hopelijk). Vanavond komt dan wel het enige programma op tv wat ik nog volg, ‘De reis van je leven’. Dus ik moet nog even kijken of ik met een kop thee op de bank kruip, of dat ik toch maar even verder ga met het afstrepen van dingen van de to do lijst. Maar goed, als dat de grootste struggles zijn op dit moment, dan is er niets te klagen ;-)

Je kunt mij niet gelukkiger krijgen dan dit, met zo’n heerlijk zonnetje! Af en toe een bui vind ik ook niet erg, want dat zorgt er voor dat ik toch weer wat gedaan krijg. Normaal heb ik nu écht wel een verlangen naar vakantie en mooi weer, maar met het leven hier in Nijmegen en met het stralende zonnetje is dat helemaal niet nodig. Er staan voor de zomer ook alweer zoveel dingen op de agenda, dat ik nu toch ook wel weer erg uit kijk naar de zomervakantie. Wie weet, is het de laatste keer dat ik zo lang mag genieten van een vakantie ;-) De zomerfeesten, op vakantie naar Griekenland en wellicht nog een citytrip met een vriendin. Wat een luxe! En daar ga ik de komende tijd dan ook enorm van genieten! Al zal ik eerst nog even de laatste tentamens van de pre-master moeten doorstaan die in juni komen. Let’s do this!

Liefs, Sophie

Geniet jij ook zo van de zon?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge