Lief dagboek #83 – Even bijkletsen


Zo, dat is alweer een hele tijd geleden dat ik eens even fijn van alles van me af heb kunnen typen. De laatste keer dat ik iets schreef in de categorie ‘Lief dagboek’ is alweer begin februari geweest. Tijd om weer eens bij te kletsen over de afgelopen tijd. 

Wat zijn we verwend geweest de afgelopen tijd met het stralende zonnetje! Binnen no-time was de lente hier, schoten de bloemen uit de grond en kwamen er groene blaadjes aan de bomen. Daar kan ik dan zo van genieten als ik buiten ben. Al die kleuren die uit de grond schieten maken me dan echt en gelukkig mens.

Helaas heb ik vorige week niet zoveel van de zon kunnen genieten. Na het vriendinnenweekend en het kampioensfeest van PSV werd ik geveld door een virus. Hierdoor heb ik bijna twee weken met name in bed gelegen zodra het kon en had ik echt totaal geen eetlust. Het helpt wel voor een ‘summerbody‘ kan ik zeggen, maar daar heb je o zo weinig aan in april haha. Ondanks dat ik me niet goed voelde heb ik toch verschillende middagen/avonden in het park gezeten in Nijmegen en heb ik bijgekletst met vriendinnen. Op Koningsdag was de eerste dag dat ik me weer oké voelde, en dat kwam echt perfect uit. Het zonnetje liet zich ook op Koningsdag weer zien en hierdoor heb ik overdag gewoon in een t-shirt rond kunnen lopen. Wie had dat verwacht na de weersvoorspellingen!? Met een paar vriendinnen zijn we de hele dag in Eindhoven geweest en dat was enorm gezellig!

En nu heb ik een week lang vakantie. Dat betekent dat ik de hele week thuis thuis ben en dat ik samen met mam hopelijk wat stappen kan maken met onze nieuwe tuin. Helaas was het weer vandaag niet echt geschikt, maar gelukkig hebben we nog een aantal dagen over. Verder heb ik eigenlijk helemaal niet veel plannen. Dat is in principe echt niet iets wat bij mij past, want normaal gesproken plan ik mijn agenda alles helemaal vol. Eerlijk is eerlijk, ik moet zeggen: de dagen zijn wellicht iets minder productief, maar het is wel lekker rustig. Nu heb ik deze week weer tijd om te koken thuis, wat bij te werken aan mijn blog en onze guilty pleasure: woonprogramma’s. Daarnaast is er ook een nieuw boek binnengekomen die ik mag recenseren voor Adorable Books. Kortom: ik vermaak me prima.

Verder gaat het studeren aan de universiteit me ook nog echt goed af (*klopt even heel hard af op de tafel*). Tot nu toe heb ik alles nog gehaald met prima cijfers. En boven alles, is het studeren in Nijmegen nog steeds reuze gezellig. De beslissing om voor deze kamer te kiezen is de beste die ik heb kunnen maken. Aanstaande donderdag ga ik weer stappen met de meiden van de universiteit en de afgelopen warme dagen heb ik zowel met huisgenoten als klasgenoten veel in het park kunnen zitten. Kortom: leuk, leuk, leuk!

Op naar meer zomerse dagen! Ik ben er helemaal klaar voor :)

Liefs, Sophie

Hebben jullie wel kunnen genieten van de heerlijke zomerdagen?

4 comments

  1. Ha Sophie.
    Wat fijn te lezen dat het allemaal zo voorspoedig gaat. Op de griep na dan.
    En af en toe wat rustiger aan is ook niet verkeerd.
    Ik heb genoten van de mooie dagen. Lekker veel buiten geweest.
    Deborah schreef onlangs …Noodgedwongen II…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge