Lief dagboek #72 – Eindelijk weer!

Hallo!! Eindelijk, ik heb weer even de tijd gevonden om op het toetsenbord te ratelen voor mijn blog. Want, het is een enorm drukke tijd geweest de afgelopen maand. Zo is het alweer meer dan een maand geleden dat ik de schreef in mijn digitale dagboek. Tijd om dat weer eens te doen, want ik heb ondertussen niet stil gezeten!

Lief dagboek,

Mocht je denken dat ik stil heb gezeten de afgelopen weken, dan heb je deels gelijk. Want ik moest mijn scriptie inleveren. Sinds hemelvaart heb ik non-stop achter de computer gezeten. Ik begon op kantoordagen om 8 uur (of eerder) op kantoor, kwam naar huis en ging na het avondeten meteen weer verder tot 23 uur (of later). Je snapt, het waren behoorlijk slopende dagen. Hier moest ik dan ook zeker van bijkomen toen ik mijn scriptie in had geleverd op 7 juni.

Maar, tijd om rustig op de bank te zitten was er niet. Mijn hemel, de agenda barste bijna uit zijn voegen van de plannen die allemaal tot ‘na’ de deadline zijn gezet. Elke dag op kantoor en in alle vrije tijd die ik had stonden dingen gepland. Natuurlijk dit keer dingen die ik wel leuk vind. Ik zit nu nog even in een drukke tijd. Ik probeer mijn werk weer op te pakken op mijn afstudeerstage, heb superveel leuke dingen te doen én ben in afwachting van een telefoontje of mijn onderzoek voldoende is!

Zo spannend! Ik hoor (hopelijk) deze week of mijn onderzoek voldoende is om te mogen verdedigen volgende week 21 juni. Ik heb zojuist (dinsdagavond) ook mijn reflectieverslag ingeleverd. Nu heb ik alles ingeleverd wat nodig is. Het telefoontje kan nu dus niet snel genoeg komen, dan mag ik hopelijk mijn eindpresentatie gaan voorbereiden. EXCITED!

Oke, niet te enthousiast. Want het kan op dit moment natuurlijk nog alle kanten op. Nog even afwachten dus of mijn onderzoek als voldoende wordt bevonden door mijn beoordelaar.

Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs,

Sophie

6 comments

  1. Wow, chapeau dat je ’s avonds nog zo goed kon doorwerken! Met mijn stage was ik ’s avonds echt kapot, en heb ik in die periode niets aan m’n thesis gedaan. Maar gelukkig had ik daarna nog wel twee maanden :) Heel veel succes Sophie! Hopelijk is’t een goed telefoontje :) Ik duim! liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge