Lief dagboek #64 – Update: afstuderen


Hiephoi, een nieuw online dagboek verhaal vandaag. Ik heb namelijk weer het een ander bij te kletsen na een week doodse stilte op mijn blog. Tijd om weer te schrijven in mijn online dagboek.

Lief dagboek,

Inmiddels ben ik vandaag begonnen aan mijn vierde week op stage, kan je het geloven? Wat vliegt de tijd! Nog maar een paar keer knipperen met mijn ogen en het zit er al weer op. Ongelofelijk. Ik had nooit gedacht dat vijf dagen in de week op kantoor zo snel voorbij zouden kunnen vliegen. En eigenlijk heb ik nog zoveel meer te doen in de tijd, maar op de een of andere manier komt het er niet echt van.  Zo ligt mijn kamer stof te happen, mijn blog blijft meestal onaangeroerd door de week en ik lees amper blogjes van anderen, terwijl ik dat eigenlijk zo leuk vind! Ook heb ik nog een boek liggen om te recenseren, wil ik nog een tv programma terugkijken én ook andere gezellige dingen doen. Het scheelt zoveel nu ik zelf naar mijn stage rijd. In het openbaar vervoer las ik namelijk altijd vele blogjes, las ik boeken bij het leven en die tijd moet ik nu dus ergens anders vandaan zien te halen, want lezen blijft toch een van mijn favoriete bezigheden.

Zaterdag is in ieder geval mijn dag om mijn blogjes te schrijven en nog wat extra stage dingetjes te doen. Dat vorige week mijn vriend jarig was op zaterdag, verklaard dus wellicht het een en ander waarom er geen blogjes online kwamen ;-) Sommige dingen hebben nou eenmaal voorrang en genieten blijft natuurlijk wel het belangrijkste.

Deze week wordt weer lekker druk én spannend. Morgen komt mijn inhoudsdeskundige naar de Jumbo om mijn onderzoeksvraag definitief te maken. Vanaf dan kan mijn onderzoek dan ook écht beginnen. Spannend! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we er morgen snel uitkomen met mijn stagebegeleider en inhoudsdeskundige. Voor mijn gevoel ben ik namelijk best goed bezig, naast dat ik nog drie dagen meewerk. Ik moet wel opletten dat ik zelf niet te veel werk wil doen, want het liefste zou ik nog veel meer meewerken met mijn afdeling. Toch probeer ik mezelf in te houden en elk vrij moment te besteden aan mijn scriptie en het doorlezen van theorie.

Morgen heb ik ook nog een bingo op de planning  staan bij de Jumbo, dat wordt vast gezellig met collega’s! Woensdag ga ik mee naar een event over marketing en dat vind ik ook zo ontzettend gaaf! Zo tof dat ik al die kansen nú al krijg op mijn stage. Ik vraag me regelmatig af hoe ik deze studententijd nog ga overtreffen. Wordt mijn baan later nog ooit leuker dan de stages die ik al heb mogen beleven?! Het wordt een uitdaging ;-)

Daarnaast is het volgende week carnaval! Ik ben nog helemaal niet in de stemming, dus ik ben benieuwd hoe ik het ga vieren. Vrijdag, maandag en dinsdag zit ik namelijk gewoon op kantoor, al twijfel ik er niet over of dat wel goed gaat komen!

Liefs, Sophie

Hebben jullie nog wat spannends of leuks te doen deze week?

2 comments

  1. Drukdrukdruk! Wel fijn dat het allemaal zo snel gaat en je het idee hebt dat je goed bezig bent! Ik ben momenteel ook aan het afstuderen en aan het begin had ik geen idee, maar nu we eenmaal een koers hebben gevonden, gaan we als een malle. :) Zet ‘m op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge