Lief dagboek #53 – Augustus wordt mijn maand!

img_20160731_134235.jpg
Oh jongens, de tijd begint steeds sneller te gaan. Nog maar 17 dagen voor ik vertrek naar IJsland. De maand waarin ik twintig wordt én meteen een van mijn grootste dromen waar ga maken is dan echt aangebroken. Zo ook het inpakken voor IJsland, spannend!

Lief dagboek,

Stiekem vind ik bovenstaande foto wel leuk. Voor zover je dat mag zeggen over een foto van jezelf haha ;-) Ik voelde me bijna een ware fashionblogger (grapje natuurlijk!) Ik had afgelopen zaterdag een heel gezellig feestje en ik heb het zelfs de hele avond volgehouden op deze hakken. (Yay!) Daarnaast waren op het feestje hele fijne mensen en heb ik echt een hele fijne avond gehad. Zo’n avond waarvan je écht genoten hebt met leuke mensen om je heen. Een goede afsluiter dus van de maand juli. Nu op naar augustus want jeetje, wat een maand wordt de maand augustus.

Ik wordt 20 jaar, jaag mijn droom na én sta er dus in mijn eentje voor zo halverwege deze maand. In IJsland. WAAAAH. Ik kan het gewoon zelf nog niet geloven en wanneer ik denk aan alles wat er nog moet gebeuren dan komt de stress al naar boven. Er moet nog zoveel gebeuren en soms lijkt het wel of het leven mij inhaalt, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Daarom ga ik eerst even de eerste week van deze maand goed opladen zodat ik er daarna vol tegenaan kan om van alles te ondernemen. Ook heb ik écht zin in mijn afscheidsfeestje. Een feestje met alle dierbare mensen om mij heen (voor zover ze niet in een zonnig oord zitten) zal me vast enorm veel goeds doen voor ik vertrek. Ook zie ik Martijn, mijn vriend, dus nog maar eventjes en dat zal echt gek zijn om hem dan zolang niet te zien! Oh én ik wordt twintig. Officieel de tien uit. Geen idee of het een grote invloed heeft op mijn leven, wat ik wel weet is dat ik meteen in het diepe spring.

Gelukkig heb ik er wel vertrouwen in dat alles goed gaat komen en dat ik over 17 dagen gewoon vol enthousiasme (én vast wat tranen) onderweg ben naar mijn avontuur.

Daarnaast heb ik ook nog heel wat om over te bloggen dús jullie hebben hopelijk veel leesvoer voor de komende tijd. Ik vind het ZO leuk om reacties te lezen én moet eigenlijk veel meer reageren maar soms voel ik me dan te enthousiast om dat meteen te doen. Note to myself: vaker wél reageren op jullie reacties dus.

Dus dagboek, het gaat misschien nu nog wat druk voelen maar daarom neem ik nu heeeel even en weekje rust voor IJsland en ga ik daarna vol aan de bak. I can do this!

Liefs, Sophie
Heb jij plannen voor de maand augustus? 

14 comments

  1. Je hakken zijn super Leuk, waar komen ze vandaan?🤗
    En wat een gewaagd avontuur ga je aan.. echt super gaaf dat je het doet en durft.

  2. Nog maar 17 dagen, dat gaat snel! Komt Martijn nog een keer over als je daar zit? Veel plezier tijdens je afscheidsfeestje in ieder geval en succes met de laatste voorbereidingen

    1. Ja, de tijd vliegt! Gelukkig komt hij inderdaad een weekje langs! Kan ik hem eindelijk laten zien waar ik dan zit :) Dat is natuurlijk superfijn en leuk! Dankjewel nog :)

  3. Nog altijd vind ik het super gaaf dat je jouw droom achterna gaat! Erg gaaf dat je dit mag doen in IJsland. Wat lijkt mij dat moeilijk, alle dierbaren zo lang te moeten missen. Succes met de laatste loodjes, het komt vast allemaal goed.
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Music is Life #20

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge