Lief dagboek #51 – Een en al gezelligheid én aftellen!

P1000006
Oh jongens, het zonnetje schijnt, het leven lacht. Tenminste, voor mij. Ik zit echt goed in mijn vel op dit moment en kan niet wachten op alle leuke tijden en dingen die komen gaan! Ook heb ik voor het eerst in lange tijd weer eens wat geschreven naar papa. Lees je mee in mijn dagboek?

Lief dagboek,

Ik had er zo de behoefte aan afgelopen week, schrijven naar papa. Tijdens het ziekbed van papa deed ik dat ontzettend vaak tot eigenlijk vlak na zijn overlijden. Daarna is het eigenlijk helemaal gestopt. Logisch ook omdat ik toen mijn blog had om alles van mij af te schrijven. Misschien niet alles direct tegen papa, maar wat eruit moest kwam eruit. Nu had ik echter weer eens de behoefte om weer ouderwets in mijn schrift te schrijven. Toen ik alles las wat ik eerder had geschreven kwam ik eigenlijk wel tot een hele verdrietige conclusie over hoe ik me al die jaren heb gevoelt sinds ik op de middelbare school zat.

Gelukkig voel ik me nu echt stukken beter en ben ik omringd door lieve en geweldige mensen. ‘Hard times will always reveal true friends‘ las ik ooit wel eens. Niets is minder waar, ben ik nu inmiddels wel achter. Deze week staat vol leuke dingen én het is zelfs gisteren al begonnen! Gisteren hebben we gezellig geluncht bij oma, bijgekletst met opa en oma én ’s avonds zijn vrienden een spelletje komen spelen met Martijn en mij. Vanavond komen vriendinnen gezellig tapas eten bij mij thuis en woensdag ga ik met mijn zusje, haar vriendin en mijn vriend naar Walibi. Dat was nog een verjaardagscadeautje van mijn vriend en mij voor mijn zusjes verjaardag. Donderdag gaan we met de hele familie barbecueën bij mijn opa en oma en dan begint IJsland toch wel heel dichtbij te komen.

Over precies één maand vertrek ik naar IJsland. ZO spannend! Het leek nog zo ver weg in maart toen het bekend werd waar ik heen ging, maar nu is het dan toch echt en komt het steeds dichterbij. Misschien nog wel het meest spannend dat ik écht niet weet wat ik moet verwachten. Maar goed, daar heb ik voor gekozen: het avontuur! Ik denk dat ik deze week ook maar eens moet beginnen met schrijven van een inpaklijst. Er zal nogal wat in mijn koffer moeten haha ;-) Ik zag trouwens ook dat de weersvooruitzichten meer dan goed zijn voor deze week. Door de storm kunnen we helaas niet onder de overkapping zitten, wat waarschijnlijk de hele zomer gaat duren. Zo gek trouwens om te beseffen dat ik misschien pas in december zie hoe het is gerepareerd haha. Gelukkig is onze tuin groot genoeg om ook ergens anders te kunnen genieten van de zonnestralen. Wil mijn bruine tintje na Tenerife nog wel even houden ;-)

Nu ga ik vooral veel genieten van de mensen om mij heen voordat ik ze een aantal maanden moet missen. <3

Liefs, Sophie

4 comments

  1. Super fijn dat je jezelf zo goed voelt en lekker in je vel zit. Dat avontuur lijkt mij wel heel gaaf. Wel erg gewaagd en knap dat je dat durft. Weet stiekem niet of ik dat zo zou durven. Succes met je inpaklijstje maken. Dat komt vast goed.
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Mijn dagboekje #9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge