Lief dagboek #50 – Terug van vakantie!

IMG_7021
Hee hoi, jullie hebben mij eventjes moeten missen. Gelukkig was dat met een hele goede reden want ik was namelijk aan het genieten op Tenerife! Er zijn wel twee artikelen online gekomen over Sevilla en ik schrok ervan dat er inmiddels alweer bijna 360 mensen zijn die mij volgen via Bloglovin. Happy me dus! Vandaag is het weer even tijd om wat te delen in mijn dagboek dus vandaar dat het artikel nu op woensdag online komt in plaats van op maandag.

Lief dagboek,

Wat een heerlijke vakantie heb ik gehad in Tenerife. Het was heerlijk om een paar dagen weg te zijn met mijn vriend en te mogen genieten van de mooiste uitzichten, de rust en het heerlijke weer. We zijn er ook nog een paar dagen op uit getrokken en dat was een heerlijke combinatie. Nu ben ik echter weer terug en lijkt het drukker dan ooit!

IJsland schreeuwt om aandacht, evenals het vinden van een afstudeerstage. Daarnaast heb ik natuurlijk ook mijn blog waar ik druk mee bezig ben en vind ik het ook nodig om nog leuke dingen te doen met lieve mensen om mij heen voordat ik ze maanden moet missen. Kortom: druk, druk, druk. Dat vakantiegevoel was meteen de deur uit haha.

Gelukkig hebben we de foto’s nog, zou ik graag willen zeggen. Helaas is er iets misgegaan met een groot deel van de foto’s doordat mijn sdkaart spontaan kapot ging. Ik ben gisteren dan ook direct naar de winkel gegaan in de hoop dat het nog gefixt kan worden. Het zou namelijk echt onwijs zonde zijn als ik ze allemaal kwijt ben. Gelukkig hebben we nog wel foto’s gemaakt de telefoon van mijn vriend maar dat is toch weer wat anders dan die met mijn grote fototoestel. Ik ben trouwens wel best trots op mezelf dat ik me er op vakantie geen seconde zorgen om heb gemaakt. Natuurlijk heel even gebaald maar het gebeurde zonder dat iemand er iets aan kon doen én bovendien gaat het er eigenlijk vooral om dat je geniet op je vakantie. Dat je daarbij fijne foto’s nog hebt is een mooie bijkomstigheid. Ook had ik natuurlijk gehoopt dat het sdkaartje het stiekem gewoon zou doen in de computer. Dat was helaas toch iets anders toen ik het thuis probeerde. Maar goed, er is nog hoop ;-)

Nu ben ik vooral enorm moe omdat we midden in de nacht thuis zijn gekomen. Tijd om goed bij te slapen dus en dan vanaf vandaag er weer vol op tegenaan. Let’s do this!

Liefs, Sophie
Hoe is het met jou?

5 comments

  1. Super dat je het zo leuk hebt gehad op Tenerife! Heerlijk hoor! Heb je wel verdiend na de laatste school stress momenten. :) Wat balen van je adres kaart zeg. Knap dat je je er niet druk om hebt gemaakt toen je daar was! Ik zou echt in huilen uitbarsten (kan nog steeds steeds wel janken om het feit dat er van 1 dag in Thailand 80% van het beeldmateriaal weg is bij mij :'( ). Ik hoop dat je de foto’s alsnog terug kan krijgen!!

  2. Fijn dat je genoten hebt op vakantie! Je had het verdient meid. Nu hopen dat het SD kaartje gemaakt kan worden en je toch de foto’s nog hebt als leuke herinnering. Succes met het zoeken naar een Afstudeerstage.
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Happy List #3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge