Lief dagboek #47 – Eindelijk tijd!?

2016-06-05-11.04.05-1.jpg.jpeg
Het is maandag en een nieuwe week staat weer voor de deur! De week waarin mijn vakantie officieel kan beginnen óf waarin ik te horen krijg dat ik toch nog een (of meerdere) herkansingen heb. Dat laatste klinkt voor mij wat waarschijnlijker, maar je weet maar nooit. De afgelopen week is voorbij gevlogen en het lijkt er op dat ik nu eindelijk tijd heb!

Lief dagboek,

Het is al half juni en het is nog geen eens echt mooi weer geweest voor een langere periode. Super zonde, want de zomer mag zo langzamerhand zijn intrede wel doen! Ik houd gewoon van lekker weer, helemaal als ik de vakantie bijna kan ruiken (grapje!). Afgelopen week heb ik maandag en woensdag tentamens gemaakt. Ze gingen allemaal niet super geweldig dus ik weet ook echt niet of ik ze gehaald heb of niet. Morgen is de deadline van cijfers voor de docenten dus dan weet ik meer. Ondertussen heb ik afgelopen dinsdag ook opa’s verjaardag gevierd en zijn we met de hele familie pannenkoeken wezen eten, zo lekker! Donderdagochtend was het zover, mijn laatste twee verstandskiezen moesten er uit. Bang als een kind zat ik daar in de wachtkamer, de vorige keer was het namelijk een en al ellende. Gelukkig gaat het me deze keer veel beter af en heb ik alleen donderdagmiddag het gevoel gehad dat ik niet wist waar ik heen moest met de pijn. Voor de rest was een ibuprofen op zijn tijd voldoende om de grote pijn te dekken, super fijn dus! Het eten gaat nog wel slecht, ik krijg amper wat binnen, tenzij het klein is. Ook kost eten heel veel kracht waardoor ik daarna weer meer pijn heb. Hopelijk gaat dat deze week over. Ik heb namelijk gewoon de hele zaterdag gewerkt met een bolle wang. Charmant en prettig is anders, maar ik vind het wel een overwinning dat ik ondanks de pijn en de last, er toch heb gestaan van 8.30 tot 16.00u.

Gisteren was het natuurlijk Vaderdag al heb ik daar weinig van meegekregen. Het voelde als een gewone zondag (godzijdank!) en we hebben eigenlijk de dag een beetje doorgebracht bij oma en opa en oma. Het artikel van gisteren is wel heel veel gelezen, heel fijn om te zien! Ook gaan steeds meer mensen meedoen aan de winactie! Zo leuk! Doe jij al mee?

Voor deze week staan er vooral dingen op de planning van mijn mega grote to do-lijst. Zo wil ik graag beginnen aan het opnieuw opstellen van mijn CV en sollicitatiebrief en moet ik mijn zoektocht naar een bril en fotocamera nog afronden. Minder leuke grapjes voor je portemonnee maar hopelijk ga ik er wel heel veel plezier van hebben!

Daarnaast kan ook de voorpret beginnen voor mijn eerste vakantie van deze zomer! Die staat namelijk alweer voor de deur. Over twee weken mag ik samen met Martijn gaan genieten in Tenerife, daar heb ik echt zoveel zin in! Onze eerste vakantie was een 5-daagse vakantie in Turkije waar ik enorm ziek was, vorig jaar zijn we een paar dagen naar Zandvoort geweest omdat ik ook al met het gezin en vriendinnen op vakantie ging en dit jaar gaan we dan eindelijk écht samen op vakantie. Joepie!

Voor de vakantie gaan er hopelijk nog een aantal leuke dingen gebeuren zoals afspreken met Emilia, misschien met Justine, verjaardagen en nog eens wat doen met een vriendinnetje. Ik kom mijn tijd dus wel door!

Ook moet ik deze week nog wachten op een paar mailtjes (en refresh ik dus bijna elke minuut mijn e-mail) en als dat allemaal achter de rug is kan ik jullie eindelijk heeeeeel tof nieuws brengen. Ik kan in ieder geval niet wachten om het te delen met jullie!

Liefs, Sophie

5 comments

  1. Inderdaad heel erg balen dat het nog niet echt zomers weer is geweest voor een lange periode. Ik wil m’n zomerkleding eindelijk eens aan, haha! Wat leuk dat je naar Tenerife gaat :-) Ik ben er twee jaar geleden geweest en heb er een top tijd gehad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge