Lief dagboek #42 – Een week vrij met een gouden randje!

DSCN1727

Jeetje mina! Is het zomaar alweer zondagavond. Wat is de laatste week voorbij gevlogen! Wat begon als een koude donkere week in Nederland, eindigde in een super zonnige week! Lees je mee wat ik mijn dagboek te vertellen heb?

Lief dagboek,

Ik moet het gewoon nog even een keertje zeggen, wat is de tijd voorbijgevlogen! Zo zat ik vorige week maandag nog in het vliegtuig op weg naar Sevilla, én nu zit ik alweer thuis. Het weer in Sevilla was heerlijk, dus het was extra leuk dat het zelfs in Nederland zonnig was toen ik op vrijdagochtend weer veilig landde in Nederland.

Zoals je weet houd ik van de zon dus je kan wel zeggen dat ik in mijn nopjes was! Ook Moederdag was naar mijn mening goed geslaagd (of niet mam ;-)?). Maaaaar het extra gouden randje kwam natuurlijk naast de super reis naar Sevilla ook gewoon gisteren. Want echt, ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal niet zo met het voetbal bezig was de afgelopen week.

Het was duidelijk dat Ajax de beste papieren had en dat de kans zo klein was voor PSV aangezien ze afhankelijk waren van de Graafschap. En uhm ja, sorry als je fan bent van deze (vanaf nu geweldige) club. Maar ik zag de kansen nog niet zo zitten. Toch bleef ik twitter refreshen toen ik bij mijn opa en oma op bezoek was en toen ik zag dat het 1-1 was bij Ajax begon er toch een sprankeltje hoop te groeien. Oh en jeetje, wat was het spannend! Vooral omdat Ajax nog meer blessuretijd kreeg dan PSV en we dus nog langer moesten wachten op de ontknoping. Uiteindelijk kon ik de spanning om het via twitter te lezen niet meer af en hebben we de radio aangezet om de laatste minuten te horen. Wat een feestje dat het uiteindelijk toch is gelukt! I’m a happy girl!

Wat wel balen is, is dat papa er niet meer is om deze blijdschap met me te delen. Natuurlijk deden mijn tantes mee met mijn blijdschap, maar toch is het anders. Voetbal en PSV was echt iets van papa en mij en nu, ben ik alleen. Dat is stiekem toch wel een beetje moeilijk. Sowieso Moederdag zonder vader. Het went, als ik eerlijk ben, maar toch blijft het anders. Papas horen bij moederdag. Het is vooral gek om oma (de moeder van mijn vader) een fijne Moederdag te wensen. Want het voelt botweg gezegd een beetje stom om iemand te feliciteren met iets wat er voor mijn gevoel niet meer is. Alsof we negeren dat papa er niet meer is…  Maar dat zal altijd zo blijven denk ik zoals ik al eerder zei.

Toch heb ik er dit jaar minder last van gehad als vorig jaar. Het went, pijnlijk genoeg.

Gelukkig was de rest van de week wel echt heel fijn. Ik heb geleefd! Nu is het weer tijd voor het normale leven zonder reisjes en gewoon naar het werk en naar school. Nog een paar weekjes! ;-)

Liefs, Sophie
Hoe was jouw week? Kijk jij voetbal?

7 comments

  1. Wat ontzettend goed dat je zo genoten hebt van afgelopen week Sophie! Het is je gegund. :) Ik heb geen voetbal gekeken, maar heb mijn zwagers wel er over gehoord toen ze hier waren, haha. Ik begrijp dat het heel lastig voor je is, voetbal kijken en moederdag. Toch vind ik het heel knap hoe jij je hier doorheen slaat, echt waar.
    Succes met de laatste weekjes school!

  2. Haha, oke voetbal is niet zo mijn ding. Gister toch wel wat meegepikt van wat er in Eindhoven gebeurde, toch best grappig om te zien eigenlijk. Fijn dat je een zeer goede week vol mooie herinneringen mag hebben beleefd. Het is je gegund meid.
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Bloginterview met…

  3. Wat fijn dat je zo genoten hebt! Helaas ben ik een echte Ajax-fan dus ik vond het minder leuk, haha. Ach ja, het is maar een spel en ik vond PSV dit seizoen wel beter voetballen. Dus geniet maar van de winst!

  4. Haha, yesss, ook ik was blij. Hoewel ik eerst niets met voetbal had, volg ik PSV nu voortaan. Ik geef de schuld aan mijn vriend, haha. Ik was maandag dus ook in de stad te vidnen voor de huldiging! :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge