Lief dagboek #38 – druk, drukker, drukst

Processed with VSCO with hb1 preset
Hoi hoi! Jeetje, dat is alweer een tijd geleden dat ik een artikel heb geschreven! Het is weer maandag, tijd om te schrijven in mijn online dagboek. Kan ik meteen verklaren waarom het een tijdje stil was op mijn blog! Lees je mee?

Lief dagboek,

Wat een ontzettend druk weekend was dit! Mijn tentamens heb ik net achter de rug en tot nu toe heb ik er al drie gehaald! Happy me! Deze week was ik echt weer niet vooruit te branden met leren dat zelfs mijn zusje er gek van werd dat ik me niet kon concentreren. Leren is denk ik niet echt iets voor mij, ik ben meer van dingen doen denk ik zo. Ik moest ook zo weer inkomen na een half jaar stage zonder tentamens. Ik ben blij als het zomer is, want dat betekent dat mijn laatste tentamenweek (ever?) erop zit!

Ik had natuurlijk al een druk weekend gehad vorige week met Pasen. Maar dit weekend begon ook weer lekker druk. Direct na mijn tentamen schoof ik namelijk wat frietjes naar binnen en vertrok ik naar het hockeyveld om te trainen. Daarna keek ik samen met mam de finale van The Voice Kids. Wat waren al die kinderen goed zeg!

Zaterdag ging ik weer vroeg uit de veren. Dit keer gelukkig wel voor iets leuks! Het was namelijk tijd om te shoppen! Helaas had ik niet de hele dag aangezien ik eerder moest beginnen met werken. Dus zodra ik thuis kwam van de stad ben ik gelijk op mijn fiets gesprongen naar de Albert Heijn. Toen ik om half 10 thuis kwam was ik doodop en plofte ik samen met mijn zusje op de bank.

Zondag was het weer tijd om te hockeyen. Ik genoot van mijn bedje tot 11 uur maar daarna was het toch echt tijd om op te staan. Na de hockeywedstrijd ging ik direct door naar een verjaardag waar we heerlijk buiten hebben gezeten. Wat was het lekker weer zeg! Toen ik thuis kwam moest ik nog wat dingen voor school doen omdat ik vandaag een presentatie/verdediging heb van het project. Daar moest ik nog het een en ander voor voorbereiden. Tussendoor probeer ik dit artikel nog eventjes te schrijven zodat ik vanavond (zondag) op tijd naar bed kan. Tijd om bij te slapen!

Ohja, vele van jullie vroegen hoe het nu met de ontsteking gaat in mijn vinger. Mijn antibioticakuur is inmiddels afgerond maar mijn vinger wil niet echt herstellen. Het ziet er echt nog niet oké uit maar gelukkig doet het al stukken minder pijn.

Vanaf deze week lacht het leven mij weer toe want ik ben vanaf dinsdag drie weken vrij van school (!) Tijd om weer eens meer aandacht aan mijn blog te besteden want ik heb zoooooveel leuke ideeën om over te schrijven.

Liefs, Sophie
Heb jij gisteren ook van het zonnetje genoten?

8 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge